icon

Kde v Žilinie rýchlo urobia MRI vyšetrenie?

steffi22
19. sep 2026

Ahojte dievčatá, neviete mi prosím povedať, či sa dá v Žiline urobiť vyšetrenie magnetickou rezonanciou ako samoplatcovi? Potrebujeme totiž súrne MRI vyšetrenie a pri hradení poisťovňou sú dlhé termíny. Prípadne mi neviete poradiť, kde na Slovensku by sme sa dostali urýchlene na MRI? Ďakujem

anonym_6faa38
19. sep 2026

Nie z vlastnej skúsenosti, ale viacero odporúčaní som čítala na Ružomberok, oni robia aj cez víkendy. Tuším SPINN?

steffi22
autor
19. sep 2026

Ďakujem, Spinn som už zisťovala, ale oni nerobia MR malej panvy a rektum. Žiaľ v tomto to máme komplikovanejšie.

anonym_780d2a
19. sep 2026

@steffi22 v Spanyolova sa dá ako samoplatca. Ale aj tak to nebude hneď. Najlepšie ísť tam osobne a pani ti za okienkom povie. Možno budeš mať šťastie. Ja som mala, lebo bola situácia, že ma dala skoro ráno, a to mali termíny voľné pre ľudí z hospitalizácií. Ale keďže sú v pondelok ráno veľké vizity, o pol 8 ráno ešte nikto nechodí. Záleží aj o segmentu. Ja som mala platničky. Hádam vybavíš🙏
https://magnetickarezonancia.sk/zilina/#vysetrenia

hytal
19. sep 2026

Viem, že v Žilpe . Inak by som skúsila i na Spanyolovej, občas sa im uvoľní termín a zatelefonujú ti. Moja lekárka vravela, že tam majú novšie a lepšie zariadenie.

steffi22
autor
19. sep 2026
@anonym_780d2a

@steffi22 v Spanyolova sa dá ako samoplatca. Ale aj tak to nebude hneď. Najlepšie ísť tam osobne a pani ti za okienkom povie. Možno budeš mať šťastie. Ja som mala, lebo bola situácia, že ma dala skoro ráno, a to mali termíny voľné pre ľudí z hospitalizácií. Ale keďže sú v pondelok ráno veľké vizity, o pol 8 ráno ešte nikto nechodí. Záleží aj o segmentu. Ja som mala platničky. Hádam vybavíš🙏
https://magnetickarezonancia.sk/zilina/#vysetrenia

@hytal
@anonym_780d2a Ďakujem pekne dievčatá, skúsim to.

anonym_780d2a
19. sep 2026
@hytal

Viem, že v Žilpe . Inak by som skúsila i na Spanyolovej, občas sa im uvoľní termín a zatelefonujú ti. Moja lekárka vravela, že tam majú novšie a lepšie zariadenie.

@hytal v Žilpe nie sú až tak dobré popisy. Dosť sa to tam pomenilo

anonym_669fcf
19. sep 2026
@steffi22

@hytal
@anonym_780d2a Ďakujem pekne dievčatá, skúsim to.

@steffi22 a MR vam kto indikoval? lebo mozno by na tuto oblast bolo lepsie CT s kontrastom a tam sa vie dostat rychlo

steffi22
autor
19. sep 2026

No práve na CT je objednaný, ale dozvedeli sme sa, že potrebuje aj MR. To kvôli operácii, ktorú ide podstúpiť, kvôli práve zistenej rakovine a z nej plynúcim možným metastázam. Preto potrebujeme čo najskôr zohnať MR vyšetrenie, aby mu doktor mohol naplánovať čo najskôr operáciu.

anonym_a010c3
19. sep 2026

Martin. termín za pár dní.

bykaterina
19. sep 2026
@steffi22

No práve na CT je objednaný, ale dozvedeli sme sa, že potrebuje aj MR. To kvôli operácii, ktorú ide podstúpiť, kvôli práve zistenej rakovine a z nej plynúcim možným metastázam. Preto potrebujeme čo najskôr zohnať MR vyšetrenie, aby mu doktor mohol naplánovať čo najskôr operáciu.

@steffi22 v TNe dávajú aj rýchlo termín skús aj tam zavolať. Držím palce

steffi22
autor
19. sep 2026
@bykaterina

@steffi22 v TNe dávajú aj rýchlo termín skús aj tam zavolať. Držím palce

@bykaterina Ďakujem 🙂