Prenatal Žilina
Ahojte, mate skusenost? Ako a co sa vysetruje na vysetreni medzi 11 az 14 tt? A da sa platit kartou? Vdaka
@snehulak77 ahoj, dakujem, a da sa platit aj kartou? No tesim sa😍
Mňa vyšetrovala pani doktorka a bola som veľmi spokojná 🙂 platila som v hotovosti, myslím že inak sa nedalo ale ruku do ohňa nedám (rok 2020)
@julie19 dakujem😉
@januska1905 platí sa v hotovosti.
Mna na jednom vysetreni doktor na druhom doktorka a obaja boli skveli 🙂 vsetko pekne vysvetlili…a tiez som platila v hotovosti 🙂
Pokiaľ viem platí sa v hotovosti. Doktor aj doktorka sú super. Doktor ma vyšetroval tu. Všetko čo sa dá vyšetriť v momentalnom týždni vyšetrí a vysvetli, pokiaľ sa mu niečo nezdá objedná na kontrolné vyšetrenie pripadne na ďalšie odborné vyšetrenia. Pri prvom synovi sme boli v 22tt a maximálna spokojnosť. Pri druhom synovi som sa objednala aj na tento prvý skríning. Bohužiaľ pan doktor objavil vrodenu vadu nezlučiteľnú so životom, ktorú nám neskôr potvrdili aj na Kramároch. Pani doktorku som zažila iba v nemocnici, ale tiež veľmi nápomocná a ústretová. Túto ambulanciu len odporúčam.
@lucka_lullu ahoj, robil cez brusko utz a partner bol somnou dnu👍😉
Pekný deň, to je súkromná klinika, že sa tam dá ísť napríklad raz za celé tehotenstvo? Lebo mám svojho lekára ale on mi nič neukazuje a chcela by som ísť aspoň raz k niekomu inému a mat fotku. Ďakujem

Ahoj, doktor to má na stránke
https://www.prenatalzilina.sk/ultrazvukove-vyse...
Bola som tam, max spokojnosť. Príjemný lekár, úplný profesionál.