icon

Je tu nejaký milý a inteligentný chlap na zoznámenie v Žiline?

7. dec 2025

Ahojte..cez Vianoce by som mala chuť nezáväzne pokecať ísť na kávu trhy s nejakym pekným vzdelaným mužom. Žijem v zahraničí takže som doma.len dva mesiace proste vyjsť si von nezáväzne byť kamoši. Neviem či by niekto o to mal záujem. Ale určite nechcem sex. Nie je to inzerát za účelom sexu len sa v zime cítim sama keď prídem zo zahraničia domov iba v tomto období kvôli práci. Niekto podnetny pekný milý vzdelaný na pokecanie časom uvidíme..nemusel by byť vo vzťahu. Proste myslím že hlbšie kamarátstvo medzi múzom a ženou existuje .len treba chcieť.
Vek od 28 rokov do 40....
Ideálne čierne vlasy vyššia postava

Strana
z2
anonym_b93996
8. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_5af171 tschuss

@anonym_autor a preco si nedotrepes nejakeho modela dla svojich predstav zo zahranicia? ani tam ta nikto nechce? stylom ktorym pises ty, sa vyjadruju vypocitave a priebercive stare dievky, ktore aj ked raz -2x za zivot niekoho ulovia, nikdy to dlhsie nevydrzi...prave preto ake su...

bu_bu_bubak
8. dec 2025

Ten prvy prispevok je riadny oxymoron.

Nemas zaujem o sex, ale hladas pekneho chlapa. Na punc ci priatelsky pokec pri stanku staci slusny, inteligentny clovek ktory nemusi byt ziaden Adonis.

Na konci prispevku uz pises, ze uz nemusi byt len kamaratstvo, ale aj nejaky flirt. Vies vobec co chces lebo toto je take idzem nejdzem.

Nic v zlom ale pekny, inteligentny gentleman si moze vyberat a teda urcite nemusi ist robit komparz zene ktora sa citi osamela kde nie je ani moznost sexu.

Sorry, ale tvoj prispevok posobi nesympaticky. Ty nehladas cloveka aby si si rozsirila okruh priatelov, ale pekny privesok.

enmery
8. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_5af171 ty si dobre zatrpknutá. V prvom rade, keď si taká odvážna. Napíš pod svojím nickom po prvé, ak má chces urážať. Po druhé iba ty odkrývas, že si nevzdelaná a zatrpknutá asi stará dievka. A neboj sa o moju slovenčinu. Študovala som slovenský jazyk na VŠ. Ha ha.
A viem aj nemecký, aj anglický aj arabský. Zlatko. Takže o koliesko v hlave je jasné, kto má menej čus nie je čau. Nevieš ani základy nemčiny. A keď už je to germanizmus 🙂 no vidíš...asi si malo chodila do školy Zlatko 🙂 pekný večer. Douckaj sa nemčinu a aj slovenčinu. Pa pa

@anonym_autor Práve Ty máš čo písať o doučení sa slovenčiny. 🤦‍♀️

anonym_5af171
8. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_5af171 ty si dobre zatrpknutá. V prvom rade, keď si taká odvážna. Napíš pod svojím nickom po prvé, ak má chces urážať. Po druhé iba ty odkrývas, že si nevzdelaná a zatrpknutá asi stará dievka. A neboj sa o moju slovenčinu. Študovala som slovenský jazyk na VŠ. Ha ha.
A viem aj nemecký, aj anglický aj arabský. Zlatko. Takže o koliesko v hlave je jasné, kto má menej čus nie je čau. Nevieš ani základy nemčiny. A keď už je to germanizmus 🙂 no vidíš...asi si malo chodila do školy Zlatko 🙂 pekný večer. Douckaj sa nemčinu a aj slovenčinu. Pa pa

@anonym_autor moja zlatá, nedá sa to po tebe ani prečítať, no taká hrdinka by sa mala v prvom rade sama odkryť spod anonyma a až potom to vyžadovať od druhých. Ja mám našťastie milujúcu rodinu a nehľadám zúfalo kamarátov na mamičkovskom fóre. Hopaaaa, si narazila, ale dobre sa bavím, keď ti tu naskakuje žila na čele, ty germánka. 🙂 Tak sa najprv radšej douč lepšie tu slovenčinu a jej základy, potom až tie ostatné jazyky, dobre moja? Čus sa u nás používa, vidieť, že tu nežiješ a zabudla si, jak to tu chodí. Radšej sa sem ani nevracaj. 😘

enmery
8. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_5af171 tschuss

@anonym_autor Píše sa to "Tschüs/Tschüss". Germanizmus sa v slovenčine od tohto slova píše a používa ako "čus". Napr. čechizmus kľud od slova klídek tiež niekto nepíše klídek, ale kľud. Originál je iba slovenské pokoj. Pani študovana slovenčinárka s otrasnou slovenčinou.

alyson29
8. dec 2025
bielasovicka
8. dec 2025

@anonym_autor načo potrebuješ pekného chlapa keď nechceš sex? Véd pokecať si môžeš aj so škaredým. Či?

jana_eyre_2
8. dec 2025

bože to je zase diskusia, že ziram 😳 ako to fakt tu popudi ľudí ešte aj to, že žena hľadá nejakého spoločníka a dovolí si napísať podmienky, že jej má byť sympatický (inak ak neviete, každému je sympatický niekto iný) a že nechce sex a časom sa uvidi.. kde sú tie ktoré tu bežne urážajú ostatné čo priznajú že sexovali nezáväzne, že tu zrazu je take sexovanie nutnosť? 🤔

autor
9. dec 2025
@jana_eyre_2

bože to je zase diskusia, že ziram 😳 ako to fakt tu popudi ľudí ešte aj to, že žena hľadá nejakého spoločníka a dovolí si napísať podmienky, že jej má byť sympatický (inak ak neviete, každému je sympatický niekto iný) a že nechce sex a časom sa uvidi.. kde sú tie ktoré tu bežne urážajú ostatné čo priznajú že sexovali nezáväzne, že tu zrazu je take sexovanie nutnosť? 🤔

@jana_eyre_2 je to čistá hrooza tieto diskusie už ...radšej sa nevyjadrujem..škoda tu niečo zakladať

anonym_090f0e
9. dec 2025
@jana_eyre_2

@jana_eyre_2 napisala, ze pekny, nie sympaticky. PEKNY neevokuje kamaratstvo. Ci aj ty si hladas len ciernovlasych kamaratov? Hlada len simpa, co 2 mesiace bude k dispizicii,, alias akoze frajer, co bude mat na nu cas, peniaze, venuje jej pozornost, ale ziadne zavazky, nedajboze sex. Normalny muz si zenu zaradi, vacsina nepotrebuje kamosku, co travia cas spolu len oni 2, ine je, ak je to sucast partie.
Takze moze byt aj gej, autorka?

midka
9. dec 2025
@anonym_090f0e

@jana_eyre_2 napisala, ze pekny, nie sympaticky. PEKNY neevokuje kamaratstvo. Ci aj ty si hladas len ciernovlasych kamaratov? Hlada len simpa, co 2 mesiace bude k dispizicii,, alias akoze frajer, co bude mat na nu cas, peniaze, venuje jej pozornost, ale ziadne zavazky, nedajboze sex. Normalny muz si zenu zaradi, vacsina nepotrebuje kamosku, co travia cas spolu len oni 2, ine je, ak je to sucast partie.

@anonym_090f0e ale kdeze, ved chce aj jemny flirt 🙂.. to by s gejom asi neslo 🙂

jana_eyre_2
9. dec 2025
@anonym_090f0e

@anonym_090f0e no nepukni z toho fakt.. 😏 proste sa chcela zoznámiť s chlapom s ktorým by si rozumela a potom by sa možno nebránila aj vzťahu.. predstav si, že každý môj priateľ bol najprv môj kamarát, to je sokantne že.. a áno, boli pekní, nehľadala som ich síce cielene ale proste to tak bolo..

anonym_b65633
17. dec 2025

keď chceš vykecavat pozri do zoznamu v telefone a mozes s kamoskami kecat do aleluja.

anonym_225b51
17. dec 2025

Tak autorka nechce nič ponúkať, aby niekto nečakal, že si hneď vrzne😁
Ak bude chémia tak si predsa vrzne, len sa snaží nerobiť zo seba pobehlicu a vylúčiť tých čo idú okamžite po neviazanom sexe. Napísala by som to trochu ináč, ale ja tomu rozumiem..asi

anonym_850439
17. dec 2025

@anonym_autor vsak stiahni tinder nastav Žilinu a hladaj uz teraz urcite tam bude dost chlapov co sa cez sviatky nudia

sidicek
18. dec 2025
@jana_eyre_2

@anonym_090f0e no nepukni z toho fakt.. 😏 proste sa chcela zoznámiť s chlapom s ktorým by si rozumela a potom by sa možno nebránila aj vzťahu.. predstav si, že každý môj priateľ bol najprv môj kamarát, to je sokantne že.. a áno, boli pekní, nehľadala som ich síce cielene ale proste to tak bolo..

@jana_eyre_2 ved jej niekoho dohod ,ked sa ti zda jej prejav ok.

Strana
z2