Dopravné obmedzenia v Strečne: Alternatívne trasy
helou
prosim mame ist z ba na liptov
nasa zauzivana klasika cez trencin martin je asi passe kvoli strecnu, dokedy tam maju byt dopravne obmedzenia? neviete?
co je menej narocna trasa, prosim? mame dalsie dve moznosti:
smer cez BB je jasny potom nastava otazka ci mame ist na RK alebo cez certovicu na LM.
co je menej narocna trasa, z pohladu sofera nemame moc radi serpentíny a malej byvava aj zle v aute takze certovica je asi zle riesenie ze?
daaakujeeeeem
Ja by som určite šla na Donovaly. Od nás veľa ľudí radšej chodí na R1 ako na D1. Ja mám radšej D1, ale tak keď sa nedá,tak sa nedá. Certovicu vôbec nerieš,to je blbosť.
@miricka77 dakujem
@miricka77 d1 chodime cely zivot preto nasa zauzivana trasa, no zial teraz to strecno nam neprislo vhod, to asi nikomu.
Domovskom sa v špičke vyhni. Cela cesta sa prerába. V hodinu sme isli cez Liptovsku Osadu o 15:30 🙈🙈🙈
@betulinka1 donovalom?
🙈🙈🙈 prepísalo mi. Ano Donovalom
na Terchovú radšej nie.. išiel dnes mm zo Za do MT cez Terchovú...
cesta úzka , kĺukatá - celé zle. Aut veľáááá
najlepšie bude ak pôjdeš z BB do Rk cez Donovaly... značenie v BB je pomerne dobré, na Donovaly isto trafíš - stále rovno z BB
keby ste to dali cez
Kremnicu? Z BA cez žiar nad Hronom do Kremnice, MT a potom na Liptov? cesta to je dobrá - nie moc kľukatá, menej frekv. ako cez Donovaly...
https://mapa.zoznam.sk/naplanuj-cestu-m3?p[0]=B...
@deti95060810 hej aj tuto moznost som nasla. neprisla mi zla.
nitra-znh-kremnica-martin...
Ja by som to uz nekomplikovala a isla cez Donovaly. Tam nemas kde bludit. Ak si si nie ista,zadaj trasu do google map a panacikom si vies pozriet odbocku. Potiahnes panacika do mapy tesne pred odbockou a mozes sa tam porozhliadat a prejst s nim tie trasy,kde si si nie ista. Ak nemate navigaciu,tak Donovaly je asi najlepsia cesta,aby ste sa nezamotali zbytocne.
@deti95060810 terchovu uz vylucujem teda. dakujem
@marca12 cez tu kremnicu to nie je dobre? mi pride po r1 na kremnicu a smer martin.
Ak cez Kremnicu je dobra cesta,kludne aj tadial
ak sa bojíš BB - to značenie nie je zlé, len ak nepoznáš mesto tak môžeš raz - dva zablúdiť...
aj keď Donovaly sú stále rovno keď už výjdeš z BB...
ale ak pôjde na Kremnicu - tam nemáš kde zablúdiť...Kremnické Bane sú v pohode. a potom na T. Teplice máš pomerne novú cestu rýchlostnú - známku nepotrebuješ ...
Z T. Teplíc máš novú cestu do MT - tak isto rýchlostná tam sa šibe 130 km - pozor na rýchlosť - často tam chodí kobra - polícia...
@marca12 no super tak asi uz mam vitaza.
@deti95060810 cez BB som sla naposledy pred 20rokmi, my vzdy ideme D1...ok toto si radsej poznacim a mame dialnicnu, dakujem za tip
Pobavilo ma,že Párnica - Kraľovany cez les 😂😂😂 Nie, žiadny les, úplne normálna cesta 🙂
@zuzanockamt mapka je zelena :D tak preto akoze som mala namysli ze cesta cez les. zazitok velky mi stacil ist zo salamndra resort do BS dakujem neprosim, pred nami velka dodavka a bus

na Orave máš úzke cesty...😉
@deti95060810 Ako kde a ako ktoré 🙂
@deti95060810 tak uz si ma presvedcil.
@zuzanockamt no ja teda uzke moc nemusim, :D panika stres

@miricka77 ojojoj mala nam niekedy grciava takze nakoniec asi donovaly teda,.