Zvláštna reakcia po styku
Caute mamicky
Stretavam sa s 1 muzom (sme obaja rozvedeni) a je medzi nami (podla mna) velka vasen v posteli.
Pisem ze podla mna lebo ja som to este takto pekne nezazila - on sa snazi a tym ze si rozumieme aj emocne tak si to viem uzit. A pre mna dolezite, vzdy po sme sa mojkali. Tatiez sa ma velakrat pytal ze ci sa mi to pacilo a on sa vzdy vyjadril ze to bolo vyborne.
Posledne dni som ja riesila trosku v hlave nejake neistoty vzhladom k nemu a aj som to zacala komunikovat. Takze posledne strerko bolo take … nie odlahcene ako vzdy predtym.
Mam pocit, ze jemu “to” staci 1-2x tyzdenne, nikdy naprikld nechce dalsie kolo ale respektujem to. (Vacsinou to bolo opacne, ze chlapi chceli a mne sa nechcelo).
No a k veci - posledny krat to bolo pre mna asi najlepsie co som dokedy zazila a spytala som sa ho ze ci to bolo dobre. A on len odvrkol ze ehmm…a ja ze prosim? A on len odvrkol nieco v tom style ze ved pre chlapa je to vzdy dobre/rovnake…ze skor pre zeny to moze byt horise a lepsie
Prislo mi to velmi luto. Cakala som, ze ma pochvali ako to robieval predtym. Videla som ze nechce o tom komunikovat.
Cely den som potom este nad tym uvazovala a bolo mi luto ze ore mna to bolo nieco TOP a on sa tvaril urazene a odmerane (ako je pravda ze ten akt bol 99 percent o mne).
Aha, takže tam je tá zmena už dlhšie a skôr celková. Tak potom sa ho buď narovinu opýtaj, či sa niečo deje, alebo počkaj a uvidíš. Do hlavy mu nikto nevidí. Držím prsty, nech sa to vyrieši k tvojej spokojnosti.
Na to,že máš 40 rokov riešiš totálne blbosti a zamyslas sa nad vecami,ktoré aj tak neovplyvnís....veď si užívaj ten sex a nerieš čo si on myslí alebo nemyslí,ak si spokojná ries si svoje potreby a tes sa z toho,že si ich máš s kým riešiť a vybavené...mimochodom pochybujem,že si v jeho sexuálnom živote jediná,ale to už nie je podstatné
Ved sama pises, ze 99% bolo o tebe. Tak co ti mal ako pochvalit? Ze si dobre drzala alebo ze si pekne vzdychala? Mozno bol nasrany, ze ty si sa mu venovala malo.
@zenazaba ja som nedrzala. ja som makala :D
Neviem, ale mne aj otázka od muža aký som bol? príde strašne trápna. Ved ak chcem pochválim a keď nie tak nie. Myslím, že už počas aktu vidieť ci si to niuekto užíva alebo nie 🤷🏼♀️ Možno sa mu to práve vtedy nepáčilo a nechcel ta ranit, možno ma iné starosti, možno to chce s tebou ukončiť, dôvodov môže byť milión. Uvidíš ako sa to bude vyvíjať ďalej a z tohto si zober poucenie nepýtat sa a pochváliť vtedy keď pochváli on a máš po probléme 😉
Anonym ach ten sex 😃 v živote som nerozoberala ani nevravela po sexe aky bol úžasný alebo nepatrala po tom či som bola úžasná ja😃
Určite sa tým netráp.... Uvidíš, aký bude nabudúce. Keď bude mať lepšiu náladu, tak mu to môžeš pripomenúť. Nechcem byť zlá, ale ved hlavne, že si si užila.... Keď je o tom ten vzťah.
@0silvia0 👍👍👍, presne tak... aké slovné ohodnotenia
@janka_23 ano. Trochu mam obavu, ze ma v hlave nejake myslienky a ze rozmysla nad ukoncenim. Vravim, zda sa mi, ze sa zmenil. Vyznal mi lasku a od vtedy je iny 🥺

@taga on ma cez 40 a ja takmer 40, stretavame sa par mesiacov