Ako zvládnuť myšlienky na samovraždu a beznádej?
Nechce sa mi žiť mám pocit že všetko sa rúti ale už nevladzem byť nadalej silná a robiť sa že sa nič nedeje ako ste zvládli tieto myšlienky na samovraždu ? Keď už ste vnutry presvedčený o tom že je to to jediné čo by vas vytiahlo z toho trápenia
Žiadna linka pomoci … ďakujem
@neznamask neviem, či ste veriaca...mne veľmi pomohla pompejska novena. Okrem toho, že Panna Mária vyslisala moju modlitbu, dostala som od nej oveľa viac, ako to, za čo som prosila a vniesla do môjho života a do mojich myšlienok úplný pokoj a dôveru...❤️
@anonym_bcf5a3 Prepáč, ja som veriaca a trpím depresiou. V takomto ťažkom stave viera v Boha nepomôže. Uźívam lieky a som v pohode. Rada chodím do kostola. Ale, keď mi bolo zle, tak som nevládala vstať z postele. Choroba ako každá iná. Z vlastnej skúsenosti, keď máš psychický problém, ideš k psychiatrovi. Pomôže a neuveriteľne sa Ti uľaví.

@neznamask ísť k obvodnej a povedať jej to, alebo ísť na urgent do nemocnice.Ked to je takto naliehavé je to zle.Clovek má zatemneny mozog chirobou a riešenia nevidi.Mas blízku osobu ktorej sa môžeš zdôveriť?