icon

Zvláštna reakcia po styku

29. nov 2021

Caute mamicky
Stretavam sa s 1 muzom (sme obaja rozvedeni) a je medzi nami (podla mna) velka vasen v posteli.
Pisem ze podla mna lebo ja som to este takto pekne nezazila - on sa snazi a tym ze si rozumieme aj emocne tak si to viem uzit. A pre mna dolezite, vzdy po sme sa mojkali. Tatiez sa ma velakrat pytal ze ci sa mi to pacilo a on sa vzdy vyjadril ze to bolo vyborne.
Posledne dni som ja riesila trosku v hlave nejake neistoty vzhladom k nemu a aj som to zacala komunikovat. Takze posledne strerko bolo take … nie odlahcene ako vzdy predtym.
Mam pocit, ze jemu “to” staci 1-2x tyzdenne, nikdy naprikld nechce dalsie kolo ale respektujem to. (Vacsinou to bolo opacne, ze chlapi chceli a mne sa nechcelo).
No a k veci - posledny krat to bolo pre mna asi najlepsie co som dokedy zazila a spytala som sa ho ze ci to bolo dobre. A on len odvrkol ze ehmm…a ja ze prosim? A on len odvrkol nieco v tom style ze ved pre chlapa je to vzdy dobre/rovnake…ze skor pre zeny to moze byt horise a lepsie
Prislo mi to velmi luto. Cakala som, ze ma pochvali ako to robieval predtym. Videla som ze nechce o tom komunikovat.
Cely den som potom este nad tym uvazovala a bolo mi luto ze ore mna to bolo nieco TOP a on sa tvaril urazene a odmerane (ako je pravda ze ten akt bol 99 percent o mne).

Strana
z2
autor
29. nov 2021

@taga on ma cez 40 a ja takmer 40, stretavame sa par mesiacov

tt247
29. nov 2021

Aha, takže tam je tá zmena už dlhšie a skôr celková. Tak potom sa ho buď narovinu opýtaj, či sa niečo deje, alebo počkaj a uvidíš. Do hlavy mu nikto nevidí. Držím prsty, nech sa to vyrieši k tvojej spokojnosti.

anita6666
29. nov 2021

Na to,že máš 40 rokov riešiš totálne blbosti a zamyslas sa nad vecami,ktoré aj tak neovplyvnís....veď si užívaj ten sex a nerieš čo si on myslí alebo nemyslí,ak si spokojná ries si svoje potreby a tes sa z toho,že si ich máš s kým riešiť a vybavené...mimochodom pochybujem,že si v jeho sexuálnom živote jediná,ale to už nie je podstatné

zenazaba
29. nov 2021

Ved sama pises, ze 99% bolo o tebe. Tak co ti mal ako pochvalit? Ze si dobre drzala alebo ze si pekne vzdychala? Mozno bol nasrany, ze ty si sa mu venovala malo.

autor
29. nov 2021

@zenazaba ja som nedrzala. ja som makala :D

janka_23
29. nov 2021

Neviem, ale mne aj otázka od muža aký som bol? príde strašne trápna. Ved ak chcem pochválim a keď nie tak nie. Myslím, že už počas aktu vidieť ci si to niuekto užíva alebo nie 🤷🏼‍♀️ Možno sa mu to práve vtedy nepáčilo a nechcel ta ranit, možno ma iné starosti, možno to chce s tebou ukončiť, dôvodov môže byť milión. Uvidíš ako sa to bude vyvíjať ďalej a z tohto si zober poucenie nepýtat sa a pochváliť vtedy keď pochváli on a máš po probléme 😉

ivanka12311
29. nov 2021

Anonym ach ten sex 😃 v živote som nerozoberala ani nevravela po sexe aky bol úžasný alebo nepatrala po tom či som bola úžasná ja😃

ailiba
29. nov 2021

Určite sa tým netráp.... Uvidíš, aký bude nabudúce. Keď bude mať lepšiu náladu, tak mu to môžeš pripomenúť. Nechcem byť zlá, ale ved hlavne, že si si užila.... Keď je o tom ten vzťah.

daniela2202
30. nov 2021

@0silvia0 👍👍👍, presne tak... aké slovné ohodnotenia

autor
30. nov 2021

@janka_23 ano. Trochu mam obavu, ze ma v hlave nejake myslienky a ze rozmysla nad ukoncenim. Vravim, zda sa mi, ze sa zmenil. Vyznal mi lasku a od vtedy je iny 🥺

Strana
z2