icon

Kočíkovanie, stretávky a akcie mamičiek zo Žiliny

wilsonka
24. nov 2011

ahojte, rada by som vytvorila temu nieco ako kam do mesta...ak viete o dakej akcii vhodnej pre deti, mamicky, snazilky...hodte to sem🙂
ak ste otravene s kocikovania len osamote, ak uz zacinate blabotat ako vase ratolesti....sem s navrhmi na stretnutia🙂

kedze tema zilina akosi stichla, mozno tato tema zaujme. prijemne pisanie🙂

aliket
9. dec 2011

@jancurik Ahoj, dostala si sa na tu zumbu, ci este nie? 🙂

vixi
9. dec 2011

@aliket ahoj, a kde to mas blizko? Ja som bola nutena zacat soferovat tak okrem mesta prejdem na Solinky, Hliny, Vlcince alebo tak. 🙂 Zumba je vraj zabijak, no uvidim ci to zvladnem s mojou mizernou kondickou po takmer 4 rokoch na MD a dvoch detoch. Nie som hroch ale uz sa blizim 😅

aliket
9. dec 2011

@vixi Ja som z Vlciniec, ale nemam problem aj niekde do mesta zajst 😉 nasla som 3 zumby, vsade maju zlavu pre mamicky 🙂 na Rondli: http://www.tanecnaskola.sk/tanecnaskola/zumba v Dome odborov: http://www.zumbazilina.sk/default.htm a na Vlcincoch: http://zumbafitnes.webnode.sk/kurzy/povazska-by... mozme to kludne skombinovat aj s nejakym pilatesom, lebo zumbu beriem skor ako zabavu, ale treba aj svalstvo trosku spevnit 🙂

jancurik
10. dec 2011

@aliket hej ja! uz mesiac sa tam chystam. ale inac musim s tebou suhlasit ze to asi necham az na novy rok. zeby nove predsavzatie???
vianocnu kapustnicu a kolace si nenecham ujst! vcera som uz upiekla perniky a dnes sme kupili stromcek. taky je krasny! ja sa taaaaak tesiiiim 🙂

jancurik
10. dec 2011

@aliket snazila som sa dopatrat ako je to s tou zlavou no email im nefunguje a cislo tam nieje.... ale rozmyslala som ze sa tam iba zjavim...

jancurik
10. dec 2011

halooo, je tu este niekto? ja som akurat dozehlila a pozeram futbal... ☹

aliket
10. dec 2011

@jancurik pozeras futbal? to tam nic lepsie nie je 😀

aliket
10. dec 2011

@jancurik ja som im tiez pisala, ako je to s tymi zlavami - kedze tam maju ze mamicky na MD - co sa mi zda blbost, skor to bude na rodicovskej dovolenke a tiez z tej jednej stranky mi to prislo naspat ☹

aliket
10. dec 2011

@jancurik my uz tiez mame stromcek, ale zatial caka na balkone 😀 ...ozdobujeme az na stedry den, tak si musim este pockat 😒 ten pondelok co, sla by si kuknut na to namestie poobede?

mamabiba
12. dec 2011

@aliket @jancurik @adusased @wilsonka @vixi Čaute babulky, ako ste víkendovali? A čo ten dnešný kamión..idete? Ja by som sa aj išla pozrieť...môžem zliezť 😀 😀 a aj tak musím ísť so staršou do mesta dať spraviť pas.

aliket
12. dec 2011

@mamabiba ja by som tiez sla kuknut, len sa stale neviem rozhodnut, ci maleho do kocika alebo do satky zobrat 😖 o kolkej tam asi budes? co sa tyka vikendu - to bola taka klasika...upratovanie,lenosenie,nakupovanie,oslava u kamarata a obed u rodicov 🙂

mamabiba
12. dec 2011

@aliket no moja dcéra príde zo školy o 13,30, vyrazíme do mesta cca 13,45 aby sme stihli pasové a potom sme free. A kde to vlastne je? 😅 😅

aliket
12. dec 2011

@mamabiba Je to na Hlinkovom namesti - namestie dole pri Miragi 😉 Oficialne by to malo zacat o tej tretej, ale mozme aj skor dojst 😉

mamabiba
12. dec 2011

@aliket nooo tak to si musím naplátnovať parkovanie. Ako sa dostanem z Auparku najrýchlejšie na to hlinkovo námestie? Viem, že je to kúsok, ale neviem kadiaľ 😅 😕 ☹

aliket
12. dec 2011

@mamabiba Vsak ak ides na pasove - to ides na mestsky urad, nie? Odtial len zbehnes dole (ako ide cesta) a dolava a si na Hlinkovom namesti 🙂

mamabiba
12. dec 2011

@aliket dúfam, že sa nestratííím, však mám na teba t.č, tak keby som zablúdila, určite volám. Ja totižto poznám cestu iba smerom na hálkovu..tam máme dr. Takže keď výdem z pasového dám sa doľava a potom znova doľava? idem radšej otvoriť mapu 😀 😀 😀

aliket
12. dec 2011

@mamabiba Ked vyjdes z mestskeho uradu pojdes doprava (dolu briezkom) a ked zides kopcek pojdes dolava 😉 A o kolkej sa stretneme, moze byt o pol tretej?

mamabiba
12. dec 2011

@aliket radšej to dajme na tú tretiu, aby si tam zbytočne nemrzla, keby sme sa na pasovom zdržali poprípade, ak to nemáte od ruky, môžete dojsť aj pre nás. Ešte mám jednu otázočku. Stále som si nebola vybaviť "kočíkovné" nevieš, kde by som s tým mala zájsť? A čo k tomu potrebujem?

aliket
12. dec 2011

Kludne mozem dojst aj k mestskemu uradu o tej tretej po vas 🙂 keby sa nieco zmenilo daj vediet 😉 Co sa tyka toho "kocikovneho" - ak mas namysli prispevok pri narodeni dietata, tak mne dali na urade prace socialny ch veci a rodiny ked som si bola vybavdovat ostatne prispevky atd. taky papier (alebo 2 - uz nepamatam) a musis tam mat potvrdenie od detskej doktorky, ze diata sa ozilo 28 dni a od gyndosa,ze si chodila do poradne + fotokopia rodneho listu (to som si nie ista, ale pri kazdej veci to skoro chceli 😀 ) a doniest im to naspat

wilsonka
autor
12. dec 2011

@mamabiba my sme ozdobili stromcek a tak flakanie iba.

mamabiba
12. dec 2011

@aliket super, tak toto mám všetko. Ak sa mi to podarí to tam zaniesť dnes ...to by bolo paráda...takže o 15,00 pri mestskom úrade? Moc by som sa potešila.

mamabiba
12. dec 2011

@wilsonka Už stromček? To nás čaká až 24.12..taká naša tradícia. Ozdobuje priateľ s dcérkou a ja makám v kuchyni ako žeravá 😀 . Nepridáš sa dnes k nám? ideme sa pozrieť na ten vianočný kamión.

aliket
12. dec 2011

@mamabiba Ano, o 15:00 pri mestskom urade 🙂

wilsonka
autor
12. dec 2011
mamabiba
13. dec 2011

@aliket ahoj, ďakujeme za super popoludnie. My sme potom išli do Mirage na 4 poschodie, kde som mohla dať napapať Barborke, so staršou sme sa išli najesť do mekáča (malý sviatok) a počkali sme si na kamion, kde sa mi ju podarilo prešikovať do predu, takže sme ani dlho nečakali na fotku so santom. Veľmi sa jej páčilo, došli sme domov až o 17,30. Ešte sme pozreli trošku vianočáky, tam si Bianka vybrala ešte vianočnú ozdobu na jej stromček a v auparku je teraz postavený taký obchod s vianočnými prkotinami, tak aj tam si vybrala anielika...peňaženka sa zatriasla, ale mali sme nádherné popoludnie 😀 😀 😀 .

aliket
13. dec 2011

@mamabiba Som rada, ze sa Vam pacilo 🙂 Nam sa tiez pacilo, len ma mrzelo, ze sme tak skoro odisli - som sa tesila na Santu v kamione, este viac ako starsi syn 😀 mne maly zacal tak vrieskat v kociku, ze som ho musela zobrat do satky a tlacit prazdny kocik domov 😖

mamabiba
13. dec 2011

@aliket aj my sme si mysleli, že sa k Santovi nedostaneme, malá mi chytila až záchvaty revu v kočíku, ale kým sme sa dostali relatívne von z toho chaosu už spala, takže sme sa vrátili, no miesto bolo už iba na boku, čo sa neskôr ukázalo ako veeeľká výhoda. Hore sa dostala asi 10 v poradí 😀 😀 😀

mamabiba
13. dec 2011

babule, už ste tu niektorá boli? Web: www.almastudio.sk

adusased
13. dec 2011

@mamabiba
@aliket
@wilsonka
@jancurik
@vixi ahojte babule, som tu nebola dlhsie, ale citam Vas poctivo,
@mamabiba to almastudio je len ako powerjoga??inak
@aliket ja by som tiez chodila na zumbu, ale neviem, ci by som to vydrzala s dychom 😀 ale ked tak od noveho roka si dam zavazok 😝 my sme vikendovali len tak podomacky, v sobotu u nasich a v nedelu sme boli svokrovcov pozriet a potom ku prababkam 😀 vcera sme boli cely den bez maleho v aquaparku,potom s kamaratmi na veceri, bolo fajne, maleho sme mali u mojich rodicov, tak v nedelu dala mama vediet rodine a sa striedali na navsteve 😀 ale sme si riadne oddychli a sa veru vyblaznili ako male deti budeme chodievat uz pravidelne takto, vsak babka sa postara a my sa aspon zrelaxujeme 😅 😅 😅

wilsonka
autor
13. dec 2011

@adusased joooj to muselo byt supeeer🙂 tisko zavidim🙂