icon

Pôrodnica Žilina

zuza2267
15. máj 2022
kejtyb
8. jún 2022

ahojte, prosím tie, ktoré rodili v pôrodnici v ZA, čo všetko pôrodnica poskytuje? (odsávačka, oblečko pre deti, plienky...) alebo si treba si všetko treba zaobstarať vo vlastnej režii? Plus ked chce byť partner pri pôrode, treba to nejak dopredu nahlasiť? Ďakujem 🙂

maminkajanka84
30. jún 2022

@kejtyb Ahoj Ja som naposledy rodilA 2018,velka spokojnosť ,lekari vyborny pristup ,sestricky taktiez ako zenske aj detske.Nemozem sa stazovat. Maju miestnost s pristupom k odsavacke ,paci sa mi hlavne ze podporuju okamzite prilozenie babätka k prsníku a rooming in👍😉 manzela som mala pri porode ,stacilo povedat ked ma prijimali ,ze ho chcem pri porode.potom ta uz usmernia.Pre babätka maju oblecenie na izbach ,dost vela ,takze staci az na odchod z nemozcnice svoje oblecenie a musis mat pre mimi isto svoje plienky ,sudokrem , cumlík a vlhcene utierky.to vyžaduju.

kejtyb
5. júl 2022

@maminkajanka84 ďakujem za pozitivnu recenziu ;)

zuzana1798
17. júl 2022

@zuza2267 ja som rodila minulý rok v novembri a jedine čo odo mňa vyžadovali boli plienky ale keď aj nemáš že zabudneš tak to nehrotia a bavlnenú plienku. Oblečenie pre babo majú tam len je jasne že keď pôjdeš domov tak mať svoje. Celkovo som bola nadmieru spokojná a určite ju odporúčam 😊 prístup ci lekárov, sestričiek a či primára bol nadľudský 🤗

dmfoto
Odpoveď bola odstránená