Dobrý a lacnejší zubár v Žiline
Ahojte.
Bez poisťovne na priamu platbu zubar
Ktory si nepýta za plombu 100 e ..nájdem nejakého a ktorý má pludsky prístup ktorý nebude nepríjemný keď sa bojím?
Prosím vás nemám navyše peniaze takže naozaj lacnejší a dobrý.
Mám asi 5 kazov...dik
Napíšem Ti to na rovinu ... kvalitného a lacného zúbara nenájdeš ... pokiaľ chceš kvalitnú robotu, budeš si musieť zaplatiť, taká je realita.
@anonym_autor V Bytči je súkromná Dental clinic, ale neviem či ešte berú nových pacientov. Už by mali mať aj zmluvu s poisťovňou. Cenník majú na stránke. A je tu ešte nová ambulancia otvorená dva mesiace. Volá sa Chráňsizuby. Cenník ešte nemajú. Kukni na internete majú tam kontakt.
@anonym_autor ja mám podobnú skúsenosť. Lacnejší mi zničil zuby a potom opraviť to stálo majland.
Teraz síce na zuby vyslovene šetríme ale radšej dám 120 eur za plombu ako 40 eur a o dva roky opäť 130 eur lebo to bolo zle spravené.
Mám známeho zubára a hovoril mi, že ak chce zubár ordinovať za polovičné ceny tak musí zobrať 2x toľko pacientov. Čiže o polovicu menej času a síl. Potom aj tá robota tak vyzerá. Zibár tiež nie je stroj, že dokáže ísť naplno celých 8 hodín.
Skus v ZA toto ja som spokojná a ma zmluvy s poisťovňami
https://www.facebook.com/share/17wtpAz2t1/

v ZA určite nenájdeš. Skús skôr v menších mestách. Bytča, Čadca, Mt.
Len zas či ten lacnejší ti neodpáli zuby. mám osobnú skúsenosť, kedy síce zobral za opravu zuba o viac ako polovicu menej e ako na známych klinikách , len zas spravil to neskutočne škaredo. Som sa hanbila otvoriť ústa.