Ako si predstavujete ženu s troma deťmi?
caute. Velmi by ma zaujimalo, aku mate predstavu o (zene ktora ma 3 deti. ) ako si vy predstavite v prvom momente zenu ktora ma tri deti. Skusim ja ako priklad.. podla mna je to zena cca ( 40 rocna , chuda. vysoka. dobra praca. ) poviem aj preco. 40 rokov je podla mna tak akurat, chuda a vysoka, lebo vela okolo nich beha, a asi aj musela byt atraktivne vyzerajuca ak pre manzela bola radost s nou ich robit, dobra praca aby ich uzili spolu.. Aky mate vy pohlad na to, ako ma vyzerat?
@anonym_04baf7 To prečo všetky rodíte jak hrušky?!!!!
@nikoletta1712 No a ty si preco stara dievka?
@anonym_c950ca ta propaganda je presne naopak, neviem ci ty žiješ pod kameňom ale každý pricetny to jasne vidí.
@chocolatebox neblokujem tu nikoho, ale z tvojich názorov a reakcií mám o tebe veľmi nízku mienku a tvoje trolie príspevky automaticky preskakujem, pokladám ich čítanie za stratu času... 👎
Nemusím si predstavovať, mám tri deti... 😂 Čo je toto za nápad. Predstav si, že existujú aj také meter 50, aj také, skoro dvojmetrové, aj namaľované, aj strapaté a skáčuce na trampolíne, aj za sporákom, aj v mekáči... 🫣😂
@anonym_autor čo sú toto za primitívne témy s cieľom dehonestovať a ohovárať ženy s viac ako 2 deťmi?? Je nejaké spoločenské pravidlo, že sa na viacdetné ženy treba pozerať ako menejcenné?? Preberať tu ako vyzerajú, obliekajú sa, aké majú účesy, zamestnanie...
Tento tlak "určitej skupiny" v spoločnosti, zničiť tradičnú rodinu a podpora, aby každá druhá žena bola na OnlyFans, chodila polonahá po uliciach ako prostitútka... a každý druhý muž bol gay, trans... to kam sme dospeli ?? To naozaj ľudia tak osprostievajú chcú tu totálnu anarchiu, aby sa človek hanbil prejsť po ulici s 3 deťmi, ale "psy" v koženom oblečení s náhubkom na ulici je samozrejmosť?? Ľudia už vám načisto odchádzajú mozgové bunky ??
@anonym_autor ty ani nevychádzaš z domu, keď si musíš predstavovať matky s deťmi?
Je to nejaká rarita podľa teba?
Seba si vieš predstaviť vo veku 40 rokov?
No pridi sa mrknut k synovi na rodicko do skoly, alebo k dcere do skolky a zazijes realitu 🤣🤣 A to ma vacsina 2 deti, niektore aj jedno a min. tri deti ale to pozres a des a hroza 👎
@anonym_autor predstavim si vyrovnanu zenu s dvomi starsimi detmi a jednym malym, pre ktore sa rozhodli s muzom aby mali este jedno male..
Čo je toto za otázku? Poznám ženy čo majú 3 deti a sú v pohode, cítia sa mlado, vysoké štíhle, vek okolo 40 a práca tiež fajn. Potom poznám ženy čo majú 2 deti a sú strhane unavené nezvládajú to. Dokonca poznám ženu čo má jedno dieťa a tiež to nezvláda. A najviac milujem keď žena povie že má pohybu dosť okolo detí a preto nemusí nič navyše robiť aby schudla.
No pridi sa mrknut k synovi na rodicko do skoly, alebo k dcere do skolky a zazijes realitu 🤣🤣 A to ma vacsina 2 deti, niektore aj jedno a min. tri deti ale to pozres a des a hroza 👎
@anonym_797e33 pošli svoju fotku, určite si ako modelka. Len, čo večer, keď si dáš dolu ten nános mejkapu.......😱
@anonym_797e33 pošli svoju fotku, určite si ako modelka. Len, čo večer, keď si dáš dolu ten nános mejkapu.......😱
@2691
Tebe fotku neposlem- nie je dovod 🤣 ale hej vyzeram dobre- som si toho plne vedoma. Vecer bol super, dik za opytanie a make up si davam min. nakolko som opalena tak nie je treba 🙂
A keď mám 4ri deti, som nízka a mám väčšiu postavu tak môžem exostovat? Kks to je aká debilna otázka 🙄 prácu mám, ktorá ma baví, ale mnohí by ju nedali, pretože môže za moju poruchu spánku, keďže robím nočné denne. A môj muž ma ma rád aj keď som nízka a tučná a on vysoký a atletický. Živíme naše deti spolu tak ako ich spolu vychovávame a sme spolu už roky. Okolo detí keby som stále behala, tak by to len dokazovalo moji neschopnosť, sú to už veľké deti co by som teda považovala za chybu ich obskakovať
Napríklad moja nadváha je spôsobená perimenopauzou, cvičím, sledujem kalórie, ale kila idú dole veľmi ťažko.
Som matka s 3 detmi, mala som fazu, ze som chodila v starych handrach, s mastnymi vlasmi a 30 kilami navyse. Teraz uspesne pracujem na zlepseni svojej postavy, lepsie sa obliekam a rozbieham biznis, ktory vyzera, ze bude uspesny. Ak pojde vsetko ako ma, tak este par mesiacov a postava bude taka, ze s nou budem fakt spokojna. Tak teraz neviem, povedz mi, ake su to tie matky s 3 detmi? Lebo ja neviem ani samu seba zaradit, nieto este vsetky viacdetne matky.
@anonym_c950ca a pockaj ak uzakonia,ze zeny zo 4 a viac detmi nebudu platit dan,tak to bude este len hon na mnohodetne,zarabajuce zeny.
@anonym_80a9a6 No neviem kto to chce uzakonit ale ako nápad dobrá hovadina ako každá údajne pozitívna diskriminácia
Mam 36 rokov a 5 deti. Za sebou mam dobru školu, skvelú prácu, lepsie platenú ako väčšina z vás. Mame veľký 7 izbovy dom, síce starší, ktory sa postupne rekonštruuje. Som nadpriemerne inteligentná a muži sa za mnou otáčajú. Stačí tak?
@anonym_04baf7 Myslím, že za za tebou by sa neotočil ani môj pes😝 Dedukujem to z tej tvojej samochvály...niečo príšerné, A keby ťa nebodaj ten tvoj oplodňovač opustil, tak si v totálnej sr*čke, lebo s piatimi deťmi by si ostala tak akurát ako žobrač na sociálnych sieťach.
Nevítala som komentáre . Som matka 3 synov budem mať 33 snažím sa o seba starať,pracujem. Som krpaté 153cm žiena so 43kg . Myslím si,že krasa je subjektívna a hlavne každá z nás ma iné priority. Ja si privstanem aby som sa nalicila o hodinu skôr . (Nemaľujem sa hodinu,ale mám rada to ticho ráno sama so sebou) . Niekto sa radšej vyspí o hodinu dlhšie . Čiže každý tak ako mu je dobre.🫶🏼
@anonym_04baf7 Myslím, že za za tebou by sa neotočil ani môj pes😝 Dedukujem to z tej tvojej samochvály...niečo príšerné, A keby ťa nebodaj ten tvoj oplodňovač opustil, tak si v totálnej sr*čke, lebo s piatimi deťmi by si ostala tak akurát ako žobrač na sociálnych sieťach.
@anonym_dcdfb4 lepšie mať zdravé sebavedomie ako byť chudera čo závidí a uráža
@anonym_80a9a6 No neviem kto to chce uzakonit ale ako nápad dobrá hovadina ako každá údajne pozitívna diskriminácia
@anonym_c8a309 ved dobre vedia co robia,zien s tolkymi detmi je omnoho menej ako s 2.Takze sa chcu ukazat,ze robia nieco pre rodiny s viac detmi.A teda romky aj tak pracovat nebudu.Ale nevylucil,ze to casom moze byt aj pre zeny s nizsim poctom deti.

@anonym_04baf7 To prečo všetky rodíte jak hrušky?!!!!
@nikoletta1712 čo teba bolí koľko detí porodila cudzie ženy z netu?