Kočíkovanie, stretávky a akcie mamičiek zo Žiliny
ahojte, rada by som vytvorila temu nieco ako kam do mesta...ak viete o dakej akcii vhodnej pre deti, mamicky, snazilky...hodte to sem🙂
ak ste otravene s kocikovania len osamote, ak uz zacinate blabotat ako vase ratolesti....sem s navrhmi na stretnutia🙂
kedze tema zilina akosi stichla, mozno tato tema zaujme. prijemne pisanie🙂
😀 a to co tam byvate, ste stavali? ci ste odtial? to ti ale verim, je to daleko resp. ani nie tak daleko, ale predsa len...a co nemas dake divinske kamosky? 😀 😀 😀
@mamabiba no ja dufam pridem lebo aj na mna cosi lezie ale asi staci sedacka si myslim na prechadzku po meste, vsak co ti viac vyhovuje a hlavne babu.
plavanie- my sme boli len v tom levikovi na skusku a teraz druhy x a pacilo sa mi akurat je to drahe si myslim, ale tak su tam dve sauny a cisto, aj lehatka na prezliekanie su fajn. treba asi vyskusat potom kazde a vybrat si.my to mame ako spestrenie stereotypneho tyzdna. pravidelne isto nie lebo aj pocet ludi je rozdielny. prvy x sme boli tri zeny a teraz ani neviem 6 a to uz je vela a chaoz hlavne ked sa ides prezliekat.
tiez by som sla este inam vyskusat.
co kukam tak konarcikova- tam su kurzy plavania- to tak pre vacsie babo by som odporucila- my tak do roka sa chceme naucit drzat rovnovahu na jednej ruke vo vode po krk potom kurz - mozno. a konarcikova je aj drahsia ako nereus rozdiel v 5 lekciach je 11e- to je dost. a aj lekcie su dlhsie u nereusa.
@adusased vranie- ako sa tam byva- vraj problem s pristupovou cestou, su aj ine problemy? su tam lacnejsie domy co som pozerala tak neviem preco. daky hacik tam bude.
inak ja som z kovacovej pri zvolene- kupele. sice to tam zije a je to blizko miest ZV- BB ale tiez dedina.
6 rokov som studovala a zila v kosiciach:P, tak poznam aj dedinu aj metropolu🙂))))oboje ma nevyhody.
@wilsonka ja som tam zila 19 rokov a nie je tam daky problem, je pravda, ze cesta je tam uzsia, ale ked sa naucis tam chodit, tak to si myslim nie je problem a byvanie je tam v pohode, ja som mm lamala strasne dlho, az tam ideme tiez byvat, lebo moj mm len o chalupe sniva, ale on tam nechce, on zasa chce ist do Lietavskej Svinnej, co zas nechcem ja 😀 podla mna je Vranie fajn, chodi tam stale mestska doprava, nie medzimesto, je to blizko pri ZA, takze tak
bolo super. ja som si nestihla precitat vcera vas rozhovor tak som tam uz bola na 10. no a nikoho nikde. tak ked nahodou prisla nejaka baba s kocikom hned som sa k nej dovalila ze s tebou sa mam stretnut? no sranda. ale bolo super, kava bola fajn a kolacik este lepsi 🙂
no skoro sa zotav aby si sa mohla pridat. no inac ja sa asi buduci tyzden na to vinko nepridam, budem tu mat mamku a ideme na poradnu. neviem sice o kolkej sa to stretavate,ale skor nepridem ako ano.
@mamabiba
@jancurik juj tak som rada, ze ste sa nasli nakoniec🙂 mam pocit, ze moja mala ma nakazila- resp. mi odovzdala chorobu lebo ona je uz v pohode- noc bola super a teraz sa hra a ja skapinam🙂 ale nech som rada ze je jej uz dobre. do 6-ho aj keby traktory padali z neba pridem🙂))))
@jancurik ty sa mi nezaliečaj s mamabibou moc lebo budem ziarlit🙂
kukam jamieho oliviera ako vari vianoce- no chcela by som byt jeho zena🙂))))
@wilsonka tieto stavy milujem. Moja staršia je taká. Ona nikdy nebýva chorá. keď náhodou dojde s kašľom, alebo soplíkmi, hneď viem, že budem chorá...jednoducho mi to ako keby odovzdá a ona je v pohode. Lekár mi to vysvetlil tak, že ona má veľmi silnú imunitu, a keď ju dajaká viróza napadne, tak ona s ňou vie zatočiť, preto sa tá viróza iba prenesie na iného človeka a ona je potom zdravá. Len prečo som to vždy ja 😖 😖 😖 . Ale je to super stav. Ja keď tu čítam, že do škôlky dajú ani nie na týždeň a už sú s detičkami znova doma..to je hrozné. Tá moja bola zo škôlky iba raz a to keď mala ovčie kiahne. To isté aj škola. Za celý čas sme vynechali asi 3 dni.
Iba dúfam, že aj malinká bude taká istá 🙂 🙂 🙂

@adusased no super 😀 , tak si asi vieš predstaviť v r..i som zašitá a preto si hľadám kamošky so ZA