Kočíkovanie, stretávky a akcie mamičiek zo Žiliny
ahojte, rada by som vytvorila temu nieco ako kam do mesta...ak viete o dakej akcii vhodnej pre deti, mamicky, snazilky...hodte to sem🙂
ak ste otravene s kocikovania len osamote, ak uz zacinate blabotat ako vase ratolesti....sem s navrhmi na stretnutia🙂
kedze tema zilina akosi stichla, mozno tato tema zaujme. prijemne pisanie🙂
@melodik , oki tak super tesim sa 🙂 drzim palce aby ste boli coskoro fit, nas Marko je zatial ok, pekne pribera akurat ho brusko pobolievat zacalo. ja tiez byvam na M. Bela ale v tych krajnych panelakoch tam co su tie tri rodinne domceky. uz dlho byvas na hajiku? my iba od februara. papa
ja som napr. meskala lebo mala vstala len o 13tej a nestihla som bus tak som letela cez bulvar jak diva🙂
adke som sa nevedela dovolat- ked volala ona ja som si nevsimla vibrovanie a ona asi to iste🙂 tak sme si poprezvanali zas🙂
poslala som ti ziadost, snad si to ty🙂
@mususu ahojky! my byvame na hajiku uz 6 rokov 🙂 rok sme mali podnajom na Vlcincoch, inak nie sme ani ja ani manzel zo ZA. Ale tu na Hajiku sa nam paci 🙂 ja som tu spokojna, dufam, ze aj vy budete!!! :D tesim sa, ked budem moct von s malou, Inak mam aj starsieho syna 5 a pol rocneho, s tym mozem cez vikend von, len on nie je moc prechadzkovy 🙂 ty mas Marka prveho? ci mas este diietatko??
@mususu aj my mame Marka 😵
kočky som mamina 3 detičiek
@adusased
@lolllka
@michaspi
@wilsonka
@vejula Ahojte baby rozmýšľala som že ked je aj takéto škaréde počasie mohli by sme s maličkými kuknuť do mirage do toho detského kutika čo je na 4 poschodí,počula som že to tam je výborne a môžme tam byt s deťmi🙂)) ťak potom dajte vediet ak by ste mali záujem🙂) ahojte a pekný zvyšok víkendu🙂
@januska712 my sme tam boli včera, a velmi radi sa pridame, aj na buduci tyžden kludne
@vejula Ok a kedy by Vám to vyhovovalo??? V pondelok máme plávanie ale potom cely týždeň nemáme nic v pláne🙂))) my sme tam ešte neboli:(
@januska712 kam chodite na plavanie...to je kurz ci nepravidelne?
@wilsonka ahoj chodíme na baby plávanie Márie Konarčíkovej za plavareň ako sú tenisove kurty a máme kurz teraz nám začína už3kurz🙂))
@melodik jj aj mne sa paci na hajiku, taky klud tu je, len este si chcem nejaku cestu priamo do mesta najst, lebo nechcem iba MHD chodit, ale vramci prechadzky by som tak chodila ked bude pekne 🙂....ja som povodne z vlciniec ale bola som v BA skoro 10 rokov a teraz sme sa prestahovali spat do ZA. MArko je nase prve babo, tak si zatial zvykame na seba. a ked ides s malym vonku kde mas malu? ci muz je s nou asi ze? tak sa tesim uz na vychadzku
@solinkarka 🙂 pekne meno sme si aj vy aj my vybrali 🙂
@mususu a kolko ma tvoj drobec?
mesiac aj tyzden, 25. februara sa narodil, a tvoj? inak kde na solinkach byvas? mne tam bratia byvaju tak ja tam som pomerne casto.....sice s markom som tam este nebola ale planujem tam chodit
@januska712 aj my tam chodime/som vam do toho skocila/ to babyplavanie, tedateraz sme ukoncili 1.kurz, ale zasa az na zimu pojdeme, je tam fajne 😀 😀 😀
@mususu ahojky 🙂 juuj, keby som mohla s kocikom na prechadzku, hned ti ukazem cesticky do mesta 🙂 hoci su iba dve, xi xi... jednou som chodievala cez park (zo slnecneho namestia) dole do Zavodia, cez zavodie, popod rondel, cez halkovu do mesta. alebo potom druha cesta z konecnej (stodolova) dolu okolo bytoveho druzstva dole kopcom, cez kvacalovu okolo tych novych bytoviek, okolo trolejbusoveho depa, cez priemyselnu zonu, okolo marnice a vyjdes pri evanjelickom kostole a obchodnej akademii - tato cesta sa mi zda z hajika rychlejsia 🙂 ale ved snad ju coskoro budeme moct vyskusat aj spolu 🙂 a ano, ked idem s malym von, s anickou musi byt manzel doma 🙂 inak sa to zatial neda... pekny vecer!
@adusased Ano:D::D je tam super, a kedy ste chodili?? my každý pondelok od pol tretej:D
@januska712 my sme chodili utorok a stvrtok na 13tu 😀
@adusased @januska712 aj my sme chodievali na plavanie...pondelky a stredy na 13-tu 😉 este obcas pondelky chodime, lebo mame este nejake nahrady 🙂
minuly tyzden sme zacali chodit na babygym do alma studia a tam je tiez fajne 🙂

@michaspi alebo všetky v teplakoch 😀 😀 😀