Vybavenie do pôrodnice v Žiline
Ahojte mamičky,
Zoznam do pôrodnice v ZA mám, len by som sa chcela opýtať, čo ste si zbalili zvlášť do tašky na pôrodnú sálu?
Ďakujem.
Mala som pri oboch zbalenu nočnú košeľu, prezuvky, vodu, uterák, alr nič z toho som nepoužila. Teda len prezuvky a košeľu mi dali tam erarnu
Prvý porud bol v noci a mala som také bolesti, že som nevedela ani ležať, a poriadne dýchať, nie to chodiť do sprchy ci niečo iné.Snažila som sa aspoň oddýchnuť keď už nie spat. Za 4 hodiny od príjmu sa syn narodil.
Druhý pôrod bol ešte rýchlejší, takže vôbec nebol čas na nič.
Ostatné veci už som mala na šestonedeli.
Určite šľapky do sprchy, uterák (najlepšie rychloschnuci), hroznový cukor, fľašu s vodou, mobil, vložky, nepremokavé podložky. Ak by si si čokoľvek zabudla alebo potrebovala, vedia ti dať 🙂 ja osobne som mala ešte župan lebo tie ich jednorazové košele mi boli krátke a trčal mi zadok a ponožky lebo neznášam bosé nohy :D
Vodu, hroznový cukor, vody pre istotu viac 😂 uterák, nepremokavé podložky, poporodne vložky tiež viac, vreckovky, vlhčené utierky, slúchadla, telefon, celkovo si do nemocnice neber zupan lebo len veľa miesta zaberie a nevyuzijes ho keďže tam je stále teplo (ja som rodila v zime a nevyužila som ho)

Hroznovy cukor, uterak, vodu, slúchadlá (počúvala som podcast😃), vlhčené utierky, popôrodné nohavičky, vložky a čistú košeľu