icon

Ako prekonať smútok z nenaplneného vzťahu?

Včera o 17:02

Ahojte. Chcela by som sa vyrozprávať.. Mám 28 rokov a závidím ženám, ktoré sú dobre vydaté, majú doma dobrých verných mužov, ktorí ich lúbia, podporujú a žijú si taký rodinný život, majú detičky.. Je to vlastne jediná vec, po ktorej už roky túžim a nejak sa to nenapĺňa a je pre mńa veľmi ťažké túto realitu prijať.. Nie som nejako typ, ktorý nevie byť sám, som slobodná už 3. rok najprv som si z toho nič nerobila, žila svoj život, veď kamarátov mám habadej, koníčky tiež, som celkom aktívna, som typ človeka, ktorý sa teší z maličkostí ale nejak to začínam viac pociťovať.. Aj som sa zoznámila s novými mužmi, akože nie s nejak veľa, zas nejak to nehrotím ale mala som 4 stretnutia odvtedy a z toho 2 z týchto mužov, mi po pár stretnutiach povedali, že oni nehľadajú vážny vzťah (a chceli len sex), pritom ja som im hovorila, že ja áno, tak som to hodila za hlavu, ďalší nemal vyriešenú ex a myslím si, že sa s ňou ešte aj stretával, ale to je jedno, jednoducho ma oklamal a posledný sa strašne zaujímal o môj počet sexuálnych partnerov, ja som mu ho povedala a jeho reakcia bola, že to je určite dvojnásobok, pretože som krásna a o mňa musí byť veľký záujem, a začal mať žiarlivostné stavy len keď som šla s kamoškami von a neodpisovala som mi vyvolával a jednoducho mi to neprišlo zdravé.. Čo ma troška mrzí sú reči od ľudí, že som už dlho sama a stále sa nikto nenašiel a podobne.. Ja sa snažím nejak nad tým nesmútiť a robiť kadečo iné aby som len nebola z toho smutná, lebo sa to nejak asi nedá ovplyvniť koho človek stretne.. Predtým som mala 2 dlhšie vzťahy, ktoré nejak tak prirodzene zanikli.. ďakujem, že ste si to prečítali 🙂

Strana
z2
anonym_427cfa
Včera o 20:11

A ake mas konicky, tam sa nenachadza niekto? Nejake kurzy, kvizy co byvaju keby si sla - stretnes mozno podobne zameraneho cloveka lahsie. Mam kamosky, co sa zoznamili na takych kvizoch so svojimi partnermi... tam mas zarucene, ze sa tak trosku intelektualne ladenejsi ludia stretaju.

anonym_1350e9
Dnes o 02:40
@anonym_9aac0d

@anonym_autor tak možno by ste sa čudovala , koľko párov na oko vyzerajúca šťastná rodinka má medzi sebou nie malé problémy, odcudzenie atď. Možno si nejaká vydatá žena práve uvedomuje, že by jej bolo lepšie samej....

@anonym_9aac0d svätá pravda, aj chlapov. Veľa žien ani netuší co ma doma

anonym_1350e9
Dnes o 02:44

@anonym_autor no pozri, ja som chlap mam 39 a mam ženu od mojich 23, najhoršie co som kedysi urobil bolo byt vo vzťahu a mat dieťa, aj keď malú veľmi milujem, ale poviem ti ze by som dal celý svoj majetok a nieje malý za to aby som bol opäť slobodný a sam. Žien na sex je plná Bratislava, samé sa ponúkajú kadejaké vydáte co sa navonok tvária ako šťastné maminy. Takže bud rada, že máš svoj pokoj, nemusíš sa o nikoho starať, nikomu prispôsobiť

svetlonos
Dnes o 12:09
@anonym_7ea823

@svetlonos Rozhodne sa nedá kľudne. Môže sa to pritrafit, ale nie je to vec na ktorú sa dá spoliehať. Treba preto aj niečo urobiť a nie iba čakať. Tak ako pre všetko v živote. Nič nepríde len tak samo od seba.

@anonym_7ea823
A ja ti píšem, že prišlo. Prstom som nepohla, tí chlapi mi doslova nakrúcali do práce a kôli práci sme boli v dennom kontakte. Ako jasne, že keď nebude pracovať a žiť zavretá len doma, tak možno len poštár alebo kominár. Aké pokiaľ má v hlave, má srdce v poriadku a trochu dobre vizera, bude to v pohode. Aj ja som mala obdobia, keď som bola sama. Stáva sa a je to fajn. Aké autorka ie je zavretá len doma 🙂.

Strana
z2