icon

Zelené Vlčince - pokoj verzus hluk od susedov

0ema11
Dnes o 09:29

Ahojte, bývate niekto na Zelených Vlčinciach? Máte problém s hlukom od susedov? Hľadáme s partnerom pokojné bývanie, teraz bývame v starej bytovke a počujeme všetko čo nad nami naši susedia robia.

spongebob1
Dnes o 11:16

@0ema11 Susedia nemaju odizolovanu podlahu. Budes pocut 90% ludi, ktori byvaju nad tebou v bytovom dome.

anonym_cfe780
Dnes o 12:40

Sice neporadim, ale pripnem sa; mam skusenost s inou (starsou) novostavbou na Vlcincoch a teda katastrofa, pocut vsetko zo vsetkych stran. Takze bohuzial nie vzdy plati, ze novostavba je lepsia ako stara bytovka v tomto 😕 Skus sa spytat priamo v skupine Zilina.

anonym_24fa0c
Dnes o 13:09

žiaľ bytovky - panelaky su o hluku. Zlate časy kobercov. Ja mam nad sebou susedou čo dupali ako kone. Ale manžel slušne vysvetlil že to su niekedy rany ako keby nam mal sadnut plafon. tak sa čudovali. ale musim pochvalit susedov že je to o 90 % lepšie.
švagor dovoli malemu na odrazadle a korčuliach chodiť po byte. A ked som mu povedala keby býval nad nami tak švagra zaškrtím. odpoved: u nas sa nikto nebol stažovať.
takže poučenie, pokiaľ sa nestazuje clovek tak je to v podstate v pohode to čo robiš a aj to že susedom znepríjemňuješ život.

anonym_494812
Dnes o 15:50

Byvala som v centre v panelaku; bolo vsetko pocut. Teraz byvam na vlcincoch v novostavbe [nie zelene vlcince], je to tehlova bytovka a pocut minimalne.

kayko90
Dnes o 18:13

Tiez ma to zaujima, pokukujem po Zelenych Vlcinciach manzelkou, no toto je pre nas najdolezitejsi bod..a mam obavu kupit byt za 300k+ len aby som zistil ze stale pocujem kde sa sused nadomnou nachadza