icon

Prenatal Žilina

januska1905
19. apr 2022

Ahojte, mate skusenost? Ako a co sa vysetruje na vysetreni medzi 11 az 14 tt? A da sa platit kartou? Vdaka

snehulak77
19. apr 2022

Ahoj, doktor to má na stránke
https://www.prenatalzilina.sk/ultrazvukove-vyse...
Bola som tam, max spokojnosť. Príjemný lekár, úplný profesionál.

januska1905
autor
19. apr 2022

@snehulak77 ahoj, dakujem, a da sa platit aj kartou? No tesim sa😍

julie19
20. apr 2022

Mňa vyšetrovala pani doktorka a bola som veľmi spokojná 🙂 platila som v hotovosti, myslím že inak sa nedalo ale ruku do ohňa nedám (rok 2020)

januska1905
autor
20. apr 2022

@julie19 dakujem😉

xromix
20. apr 2022

@januska1905 platí sa v hotovosti.

feeewa
20. apr 2022

Mna na jednom vysetreni doktor na druhom doktorka a obaja boli skveli 🙂 vsetko pekne vysvetlili…a tiez som platila v hotovosti 🙂

eva233
20. apr 2022

Pokiaľ viem platí sa v hotovosti. Doktor aj doktorka sú super. Doktor ma vyšetroval tu. Všetko čo sa dá vyšetriť v momentalnom týždni vyšetrí a vysvetli, pokiaľ sa mu niečo nezdá objedná na kontrolné vyšetrenie pripadne na ďalšie odborné vyšetrenia. Pri prvom synovi sme boli v 22tt a maximálna spokojnosť. Pri druhom synovi som sa objednala aj na tento prvý skríning. Bohužiaľ pan doktor objavil vrodenu vadu nezlučiteľnú so životom, ktorú nám neskôr potvrdili aj na Kramároch. Pani doktorku som zažila iba v nemocnici, ale tiež veľmi nápomocná a ústretová. Túto ambulanciu len odporúčam.

lucka_lullu
Autor odpoveď zmazal
januska1905
autor
11. máj 2022

@lucka_lullu ahoj, robil cez brusko utz a partner bol somnou dnu👍😉

lulka321
Autor odpoveď zmazal
lucka_lullu
Autor odpoveď zmazal
adita7777
22. aug 2022

Pekný deň, to je súkromná klinika, že sa tam dá ísť napríklad raz za celé tehotenstvo? Lebo mám svojho lekára ale on mi nič neukazuje a chcela by som ísť aspoň raz k niekomu inému a mat fotku. Ďakujem

eva233
22. aug 2022

@adita7777 je to súkromná ambulancia, môžete tam chodiť aj každé dva týždne ak si to zaplatíte a Dr bude mať dostatok termínov. Ale väčšinou chodia ženy tak 1-3x podľa potreby. Fotka je síce super vec, ale doktor hlavne odborné vyšetrí a zistí či je všetko OK.

adita7777
22. aug 2022

@eva233 ďakujem veľmi pekne za odpoveď, samozrejme aj kvôli tomu chcem ísť aby som zistila či je všetko v poriadku pretože s mojim gynekológom sa nedá absolútne komunikovať nepovie mi za celé vyšetrenie ani slovo a keď sa opýtam tak mi odvrkuje

fileta
7. sep 2023

@adita7777 treba vymenit gynekologa