icon

Ako prekonať smútok z nenaplneného vzťahu?

Včera o 17:02

Ahojte. Chcela by som sa vyrozprávať.. Mám 28 rokov a závidím ženám, ktoré sú dobre vydaté, majú doma dobrých verných mužov, ktorí ich lúbia, podporujú a žijú si taký rodinný život, majú detičky.. Je to vlastne jediná vec, po ktorej už roky túžim a nejak sa to nenapĺňa a je pre mńa veľmi ťažké túto realitu prijať.. Nie som nejako typ, ktorý nevie byť sám, som slobodná už 3. rok najprv som si z toho nič nerobila, žila svoj život, veď kamarátov mám habadej, koníčky tiež, som celkom aktívna, som typ človeka, ktorý sa teší z maličkostí ale nejak to začínam viac pociťovať.. Aj som sa zoznámila s novými mužmi, akože nie s nejak veľa, zas nejak to nehrotím ale mala som 4 stretnutia odvtedy a z toho 2 z týchto mužov, mi po pár stretnutiach povedali, že oni nehľadajú vážny vzťah (a chceli len sex), pritom ja som im hovorila, že ja áno, tak som to hodila za hlavu, ďalší nemal vyriešenú ex a myslím si, že sa s ňou ešte aj stretával, ale to je jedno, jednoducho ma oklamal a posledný sa strašne zaujímal o môj počet sexuálnych partnerov, ja som mu ho povedala a jeho reakcia bola, že to je určite dvojnásobok, pretože som krásna a o mňa musí byť veľký záujem, a začal mať žiarlivostné stavy len keď som šla s kamoškami von a neodpisovala som mi vyvolával a jednoducho mi to neprišlo zdravé.. Čo ma troška mrzí sú reči od ľudí, že som už dlho sama a stále sa nikto nenašiel a podobne.. Ja sa snažím nejak nad tým nesmútiť a robiť kadečo iné aby som len nebola z toho smutná, lebo sa to nejak asi nedá ovplyvniť koho človek stretne.. Predtým som mala 2 dlhšie vzťahy, ktoré nejak tak prirodzene zanikli.. ďakujem, že ste si to prečítali 🙂

Strana
z2
anonym_b34d50
Včera o 17:05

@anonym_autor kazdy si tym prejde. Je to prechodne stadium, urcite najdes to,po com tuzis.

anonym_7ea823
Včera o 17:06
@anonym_b34d50

@anonym_autor kazdy si tym prejde. Je to prechodne stadium, urcite najdes to,po com tuzis.

@anonym_b34d50 No keď nebude aktívne hladať a snažiť sa, tak to vôbec byť prechodné stadium byť nemusí 🙂

autor
Včera o 17:07
@anonym_7ea823

@anonym_b34d50 No keď nebude aktívne hladať a snažiť sa, tak to vôbec byť prechodné stadium byť nemusí 🙂

@anonym_7ea823 ako mam aktívne hľadať? skúšala som napríklad zoznamku na chvílu a doslovne som odtiaľ zdrhla..
A úprimne predtým som sa zoznamovala nejak tak prirodzene, nejak vždy časom niekto prišiel

anonym_9aac0d
Včera o 17:12

@anonym_autor tak možno by ste sa čudovala , koľko párov na oko vyzerajúca šťastná rodinka má medzi sebou nie malé problémy, odcudzenie atď. Možno si nejaká vydatá žena práve uvedomuje, že by jej bolo lepšie samej....

anonym_b34d50
Včera o 17:13
@anonym_7ea823

@anonym_7ea823 moze to byt pravda aj nemusi. Znama nehladala a oslovil ju chalan na kupalisku a dnes su svoji a maju dieta

anonym_7ea823
Včera o 17:14
@anonym_autor

@anonym_7ea823 ako mam aktívne hľadať? skúšala som napríklad zoznamku na chvílu a doslovne som odtiaľ zdrhla..
A úprimne predtým som sa zoznamovala nejak tak prirodzene, nejak vždy časom niekto prišiel

@anonym_autor Nuž, nerád ti to hovorím, ale asi ti ostáva hlavne tá zoznamka. Ako súhlasím, že je tam kopu balastu a odpadu a použiteľých ľudí na vzťah je tam tak možno 10-20 percent max. Potom ešte dobrá forma zoznamovania (hlavne pre ženy 🙂 ) boli tanečné kurzy, napríklad latino, salsa a podobne. Tam síce tiež chodili chlapy trosky a chlípnici, ale aj normálni čo chceli tancovať a aj sa zoznámiť.

anonym_7ea823
Včera o 17:15
@anonym_b34d50

@anonym_7ea823 moze to byt pravda aj nemusi. Znama nehladala a oslovil ju chalan na kupalisku a dnes su svoji a maju dieta

@anonym_b34d50 To je šanca 1:100 že to vyjde. Treba hladať aktívne a nie iba čakať, že hádam sa sám niekto niekde prihovorí.

autor
Včera o 17:17
@anonym_7ea823

@anonym_autor Nuž, nerád ti to hovorím, ale asi ti ostáva hlavne tá zoznamka. Ako súhlasím, že je tam kopu balastu a odpadu a použiteľých ľudí na vzťah je tam tak možno 10-20 percent max. Potom ešte dobrá forma zoznamovania (hlavne pre ženy 🙂 ) boli tanečné kurzy, napríklad latino, salsa a podobne. Tam síce tiež chodili chlapy trosky a chlípnici, ale aj normálni čo chceli tancovať a aj sa zoznámiť.

@anonym_7ea823 a vieš mi poradiť nejaké iné zoznamky ako kresťanské? :D lebo to nebude nič pre mňa a skúšala som ešte aj badoo a to bolo hrozné :D a mala som pocit, že sa na mňa tí muži aj inak tam pozerali a jeden mi aj osobne povedal, že prečo žena ako ja tam vôbec je, že tam sú väčšinou zúfalci a to som sa tak zľakla :D

domkakvet
Včera o 17:17

@anonym_autor skor sa popozeraj vo svojom okoli, je to vacsia sanca ako na zoznamke.

pudinka
Včera o 17:21
@anonym_autor

@anonym_autor nevzdavaj to s tou zoznamkou. Ano, je tam strasne vela hroznych chlapov.. ale da sa to, ak budes trpezliva. Len to nie je hned, ale chvilu to potrva, kym vytriedis tych blbcov. Ja som si na tindri nasla partnera a to mal nastaveny okruh 1km a kazdy sme byvali na druhom konci mesta a matchli sme sa nahodou,ked on bol blizko mojej prace. Sme spolu 6rokov a cakame babo ☺️. Jeho sestra sa tiez spoznala so svojim uz manzelom na tindri

autor
Včera o 17:22
@pudinka

@anonym_autor nevzdavaj to s tou zoznamkou. Ano, je tam strasne vela hroznych chlapov.. ale da sa to, ak budes trpezliva. Len to nie je hned, ale chvilu to potrva, kym vytriedis tych blbcov. Ja som si na tindri nasla partnera a to mal nastaveny okruh 1km a kazdy sme byvali na druhom konci mesta a matchli sme sa nahodou,ked on bol blizko mojej prace. Sme spolu 6rokov a cakame babo ☺️. Jeho sestra sa tiez spoznala so svojim uz manzelom na tindri

@pudinka len to bolo asi dávnejšie či? lebo tiež som z okolia počula rôzne príbehy ako sa spoznali ľudia na pokeci a kadekde a fakt normálni, poznám oboch z tých párov ale mne tam písali fakt exoti alebo takí neviem..
a z okolia nemám koho.. skúšali ma zoznámiť a všetko čo sú schopní muži, tak sú zadaní 🙂

anonym_71c077
Včera o 17:23

s vekom to bude horšie a horšie. Niekedy je to aj privysokými nárokmi. Nádejný fešák musí spĺňať všetko možné aj nemožné.

anonym_b34d50
Včera o 17:23
@anonym_7ea823

@anonym_b34d50 To je šanca 1:100 že to vyjde. Treba hladať aktívne a nie iba čakať, že hádam sa sám niekto niekde prihovorí.

@anonym_7ea823 nemusi sa hned niekto prihovorit. Moze mat novu pracu, kde niekoho stretne napriklad. Alebo bude pozvana na svadbu a tam niekoho stretne. Ja vravim, ze je to 50:50.

autor
Včera o 17:24
@anonym_71c077

s vekom to bude horšie a horšie. Niekedy je to aj privysokými nárokmi. Nádejný fešák musí spĺňať všetko možné aj nemožné.

@anonym_71c077 práveže ja nemám nejaké extra nároky, len takéto argumenty majú väčšinou muži, ktorých nikto nechce, že ženy chcú neviem koho..

anonym_a4ea83
Včera o 17:28

@anonym_autor máš žiaľ veľmi naivnú predstavu o tom dobrom vydaji a o verných a dobrých mužoch, ktorí milujú svoje ženy. Nieje všetko tak ako ty vidíš z diaľky.

svetlonos
Včera o 17:29
@anonym_7ea823

@anonym_7ea823
Je krásna podľa slov toho chlapa. Ani sprostá zrejme nebude podľa písomného prejavu, sama nezostane.
Aktívne hľadať? HM... Sedela som na recepcii 6 dní v týždni v západnej dedine o 200 obyvateľoch. Zaplnené to bolo akurát v zime lyžiari. Najbližšie mesto bolo autobusom 2 hodiny cesty. Jediný deň voľna som nezabila 4 precestovanymi hodinami a hľadaním chlapa. A vieš čo? Tiež sa mi tam dokotulal po 2 rokoch sám - kolega 😁. Takže kľudne sa dá aj bez hľadania. Ten ex predtým - rodinný príslušník mojej klientky. A fakt že som nehľadala, mala som úplne iné plány.

@anonym_autor
Neboj a uži si naplno toto super medzi obdobie, kedy môžeš robiť čokoľvek! Čo má prísť. Príde. My sme sa s mojím mužom Dokonca pred pár rokmi minuli v Kitzbühl. Obaja sme tam robili a nikdy sa nestretli. Mňa šéfka vyhnala po večeroch má párty a ja unavená som nikdy nešla. A vidíš? Nakoniec sme sa stretli o pár rokov neskôr aj deti sme stihli zopár 😁.
Ale chápem ťa, po ex som už začala veriť, že asi zostanem sama.

anonym_7ea823
Včera o 17:30
@anonym_autor

@anonym_7ea823 a vieš mi poradiť nejaké iné zoznamky ako kresťanské? :D lebo to nebude nič pre mňa a skúšala som ešte aj badoo a to bolo hrozné :D a mala som pocit, že sa na mňa tí muži aj inak tam pozerali a jeden mi aj osobne povedal, že prečo žena ako ja tam vôbec je, že tam sú väčšinou zúfalci a to som sa tak zľakla :D

@anonym_autor Neviem ti poradiť 😀 Lebo tieto veci už dávno neriešim a neviem čo je teraz "v kurze". Kedysi bol "partner na úrovni", neviem či to funguje. To bolo super v tom, že sa tam platilo. Ono hladaj aj ty platene zoznamky, lebo to odfiltruje uplne trosky a zúfalcov, tí platiť nebudu a budu hladať len zoznamky zadarmo. Ja som chodil iba na partner na urovni a tam nebol problem stretnut normálne ženy. Samozrejme, že sme sme nie vždy zladili, teda niektore potom nevyhovali mne, niektorým som nevyhoval ja. Ale z tých kopu báb čo som tam OSOBNE stretol (nejake trapne pismenkovanie nerátam), tak iba jedna bola problémova (nejake psychicke problémy mala v hlave, no celé zle). Všetko ostatné boli OK.

anonym_7ea823
Včera o 17:42
@svetlonos

@anonym_7ea823
Je krásna podľa slov toho chlapa. Ani sprostá zrejme nebude podľa písomného prejavu, sama nezostane.
Aktívne hľadať? HM... Sedela som na recepcii 6 dní v týždni v západnej dedine o 200 obyvateľoch. Zaplnené to bolo akurát v zime lyžiari. Najbližšie mesto bolo autobusom 2 hodiny cesty. Jediný deň voľna som nezabila 4 precestovanymi hodinami a hľadaním chlapa. A vieš čo? Tiež sa mi tam dokotulal po 2 rokoch sám - kolega 😁. Takže kľudne sa dá aj bez hľadania. Ten ex predtým - rodinný príslušník mojej klientky. A fakt že som nehľadala, mala som úplne iné plány.

@anonym_autor
Neboj a uži si naplno toto super medzi obdobie, kedy môžeš robiť čokoľvek! Čo má prísť. Príde. My sme sa s mojím mužom Dokonca pred pár rokmi minuli v Kitzbühl. Obaja sme tam robili a nikdy sa nestretli. Mňa šéfka vyhnala po večeroch má párty a ja unavená som nikdy nešla. A vidíš? Nakoniec sme sa stretli o pár rokov neskôr aj deti sme stihli zopár 😁.
Ale chápem ťa, po ex som už začala veriť, že asi zostanem sama.

@svetlonos Rozhodne sa nedá kľudne. Môže sa to pritrafit, ale nie je to vec na ktorú sa dá spoliehať. Treba preto aj niečo urobiť a nie iba čakať. Tak ako pre všetko v živote. Nič nepríde len tak samo od seba.

autor
Včera o 17:44
@anonym_7ea823

@svetlonos Rozhodne sa nedá kľudne. Môže sa to pritrafit, ale nie je to vec na ktorú sa dá spoliehať. Treba preto aj niečo urobiť a nie iba čakať. Tak ako pre všetko v živote. Nič nepríde len tak samo od seba.

@anonym_7ea823 len čo mám akože robiť? Lebo úprimne nepredstavujem si svojho manžela ako niekoho zo zoznamky.. úplne otvorene to hovorím. Nehovorím, že tam nie sú normálnia dobrí ľudia ale skôr fakt hocikde inde.. Ide leto, hovorím si, budem chodiť von a budem otvorená tomu čo príde 🙂

anonym_7ea823
Včera o 17:48
@anonym_autor

@anonym_7ea823 len čo mám akože robiť? Lebo úprimne nepredstavujem si svojho manžela ako niekoho zo zoznamky.. úplne otvorene to hovorím. Nehovorím, že tam nie sú normálnia dobrí ľudia ale skôr fakt hocikde inde.. Ide leto, hovorím si, budem chodiť von a budem otvorená tomu čo príde 🙂

@anonym_autor Ja neviem, poradil som ti tu viac veci a ty si stale ideš svoje...

klotildabazarik
Včera o 17:51

@anonym_autor ja len dodam k tomu vsetkemu ze treba hladat vonku😉 zoznamky su odpad mne to pride ze tam teraz su hlavne uplny zufalci co vacsinu hladaju len lacny trt😂, ja som mala bado 3dni a vzdala som to😂, v minulosti este ked zacinali internet tak pokec bol uplne o inom lebo vacinu to pouzivali ti "inteligentnejsi" co mali ako prvi pc v robote😂 nie hovijaka luza co uz dnes ma internet aj pomaly bezdomovec😂

anonym_21b0cf
Včera o 17:52

Som cca v tvojom veku a na zoznamke som bola asi 2 mesiace od rozchodu. Prefiltrovala som tam stovky profilov, pár mužom som dala šancu na písanie, ale na rande som išla až keď som si bola istá, že toto je to čo hľadám. A mala som pravdu. Sme spolu už dlho a fakt si rozumieme na 100%. Čiže zoznamka je v dnešnej dobe najľahšia možnosť, len musíš fakt dôkladne vyberat.

anonym_1852dc
Včera o 17:55

@anonym_autor ja som hladala do svojich 32 rokov stastna ze som nasla vydala sa, zalozila rodinu a aj tak to bola zla volba. Ale mam pocit ze teraz to mate este tazsie. Vo svojom okoli mam vela mladych bab samych. Asi fakt neni z coho vyberat. Mozno jedina moznost si zacat manifestovat.

anonym_1852dc
Včera o 17:58
@klotildabazarik

@anonym_autor ja len dodam k tomu vsetkemu ze treba hladat vonku😉 zoznamky su odpad mne to pride ze tam teraz su hlavne uplny zufalci co vacsinu hladaju len lacny trt😂, ja som mala bado 3dni a vzdala som to😂, v minulosti este ked zacinali internet tak pokec bol uplne o inom lebo vacinu to pouzivali ti "inteligentnejsi" co mali ako prvi pc v robote😂 nie hovijaka luza co uz dnes ma internet aj pomaly bezdomovec😂

@klotildabazarik spominam na zaciatky pokecu, data boli drahe a doma to mali iba niektori ☺️ alebo chodili do net kaviarne

anonym_a8c299
Včera o 18:03

ahoj, máš instagram?

pudinka
Včera o 18:29
@anonym_autor

@pudinka len to bolo asi dávnejšie či? lebo tiež som z okolia počula rôzne príbehy ako sa spoznali ľudia na pokeci a kadekde a fakt normálni, poznám oboch z tých párov ale mne tam písali fakt exoti alebo takí neviem..
a z okolia nemám koho.. skúšali ma zoznámiť a všetko čo sú schopní muži, tak sú zadaní 🙂

@anonym_autor nebolo to davno. Ved 6r dozadu. Na tindri. Aj mne tam pisali idioti. Dokonca som si raz zaplatila to, aby som mohla vidiet, kto mi dal srdiecko a mala som tam 1000 chlapov a realne som si dala tu namahu a vsetkych som vytriedila! S nejakymi troma, styrma som bola na rande. Az potom som natrafila na mojho vyvoleneho 🙂
Ved mozes byt rada, ze si zena a mozes si vyberat. Muzi to tam maju ovela tazsie

anonym_f39291
Včera o 18:54

No vies, ta zenska pasivita. Muz ma oslovit, ona nie, je to pod jej uroven. Ked ju niekto oslovi, tak ju vlastne otravuje. Zoznamka? Staci preskocit idiotov a venovat sa profilom, co su zmysluplne napisane. Ale zase staznosti, ze ona sa tym preberat nebude a ona odtial radsej zdrhne, lebo po 2 dnoch nedocvalal princ. Sama aktivne nic nerobim, vsetko je nanic, pokusy o zoznamenie su nanic, kde su ti chlapi, ti chlapi su nanic, vsetko je nanic. S takym pristupom tazko nieco najdes. 🙂

anonym_f39291
Včera o 18:56
@klotildabazarik

@klotildabazarik "uplny zufalci" ten odpad si hovori, aka je gramatika zien na zoznamke zufala 🙂

anonym_d062a9
Včera o 19:25

@anonym_autor zbytočne sa nad všetkým trápis.

anonym_351a7a
Včera o 19:39

Ja mám 45 a tiež som to vzdala 😉ani platená zoznamka nieje zárukou dobrej voľby. Nechala som to na osud, aktívne nehľadám, zoznamky nenavštevujem a o nádejných nápadníkov ani nemám záujem

Strana
z2