icon

Kočíkovanie, stretávky a akcie mamičiek zo Žiliny

wilsonka
24. nov 2011

ahojte, rada by som vytvorila temu nieco ako kam do mesta...ak viete o dakej akcii vhodnej pre deti, mamicky, snazilky...hodte to sem🙂
ak ste otravene s kocikovania len osamote, ak uz zacinate blabotat ako vase ratolesti....sem s navrhmi na stretnutia🙂

kedze tema zilina akosi stichla, mozno tato tema zaujme. prijemne pisanie🙂

mamabiba
28. nov 2011

@adusased no super 😀 , tak si asi vieš predstaviť v r..i som zašitá a preto si hľadám kamošky so ZA

adusased
28. nov 2011

😀 a to co tam byvate, ste stavali? ci ste odtial? to ti ale verim, je to daleko resp. ani nie tak daleko, ale predsa len...a co nemas dake divinske kamosky? 😀 😀 😀

adusased
28. nov 2011

@mamabiba ale ber s rezervou, myslim to zo srandy 😀

mamabiba
28. nov 2011

@adusased my sme tu kúpili zrub a bývame tu 3 roky. kamošky by aj dajaké boli, ale nie na kočíkovanie, poprípade dajaký pokec a tú jednu cestu, čo tu máme..tak tam už mám vyšliapaný chodníček 😀 😀 😀

wilsonka
autor
28. nov 2011

@adusased pri plavarni je to mclevik🙂

wilsonka
autor
28. nov 2011

@mamabiba no ja dufam pridem lebo aj na mna cosi lezie ale asi staci sedacka si myslim na prechadzku po meste, vsak co ti viac vyhovuje a hlavne babu.
plavanie- my sme boli len v tom levikovi na skusku a teraz druhy x a pacilo sa mi akurat je to drahe si myslim, ale tak su tam dve sauny a cisto, aj lehatka na prezliekanie su fajn. treba asi vyskusat potom kazde a vybrat si.my to mame ako spestrenie stereotypneho tyzdna. pravidelne isto nie lebo aj pocet ludi je rozdielny. prvy x sme boli tri zeny a teraz ani neviem 6 a to uz je vela a chaoz hlavne ked sa ides prezliekat.
tiez by som sla este inam vyskusat.
co kukam tak konarcikova- tam su kurzy plavania- to tak pre vacsie babo by som odporucila- my tak do roka sa chceme naucit drzat rovnovahu na jednej ruke vo vode po krk potom kurz - mozno. a konarcikova je aj drahsia ako nereus rozdiel v 5 lekciach je 11e- to je dost. a aj lekcie su dlhsie u nereusa.

wilsonka
autor
28. nov 2011

@adusased vranie- ako sa tam byva- vraj problem s pristupovou cestou, su aj ine problemy? su tam lacnejsie domy co som pozerala tak neviem preco. daky hacik tam bude.

inak ja som z kovacovej pri zvolene- kupele. sice to tam zije a je to blizko miest ZV- BB ale tiez dedina.
6 rokov som studovala a zila v kosiciach:P, tak poznam aj dedinu aj metropolu🙂))))oboje ma nevyhody.

adusased
28. nov 2011

@mamabiba aha, no tak to jasne, fuha, ze zrub to znie dobre 😉

adusased
28. nov 2011

@wilsonka ja som tam zila 19 rokov a nie je tam daky problem, je pravda, ze cesta je tam uzsia, ale ked sa naucis tam chodit, tak to si myslim nie je problem a byvanie je tam v pohode, ja som mm lamala strasne dlho, az tam ideme tiez byvat, lebo moj mm len o chalupe sniva, ale on tam nechce, on zasa chce ist do Lietavskej Svinnej, co zas nechcem ja 😀 podla mna je Vranie fajn, chodi tam stale mestska doprava, nie medzimesto, je to blizko pri ZA, takze tak

adusased
28. nov 2011

@wilsonka fakt???lebo na stranke maju prevadzku danu ako pri hotel galigeo na hlinach, tak neviem co to tam maju

wilsonka
autor
28. nov 2011

@adusased plavanie je v prenajatych priestoroch ak si to myslela🙂

adusased
28. nov 2011

@wilsonka no na stranke maju napisane ze prevadzka pri hoteli galileo na hlinach a ty si povedala, ze chodite plavat ku plavarni, tak potom neviem, tak rovno mohli tam napisat, ze prevadzka je pri plavarni, lebo som sa potesila, ze je to blizko nas 😉

jancurik
28. nov 2011

@adusased hej aj ja rozmyslam no este som sa nerozhodla.

jancurik
28. nov 2011

@mamabiba no mne je to jedno. ty sa rozhodni ci este chces ist von. ja ti teraz neviem povedat kedze moj maly je kedy aky. niekedy je v pohode ale vacsinou sa mu velmi v kociku nepaci. tak ak mas miesto tak zober. pre pripad.

mamabiba
29. nov 2011

@adusased možno niekedy pozvem na kávu 😉 😉

mamabiba
29. nov 2011

@wilsonka ja som sa presťahovala z Bratislavy 😀 😀 😀

mamabiba
29. nov 2011

@jancurik nafúknem autíčko a beriem všetko 😉

wilsonka
autor
29. nov 2011

@mamabiba
@jancurik ja dnes baby nemozem na to stretko, mala je opuchnuta od placu a soplikov, hrozna noc a pokracujeme aj teraz. tak ked sa nam polepsi pridame sa. drzte palce.

mamabiba
29. nov 2011

@jancurik idem sa obliekať a baliť aby som o 10 mohla byť tam. Ak sa dačo zmenilo, daj prosím vedieť 😉

wilsonka
autor
29. nov 2011

@mamabiba
@jancurik ako bolo? baby ja som uz tiez chora:(

mamabiba
30. nov 2011

@wilsonka tak sa lieč, nech sa toho 6 pridáš k nám na trhy 🙂 🙂 🙂 Dúfam, že to nieje nič vážne, iba taká prechodná viróza - hnusoba

jancurik
30. nov 2011

bolo super. ja som si nestihla precitat vcera vas rozhovor tak som tam uz bola na 10. no a nikoho nikde. tak ked nahodou prisla nejaka baba s kocikom hned som sa k nej dovalila ze s tebou sa mam stretnut? no sranda. ale bolo super, kava bola fajn a kolacik este lepsi 🙂
no skoro sa zotav aby si sa mohla pridat. no inac ja sa asi buduci tyzden na to vinko nepridam, budem tu mat mamku a ideme na poradnu. neviem sice o kolkej sa to stretavate,ale skor nepridem ako ano.

jancurik
30. nov 2011

@mamabiba prides do levika?

mamabiba
30. nov 2011

@jancurik prídem..keď tam budem a neuvidím Vás, tak budem volať 😀 😀 😀 ,

mamabiba
30. nov 2011

@jancurik práve som pozerala na mapu...tak dúfam, že to tam dajako nájdem a nestratím sa ako myška vo veľkomeste 😀 😀 😀

wilsonka
autor
30. nov 2011

@mamabiba
@jancurik juj tak som rada, ze ste sa nasli nakoniec🙂 mam pocit, ze moja mala ma nakazila- resp. mi odovzdala chorobu lebo ona je uz v pohode- noc bola super a teraz sa hra a ja skapinam🙂 ale nech som rada ze je jej uz dobre. do 6-ho aj keby traktory padali z neba pridem🙂))))

@jancurik ty sa mi nezaliečaj s mamabibou moc lebo budem ziarlit🙂

kukam jamieho oliviera ako vari vianoce- no chcela by som byt jeho zena🙂))))

mamabiba
30. nov 2011

@wilsonka tieto stavy milujem. Moja staršia je taká. Ona nikdy nebýva chorá. keď náhodou dojde s kašľom, alebo soplíkmi, hneď viem, že budem chorá...jednoducho mi to ako keby odovzdá a ona je v pohode. Lekár mi to vysvetlil tak, že ona má veľmi silnú imunitu, a keď ju dajaká viróza napadne, tak ona s ňou vie zatočiť, preto sa tá viróza iba prenesie na iného človeka a ona je potom zdravá. Len prečo som to vždy ja 😖 😖 😖 . Ale je to super stav. Ja keď tu čítam, že do škôlky dajú ani nie na týždeň a už sú s detičkami znova doma..to je hrozné. Tá moja bola zo škôlky iba raz a to keď mala ovčie kiahne. To isté aj škola. Za celý čas sme vynechali asi 3 dni.
Iba dúfam, že aj malinká bude taká istá 🙂 🙂 🙂

mamabiba
30. nov 2011

@wilsonka ešte keby tak vedel upratovať 😀 😀 😀

jancurik
30. nov 2011

@wilsonka no tak cim skor sa vyzdrav a sa pridaj! 😀 neboj nic, aj pre teba si najdem miestocko hihihihihihihihi
Ak by si bola v poriadku tak by som skocila na to fajne kapucinko. niezeby som sa pozyvala na navstevu... hmmm..... 😝

jancurik
30. nov 2011

@wilsonka no jeho varenie je super, to dokazes aj ty. vsetko nahadze dokopy, da upiect a je to! naozaj, sleduj ho. ale inac tie recepty su mnam!
co fajne kuchtite na vianoce?