icon

Kočíkovanie, stretávky a akcie mamičiek zo Žiliny

wilsonka
24. nov 2011

ahojte, rada by som vytvorila temu nieco ako kam do mesta...ak viete o dakej akcii vhodnej pre deti, mamicky, snazilky...hodte to sem🙂
ak ste otravene s kocikovania len osamote, ak uz zacinate blabotat ako vase ratolesti....sem s navrhmi na stretnutia🙂

kedze tema zilina akosi stichla, mozno tato tema zaujme. prijemne pisanie🙂

wilsonka
autor
25. nov 2011

@mamabiba urcite nas najdes ja mam kocik s ruzovou alebo fialovo-bielou strieskou-este uvidim. pripadne tyrkysovy qunny s ruzovym fusakom. ale tak mozno donesiem daky transparent🙂))))))budeme sa pohybovat len po namesti.uvidime podla pocasia- mozno skoncime v mirage alebo inde ak bude velka zimka- ale pockame ta. prides s oboma babami?

mamabiba
25. nov 2011

@wilsonka nie, staršia je už školáčka. Úplne postačí jedno dieťa. 😀 😀

adusased
25. nov 2011

@maminka142
@mamabiba
@wilsonka dobre ranko, viem ze je to cista provokacia, ale teraz sme vstali som uplne KO, boli ma cely clovek, idem sa nadopovat dakymi liekmi ☹ ....esteze je maly zatial pokojny, dnes ma musi setrit, .....inak ja som tiez v prvy moment myslela ze teraz v utorok ale to vlastne az o tyzden. tak fajne, mi to aj dobre vyjde,, 😀

adusased
25. nov 2011

@wilsonka no inak ten transparent by nebol zly napad, pouvazuj 😀

adusased
25. nov 2011

@maminka142 Natalka je krasne meno, kamoska ma tiez Natalku 🙂

adusased
25. nov 2011

@wilsonka dobra predstava, dokazem sa s tym stotoznit, budeme tam riadne kocikove getto 😀

pia22
25. nov 2011

Môžem sa pridať ku kočíkovému komandu?😀

wilsonka
autor
25. nov 2011

@pia22 jasne🙂 vitaj

mamabiba
25. nov 2011

@adusased hmm tak to my si budeme musieť ešte počkať...potom daj určite vedieť, ako sa Vám páči 🙂

mamabiba
25. nov 2011

@maminka142 ja mám dnes každodennú klasiku, doma, upratať, isť s malou von, staršia dojde zo školy o 16,00.
Ále...mužíček má dnes zápas a po zápase bude zapíjať žiaľ alebo víťazstvo, potom ešte treba osláviť začiatok víkendu, tak dojde domov okolo 01,30..Televízny Ovládač je iba môj 😀 😀 😀 😀

mamabiba
25. nov 2011

@wilsonka výborná predstava 🙂 🙂 , tento rok iba teplý čajík, ale už si budem robiť atmošku na budúce vianoce 😀 😀

mamabiba
25. nov 2011

@adusased tak rýchlo kurírovať, aby si do toho 6 bola fit 😉

adusased
25. nov 2011

@mamabiba a co hra tvoj manzel,ked ma zapas??? moj tiez kazdy pondelok chodi na florbal,ale potom pekne domov, ale keby to mal tiez v piatok, tak to by som ako ty cakala 😀 no snad sa dam dokopy,chcem ist aj ja na prechadzku s kamaratkou, som sa slubila, ale rano som dostala ´´kramy´´ od porodu su akesi horsie 😠

mamabiba
25. nov 2011

@adusased oni hrajú ping-pong a naschvál si to dali na piatky. už som si zvykla a teraz by mi asi aj v ten piatok "zavadzal". Ako som písala..hurá tel. ovládač je iba môj a bez okolitých pindov ...pozerám si čo chcem a kedy chcem. 😉

michaspi
25. nov 2011

ahojte, pripajam sa🙂
vsetky ste z centra? lebo na prechadyku je NAJ lesopark, pripoadne ine parky (pri Kamelii), tak nabuduce aj tam by sme mohli ist🙂

adusased
25. nov 2011

@michaspi No vitaj 😀

solinkarka
25. nov 2011

Aj ja by som sa pridala ale este nemam co kocikovat 😅

maminka142
25. nov 2011

@wilsonka ja som sa rozhodla kupiť svokrovcom pod stromček darčekove poukažky do Tesca, lebo tam chodievaju dosť často 😀
A aký si mala dnes dník? 😉

maminka142
25. nov 2011

@solinkarka vitaj solinkarka, aj ja som solinkarka 😀

solinkarka
25. nov 2011

@maminka142 ano? a na akej ulici byvas? 🙂

maminka142
25. nov 2011

@mamabiba No super, taketo papučove večery milujem, aj ja 😀

maminka142
25. nov 2011

@solinkarka osikova a ty? 😀

maminka142
25. nov 2011

@adusased ako ti je? Už je to lepšie? Snad niečo na teba nelezie 😕

solinkarka
25. nov 2011

@maminka142 ja som byvala 23rokov na jasenovej....teraz byvam 10km od Ziliny 🙂

d_anica
25. nov 2011

Ahoj! aj ja sa pripajam 🙂 byvame sice v rosine, takze na kocikovanie trochu od ruky, ale dobre vediet co sa deje v meste... tesim sa na vianocne trhy, nevedela som ze budu 😵
@wilsonka kde je ta prebalovacia miestnost? je tam aj nejaka stolicka na kojenie ? ja by som si rada obcas s malym vysla, ale prieci sa mi kojit len tak na verejnosti 🙄

maminka142
25. nov 2011

@solinkarka A kde presnejšie teraz byvaš? 😀

adusased
25. nov 2011

@maminka142 ahoj, no uz som to rozchodila na prechadzke 😀....som cela umrznuta, sme boli 3 hodiny vonku, tak sme obaja vystipaní 😝

maminka142
25. nov 2011

@adusased tak to bola super prechadzka 😀 Ja ešte chodievam do parkov, kym sa da 😀

adusased
25. nov 2011

@maminka142 ano my sme tiez boli v lesoparku aj na vinko sme sa stavili a potom zasa dalej,pekna prechadzka ale uz nas aj tma hnala domov 😀 teraz sa este pohrame pockam na mm a pojde maly spat a ja si pozriem kuriera 😀

adusased
25. nov 2011

@mamabiba nakoniec mam papucovy vecer aj ja 😀