icon

Kočíkovanie, stretávky a akcie mamičiek zo Žiliny

wilsonka
24. nov 2011

ahojte, rada by som vytvorila temu nieco ako kam do mesta...ak viete o dakej akcii vhodnej pre deti, mamicky, snazilky...hodte to sem🙂
ak ste otravene s kocikovania len osamote, ak uz zacinate blabotat ako vase ratolesti....sem s navrhmi na stretnutia🙂

kedze tema zilina akosi stichla, mozno tato tema zaujme. prijemne pisanie🙂

mamabiba
14. dec 2011

@adusased aj ja chcem materskú.. už sa mi z účtu práši, ako je tam sucho

vejula
14. dec 2011

ahojte kočky. Chcem vam len oznamiť že ak po poobediach nemate kam s drobcami a nechce sa vam ostavať doma možete chodiť do MC levik už aj večer.
v utorok: 16.00 - 17.00 hod. so Zuzkou Schreiber a jej malým Patrikom
v stredu: 17.00 - 18.00 hod. so Saškou - úžasná rozprávková herňa, oplatí sa prísť
vo štrvrtok od 16.00 - 18.00 hod. so mnou a mojim drobcom Dominikom. Tak dojdite 🙂
jeden vstup 1,50 a pre poistencov všeobecnej(spoločnej) zdravotnej poisťovne 1,20

aliket
15. dec 2011

@vejula Dik za info 🙂 ale pre mna je to uz neskoro

vejula
15. dec 2011

@aliket jj jasne 🙂 To skôr pre mamičky ktorym manželik robi dlho do večera a doma sa s drobcami nudia 🙂 Ale ty maš už dvoch zbojnikov a ten starši by sa tam asi už nudil 🙂

4ocka
15. dec 2011

@vejula ahoj,a kde to je to MC levik?? Diik

adusased
15. dec 2011

ahojte babuleeeee🙂 ako sa mame???
@aliket
@mamabiba @wilsonka....
@mamabiba ako vam dopadol vecer??

vejula
15. dec 2011

@4ocka ahoj Ružová ulica, za hotelom Galileo, nad potravinami CBA... ak chceš kuk aj na tento link http://www.mclevik.sk/page3.php ale v tom rozvrhu ešte niesu tušim tieto poobedne herne. Tie budu ako som napisala v predošlom prispevku 😉

wilsonka
autor
15. dec 2011

@adusased my sme si nasli kamaratku susedku janku s malym riskom tak sa bavkame- dnes sme fotili maleho riska v santa oblecku🙂
velmi sa tesim, konecne niekto super nablizku. inak dnes som vykumala recept na moje rafaleo kuk moje prispevky na blogu. mnamka a jednoducha.

vcera klobaska, kapustnica puncik na trhoch s dvojicov kamosi, ktori dlho nemali cas nas pozriet- dostali sme dreveny vozik s kockami- paradny.
keby bolo lepsie tak sa zblbnem asi z toho🙂 .....a uz mame predvianocnu naladicku....aj my pocuvame fragile vianoce🙂

vsetko naj k 5 mesiacikom🙂 od noveho roku ideme plavat? teraz uz nie su terminy na levikovi som kukala.

adusased
15. dec 2011

@wilsonka no tak poporiadku a poporadi🙂 tak som rada, ze mas niekoho nablizku sama viem, ze je fajn mat kamaratky na MD este fajnejsie mat kamaratky co su blizko a poruke, takze tlieskam 😀 to rafaelo urcite skusim, urobim prekvapko muzovi 😝 fragile cd je uplne skvele to vianocne, ja mam vzdy dobru naladu, sice mam daku mp3 s vianocnymi a je tam aj to ´´uz se zasa tesime na Jeziska´´ co stale spievam muzovi, ten sa pri tom smeje ako blaaaaazen 😀 ale to fragile ma velmi pekne prespievane klasicke pesnicky 😉 a dakujeme ku gratulacii ja sa z toho vsetkeho tesim a ani nemozem uverit, ze len pred chvilou som sa stale stazovala ze malemu sa nechce z bruska a zrazu so mnou niekto ´´spieva´´vianocne piesne 😀 boze strasne to bezi, ....od noveho roka ideme plavat este presondujeme ako a co a pojdeme spolu nie??????a potom ja od noveho roka na zumbu dat si dokopy telo, nech som kočka 😀

wilsonka
autor
15. dec 2011

@adusased oki🙂 plavanie beriem ale na ine som leniva🙂)))

adusased
15. dec 2011

@wilsonka ved ja ta presvedcim 😀

mamabiba
16. dec 2011

@adusased večer dopadol úžasne, dali sme si cigánsku, kúpili sme perníčky...ktoré sme už aj zožrali 😀 😀 , takže musím ísť po druhé a zakončili sme to palacinkami v Mirage. Došli sme domov, staršiu som nahnala rýchlo do postele, pretože barborka poslednú dobu večer blbne a zaspáva až okolo 23,00h. Snáď to čoskoro prejde 😉 . kočky
@wilsonka @jancurik @vejula @4ocka čo ešte porábate budúci víkend? Stihneme dať ešte stretko pred vianocami?

jancurik
16. dec 2011

jasne ze stretneme. na punc kedykolvek :D

wilsonka
autor
16. dec 2011

@mamabiba cez vikend v nedelu ak tak. sobota smer povazska na profi fotenie🙂

4ocka
16. dec 2011

@mamabiba my chceme ist sobotu do polska na mäso,takze nic a v nedelu konecne klud,mm ma dve prace a konecne den kedy nemusi palcekom hnuuuut 🙂

mamabiba
16. dec 2011

@wilsonka @4ocka myslela som stretko cez budúci týždeň...decká sú v škole do 22.12. tak do vtedy by som ešte jedno stretko stihla 😉

vejula
16. dec 2011

@mamabiba ja velmi rada 🙂

aliket
16. dec 2011

tiez by som sla na puncik do mesta 🙂 ...aspon trochu vianocnej atmosfery, ked uz ten sneh nie a nie napadnut 😠

denkap
16. dec 2011

koncom buduceho tyzdna by mohlo trocha snehu nasypat, nech je krasny stedry den 🙂
my by sme sa tiez pridali na punc 😵

mamabiba
16. dec 2011

@vejula
@aliket
@denkap vyhovoval by utorok o 11,00h? Vtedy chodí staršia dcéra o školy o 16,00, tak by som potom stihla aj dačo ešte porobiť 😉

aliket
16. dec 2011

@mamabiba no akurat v utorok idem na pol druhu do Trencina k zubarovi 😀 viac by mi vyhovoval iny den, ale ak ostatnym vyhovuje utorok - nejako si to uz zariadim a pridem 😉

mamabiba
16. dec 2011

@aliket to bol iba prvý nástrel 😉 Pondelok?

vejula
16. dec 2011

@mamabiba
@aliket tak pondelok nemožem ja 😀 😀 😀 už mam rande 😉 mne utorok vyhovuje ale kludne aj streda...

mamabiba
16. dec 2011

@vejula mne je to fakt úplne jedno. Ja to využijem aj ako predvianočné nákupy..tak baby streda?

aliket
16. dec 2011

pondelok,streda,stvrtok 🙂 ale kludne aj ten utorok to nejak vymyslim 😉

vejula
16. dec 2011

@aliket ok tak v stredu 🙂

aliket
17. dec 2011

@vejula @mamabiba tak mozme tu stredu. A o kolkej?

aliket
17. dec 2011

@denkap @wilsonka @jancurik @vejula @4ocka @adusased Vy mozete stredu na ten puncik?

denkap
17. dec 2011

na stredu zatial nic nemam... hadam nebude prsat 😒 ale nasypat by mohlo trosku 🙂

wilsonka
autor
17. dec 2011

@aliket ja v stredu mozem, nemam nic akutne. baby v pondelok ideme k dr a asi aj ku koznej...mala ma asi ekzem alebo alergiu. normalne som hotova z toho. dufam, ze nic vazne lebo uz ma strasili ze mozno aj do nemocky nas daju na pozorovanie:((( ale tak dufam ze do pondelka s nasou vybavou z lekarne to zmiernime.

naco som jedla to pomelo a prala v avivazi silan sensitive. :( no kto mohol vediet...ani neviem ci je to z toho...mozno aj ockovania s tym suvisia- nikto v rodine nema ekzem ani nemal. tak uvidime.
dufam ze sa v stredu uvidime🙂