Majú ľudia reálny záujem o životné poistenie?
Ahojte. Začínam pracovať pre nemenovanú (pre ľudí známu) poisťovňu.
Chcela by som si tu spraviť len menší prieskum či majú ľudia reálne záujem o životné poistenie , poistenie deti a pod.
Ďakujem vopred za každý úprimný názor.
Nie nemám záujem o životné poistenie
Ale ano. Len to nerobia cez vseliakych finacnych poradcov, ale idu rovno na pobocku, ci online. Mna by otravilo vyvolavanie a podobne. Sama si najdem co potrebujem.
ja sa na to chystam dlho ale vaham, lebo to co mi uz bolo predstavene, ako to funguje, neviem ci je to pre mna dostatocne z hladiska krytia rizik, tolko penazi si viem nasetrit, zhodnotit aj inde a stale ostanu mne, aj na iny ucel. Kdezto poistovna vyberie a uz tie peniaze clovek nikdy neuvidi, kym nenastane poistna udalost.
@anonym_f1d9ef Nadviažem... Problém vidím aj v tom, že aj v prípade, že poistná udalosť nastane, tak poisťovňa hľadá výnimky a obštrukcie s cieľom vyhnúť sa poistnému plneniu.
@anonym_f1d9ef Nadviažem... Problém vidím aj v tom, že aj v prípade, že poistná udalosť nastane, tak poisťovňa hľadá výnimky a obštrukcie s cieľom vyhnúť sa poistnému plneniu.
@tanyan veru suhlasim. Dalsie riziko, ze clovek sa k peniazom, co tam nalial, ani nemusis dostat.
Ale ano. Len to nerobia cez vseliakych finacnych poradcov, ale idu rovno na pobocku, ci online. Mna by otravilo vyvolavanie a podobne. Sama si najdem co potrebujem.
@anonym_3890f6 ahoj, áno pracujem na klasickej pobočke nejedná sa o vyvolavanie.
@anonym_3890f6 ahoj, áno pracujem na klasickej pobočke nejedná sa o vyvolavanie.
@ludka41 ved kto chce, rovno si tam zajde. Ale isto budes musiet aj zhanat kluentov, dostanes zoznam, kde mas za ten den telefonovat. Toto by mna otravovalo....
Vyzerá to ako nenápadný nábor na potencionálnych bud.klientov a nie prieskum.Prieskum by si si robila skôr,ako by si sa na to vôbec dala.
Ja mam zivotku,muz ma zivotku a aj hypoteka je poistena na muza,na jeho pnku.Deti maju urazovku.U nas splnenim nikdy nebol problem,ani pri pnke a hypo,vrarili spät 2 splatky aj s poistenim.Deti mali tolko zlomenin a plneni aj zub si syn zlomil a vsetko poistovna preplatila.
U nas to ma zmysel a veliky.
Vyzerá to ako nenápadný nábor na potencionálnych bud.klientov a nie prieskum.Prieskum by si si robila skôr,ako by si sa na to vôbec dala.
@anonym_d5d180 ahoj, nie je to nábor, len reálne chcem vedieť aky je o to zaujem, ja s tym skusenost nemam.
@anonym_d5d180 ahoj, nie je to nábor, len reálne chcem vedieť aky je o to zaujem, ja s tym skusenost nemam.
@ludka41 a preco si tu pracu vzala? Uz realne pracujes, ci mas len nastupit?
@ludka41 urcite uz v dnesnej dobe minimalne na chorobu, uraz ci poistenie hypoteky.
Úprimne Ti napisem,mame poistených vela veci-dom,domácnosť,cestovanie, auto,...moja štatistika je takA,ze väčšina poistných udalostí neprejde,lebo je tam nejaké "lebo".
Ak si clovek tie peniaze odkladá do ponozky,ma ich iste.Staci pozrieť na zisky poisťovní.
@ludka41 tazka praca,ale ked ju budes robit dobre,mozes byt uspesna.
Slovaci sa nezapru,miesto fin.zabezpecenia,radsej napisu na Donio.Kym boli deti male a mali sme hypo,platil som zivotne poistenie,teraz uz nemam,ale mam poistneho poradcu,ktory mi ho ponuka pri kazdom stretnuti😁.(Nezijem na Slovensku).Infantilne komentare preskakuj...
Drzim palce v novej praci🍀
Slovaci sa nezapru,miesto fin.zabezpecenia,radsej napisu na Donio.Kym boli deti male a mali sme hypo,platil som zivotne poistenie,teraz uz nemam,ale mam poistneho poradcu,ktory mi ho ponuka pri kazdom stretnuti😁.(Nezijem na Slovensku).Infantilne komentare preskakuj...
@tundra ibaže v našej krajine Ti reálne nikto nic nepreplatí,bloček musis mat aj od instalatera...
To je ten rozdiel.
S privatnym poisťovnikom súhlasím, je to fakt super služba.
Ak clovek nájde balans medzi pomocou a vtieranim sa, je to super pomoc.Len tazke je takého nájsť.
@tundra ďakujem ti za pozitívnu odpoveď. 🙂
@ludka41 ja ti odpoviem:
-poistenie na nehnutelnosti nemam lebo sme mali uz realne pripady a poistovna sa vykrucala, nakoniec sme nedostali nic, hned sme vsetky poistenia zrusili
-zivotne poistenie nemam lebo sa nam nic nestalo a bolo pridrahe
-poistku na smrt nemam lebo je to do neba volajuca hlupost!
-cennosti mam v banke a to je moja osobna poistka
-nehovorim vsetko kazdemu a to je moja najväcsia zivotna poistka
Jedine poistky ktore mam su PZP a havarijna, bodka, poistovne idu cisto iba na zisk...
ano mame vsetci zivotne poistenie...cokolvek sa stalo vyplatili bez problemov... neviem si predstavit ani nemat kedze mame hypoteky a deti... a pri kazdej poistke co platime na hocico cez auto nehnutelnosti cestovne ci zivotne si stale hovorim, ze bodaj to budem len platit a nikdy nebudem potrebovat
@ludka41 ja ti odpoviem:
-poistenie na nehnutelnosti nemam lebo sme mali uz realne pripady a poistovna sa vykrucala, nakoniec sme nedostali nic, hned sme vsetky poistenia zrusili
-zivotne poistenie nemam lebo sa nam nic nestalo a bolo pridrahe
-poistku na smrt nemam lebo je to do neba volajuca hlupost!
-cennosti mam v banke a to je moja osobna poistka
-nehovorim vsetko kazdemu a to je moja najväcsia zivotna poistka
Jedine poistky ktore mam su PZP a havarijna, bodka, poistovne idu cisto iba na zisk...
@anonym_312f3c ďakujem ti za úprimnosť. 🫠
aj my mame poisteny byt, domacnost, hypoteku, zivotky...a vdaka muzovi mame taku poistovacku, ze aj ked nam zivotky idu kazdy rok hore, tak sa na tu zenu tesime. to ona nas nahana aby sme neprisli o benefity, vzdy nam upravi zmluvy tak aby obsahovali najaktualnejsie veci, ktore ponukaju, zrusi zastarale. ta zena sa jednoducho stara a ked my nemozeme dojst za nou do kancelarie, tak ona pride za nami. este sa nam nestalo zeby z inych spolocnosti, sa o nas tak starali. vacsinou sme sa videli pri podpise a tym to haslo. s nou sme v kontakte minimalne 1-2x rocne
Nie, keď mám o niečo záujem vybavím si to sama cez internet, akékoľvek naznačenie v poisťovni alebo banke mi robí neskutočné nervy, a obdivujem ľudí čo toto robia, lebo plno ľudí im vynadá alebo ich pošle kade ľahšie, všetky poistky na dom, auto a podobne viem vybaviť pár kliknutiami sama
@anonym_312f3c ďakujem ti za úprimnosť. 🫠
@ludka41 kolkonuz v tej poistovni pracujes?
ja som si dala po svadbe životku aj manžel , máme syna takže sa to hodí
agentka nám vypracovala ponuku porovnala poistovne a vybrali sme si čo je najvýhodnejšie s čo splňa naše kriteria
je to taka celková poistka aj na urazy , choroby a pod
Nie, určite nemám záujem.
Len pre zasmiatie z poistenia bytu: Suseda nás vytopila, nebola doma, volali sme havarijnú službu. Prišla suseda domov, neskôr chlapík z havarijnej. Kukol jej byt, povedal "že tam nič nevidí", kukol ako nám aktívne tečie zo stropu a povedal že aby sme volali znovu, ak by to po pár dňoch neprešlo. Poisťovňa sa ohradila s tým, že "on tam nič nevidel". a bolo vybavené.
Po pár mesiacoch sa to stalo znova a poisťovňa niečo splietala že stropy tam nepatria.
So všetkou úctou.... j**** *** ***** aj celé poistenie 👍
Nie.

ja sa na to chystam dlho ale vaham, lebo to co mi uz bolo predstavene, ako to funguje, neviem ci je to pre mna dostatocne z hladiska krytia rizik, tolko penazi si viem nasetrit, zhodnotit aj inde a stale ostanu mne, aj na iny ucel. Kdezto poistovna vyberie a uz tie peniaze clovek nikdy neuvidi, kym nenastane poistna udalost.