Zotavovanie po ťažkej kyretáži
Je tu, prosim, niekto taky, kto mal narocnu kyretaz. Ja som to mala prvykrat v zivote a robili mi ju 25 minut, stratila som vela krvi (uz ma strasili transfuziou) a aj potom som dost krvacala. Teraz uz slabucko, sem tam zakrvacam, ale uz je to tyzden a nejako sa neviem zotavit. Zacinam mat strach.
Dakujem za kazdu skusenost a radu, ako sa rychlo vyliecit.
vyskúšaj Gynex kvapky, ja som po kyretáži mala 2týždňový menzes so špinením a tieto kvapky mi to upravili. Bohužial som si to vyčítala až 4 mesiace po kyretáži.. keby som o nich vedela skôr..
Ak si stratila vela krvi, moze byt ze mas malo zeleza.. To chce len cas, kym sa Ti doplni. Ja som par dni odpadavala, nevedela som ist ani na wc bez doprovodu a este par tyzdnov som bola slaba a unavena. Lekar by Ti mal predpisat zelezo, ja som brala dvojite davky rano a vecer tabletu tusim 80 mg. Skus si pozriet potraviny ktore su bohate na zelezo. Z ovocia to je napr. granatove jablko. Ja som pila aj 100% stavu z granatoveho jablka, len ta mne osobne nechutila, pritom granatove jablka mam fakt rada. Co mi robilo naozaj dobre tak to boli polievky - hovadzie je super, to mi odporucila aj hematologicka. Ale aj tak to trvalo cca 2-3 tyzdne kym som nabrala farbu.

Ja som kyret mala zevraj bez problemov tak ti moc neviem poradit pri tomto probleme. Kup si alchemilkovy caj ten vraj pomaha, kupis ho v lekarni.
skore uzdravenie prajem