Cítim sa osamelý a vyhorený. Ako ďalej?
Ahoj som Tomas chcel by som sa doveryt ze uz to nevladzem poslednu dobu citim sebe samotu smutok a chodim ako bez duse a nic ma nebavy zit nedary sa mi zivote v nicom a citim ze tu nepatrim do toho sveta a nikdy mi tu nebolo dobre ja uz neviem ako dalej stale dokola sa deju tie iste veci a clovek rozmysla co ako bude po financnej stranke po zdravotnej stranke a vsetko sa to prejavuje na mojom zdravi a to ked este zapojim alkohol tak robim sebe zle a okoli a rodine a trpia a ublizujem co som nikdy taky nebol ani sa necudujem ak trpim syndrom vyhorenia a kompenzujem si to a potom to je na prd .proste neviem co ako citim sa ako lev v sahare, ta bezmocnost strach nechut a dokola rano vstavas sam ides sam do prace a domov a utecha je ked som sam a zapnuta hudba a este ma utesi ked som pri zvieratach ty ma naviac chapu lebo zvierata vycitia aky si clovek ,ja chcem len lasku zenu objat zenu pobozkat a citit ju no chyba mi laska a trpim akko sa vravi nemas lasku nemas nic a je to tak zivot je potom o nicom.
vyskusaj napisat https://ipcko.sk/
uz si bol u psychiatra ? objednaj sa co najskor
zacni liecit zavislost na alkohole a depresie. Takze obrat sa na psychiatra
@anonym_2eefc2 to je tvoj nazor alkoholik je ten co pije v kuse a nie ten co si da raz za mesiac.
vyskusaj napisat https://ipcko.sk/
uz si bol u psychiatra ? objednaj sa co najskor
@anonym_b2a9e3 skusal som vetcina ako u kazdych system pyramida a lieky a lieky nevylecia tvoj problem iba utlmia
@anonym_2eefc2 to je tvoj nazor alkoholik je ten co pije v kuse a nie ten co si da raz za mesiac.
@tomas9191 ozeries sa a nevies sa kontrolovat. Mas problem s konzumaciou alkoholu. Tak neslop, je to jednoduche.
Žiadna žena nechce alkoholika, agresora, chlapa, ktory sa lutuje, negramotného, chudobneho,… začni tym, ze sa pojdes liecit-psychiatria, nelutuj sa, urob všetko pre svoje zdravie a makaj v robote. Ukaž, že si chlap a nie slabý plačko.
Žiadna žena nechce alkoholika, agresora, chlapa, ktory sa lutuje, negramotného, chudobneho,… začni tym, ze sa pojdes liecit-psychiatria, nelutuj sa, urob všetko pre svoje zdravie a makaj v robote. Ukaž, že si chlap a nie slabý plačko.
@anonym_0d468b tip.ludia len urazat a pisatt to je uroven dnesnej doby a to co pises lutovanie placko a podobne tak ty moc nemas hlave co cakat od lacneho cloveka a chytat slov ako len sebe vyhvouje priajem ty aby si tiez zazil zivote len zlea potom ty nekdo bude pisat obuj si moje topanky a potom mozes sudit druheho clveka
Tomáš, prestaň sa ľutovať a písať tu ľuďom, ktorí možno tvrdšie,ale ti píšu realitu.To tvoje:obuj si moje topánky,je len tvoja obrana a alibizmus.Mnohe z nás museli prekonať veľa problemov,prebrodit sa srackami života,ale alkohol nikdy nebol pomocník,ten veci len zhoršoval.Najdi si pomoc,aby si sa zbavil závislostí a popracuj/asi s pomocou/na tom,aby si našiel zmysel života.Usporiadaj si ho v oblasti pracovnej a sociálnej.Nikdy nikoho neobvinuj zo svojich problémov,aj keď ti im k nim možno občas aj pomohol, ale hľadaj ich riešenie.Este ti poradím, keď sa takto ľutujes, choď pomáhať ľuďom, ktorí sú nevyliečiteľni a vedia niečo o tom, že čo je skutočné utrpenie a situácia bez riešenia.
@tomas9191 Teraz som zistila, že máš aj rodinu.Tak to je veľký dôvod urobiť niečo so životom.Drzim palce
@tomas9191 Môj priateľ, neskôr manžel tiež tvrdil, že nie je závislý,lebo sa ozieral len v deň výplaty a ešte 2-3 dni po nej.Vies, že kedy začal mať svoj život v rukách a začal sa chľastu zbavovať?Vtedy, keď si priznal, že je alkoholik
@anonym_0d468b tip.ludia len urazat a pisatt to je uroven dnesnej doby a to co pises lutovanie placko a podobne tak ty moc nemas hlave co cakat od lacneho cloveka a chytat slov ako len sebe vyhvouje priajem ty aby si tiez zazil zivote len zlea potom ty nekdo bude pisat obuj si moje topanky a potom mozes sudit druheho clveka
@tomas9191 ano vsetci mame ľahký zivot a nik nemusí makať,riesit problémy ,riesit choroby,sracky v rodinách ,každý pracuje štyri hodiny za 4000€ a ma pól roka dovolenku
Si uvedom,ze každý človek oklo teba ma problémy ,nik nedostal nič zadarmo
https://www.modrykonik.sk/forum/surodenecke-vztahy/ziarlivost-medzi-sestrami/?page=2#post-90423379
Citaj ,táto je tiež úžasná ,len ina je chúďatko a ini jej kazia zivot
Musíš sa hlavne vzchopiť..takéhoto chlapa nebude chcieť nikto....tak držím palce, aby si hlavne toto dokázal a ona sa tá pravá potom nájde aj sama 👍
Tomáš, prestaň sa ľutovať a písať tu ľuďom, ktorí možno tvrdšie,ale ti píšu realitu.To tvoje:obuj si moje topánky,je len tvoja obrana a alibizmus.Mnohe z nás museli prekonať veľa problemov,prebrodit sa srackami života,ale alkohol nikdy nebol pomocník,ten veci len zhoršoval.Najdi si pomoc,aby si sa zbavil závislostí a popracuj/asi s pomocou/na tom,aby si našiel zmysel života.Usporiadaj si ho v oblasti pracovnej a sociálnej.Nikdy nikoho neobvinuj zo svojich problémov,aj keď ti im k nim možno občas aj pomohol, ale hľadaj ich riešenie.Este ti poradím, keď sa takto ľutujes, choď pomáhať ľuďom, ktorí sú nevyliečiteľni a vedia niečo o tom, že čo je skutočné utrpenie a situácia bez riešenia.
@anonym_e40a60
@anonym_e40a60 to je lutovanie asi podla seba sudis druhych ked nekdo povie ako je to a ze pisu realitu tu ide o proncip ze vetcina ludi na sietach si dokazuju len ega nic ine lebo realne su hovna tak aspon tu su panom internetu a chytat sa kazdej vette ze moja obrana kazdy to berie inac a to ak clovek takto reaguje ako ty a ostatok tak je na zamyslenie a jasne hned ako clovek napise alkohol bum uz je tu debata ze alkohoilk a vsetky veci okolo toho tak to by bol celi svet alkoholici ze neviete pravdu prijat a len idete svoje to je tazko ta ludska hlupost
@tomas9191 Môj priateľ, neskôr manžel tiež tvrdil, že nie je závislý,lebo sa ozieral len v deň výplaty a ešte 2-3 dni po nej.Vies, že kedy začal mať svoj život v rukách a začal sa chľastu zbavovať?Vtedy, keď si priznal, že je alkoholik
@anonym_e40a60 nic ineho sa nedozviem ze len to co xx ludi napise a resia alkohol ak vamsa nepaci pravda tak to je celi svet potom tak si radsej nastuduj a potom mudruj oki skus urazit inde
Musíš sa hlavne vzchopiť..takéhoto chlapa nebude chcieť nikto....tak držím palce, aby si hlavne toto dokázal a ona sa tá pravá potom nájde aj sama 👍
@ikuska27 chapem ale ked mas syndrom vyhorenia a nemas chut ani silu na nic a vidim ako tu urcita reakcia ludi si len honi svoje male ego
@ikuska27 chapem ale ked mas syndrom vyhorenia a nemas chut ani silu na nic a vidim ako tu urcita reakcia ludi si len honi svoje male ego
@tomas9191 tak potom je ozaj asi na mieste vyhľadať pomoc...nemusí to byť hneď psychiater....ale kľudne ozaj skúsiť prijať tú pomoc...možno by stačil aj rozhovor do hĺbky...
@anonym_b2a9e3 skusal som vetcina ako u kazdych system pyramida a lieky a lieky nevylecia tvoj problem iba utlmia
@tomas9191 treba na sebe pracovat komplexne lieky su prvou pomocou a ak jedny nesadnu skusaju sa ine plus psychoterapia
chod psychiatrovi pytaj si aj terapie a zacnes na sebe malat pekne postupne
mas deti manzelku ? ci zijes s rodicmi ?
Môžeš rozpisat viac prečo sa tak cítiš,čo sa deje v tvojom živote že sa tak cítiš?
@tomas9191 tak potom je ozaj asi na mieste vyhľadať pomoc...nemusí to byť hneď psychiater....ale kľudne ozaj skúsiť prijať tú pomoc...možno by stačil aj rozhovor do hĺbky...
@ikuska27 pohoda jahoda len mi je zle z ludi tato doba a ich mozog im nedovoli viac nez prijat ale urazat a podobne to vela vypovie o nich ze su dementi
Prečo keď sa tu niekto postazuje tak 90% komentárov je :si plačko,si chudák,vzchop sa , atď??? Prečo ľudia ????aj vy čo takéto niečo napíšete ste boli určite minimálne raz v živote na dne !!!!ak máte písať také veci ktoré človeka dajú ešte viac do kolien radšej nepíšte !!!!niekedy mám pocit že Pokec.sk má väčšiu úroveň ako Modrý koník
Môžeš rozpisat viac prečo sa tak cítiš,čo sa deje v tvojom živote že sa tak cítiš?
@anonym_9498bf lebo mi je zle z tohto sveta ludi unavuje ma to sama falos klamstva ludia medzi sebou zlo nenavist zakernost vysmech toto je hnus svet
@anonym_9498bf lebo mi je zle z tohto sveta ludi unavuje ma to sama falos klamstva ludia medzi sebou zlo nenavist zakernost vysmech toto je hnus svet
Ja viem presne čo myslíš tiež keď si myslím že ma už nemá kto sklamať tak sa vždy niekto nájde .Možno si musíš nastaviť myseľ tak aby si od každého hneď neocakaval to dobré lebo nie každý má dobrý úmysel
@tomas9191 POUZRI SI sukromne spravy, a diskutujuce zeny tu,co si potrebuju rypnut neber tu do uvahy.
@anonym_e40a60 nic ineho sa nedozviem ze len to co xx ludi napise a resia alkohol ak vamsa nepaci pravda tak to je celi svet potom tak si radsej nastuduj a potom mudruj oki skus urazit inde
@tomas9191 Vieš čo,fnukaj a mudruj ďalej.Ja som prakticky a nie z literatúry riešila veci ohľadom závislosti priateľa.Ano, tiež mal nevyriešené veci a snažil sa to tlmiť chlastom.Zlepsenie prišlo az vtedy, keď si závislosť priznal a bol rozhodnutý sa jej zbaviť.Dozvies sa toho dosť, len nie si ochotny priznať si, že náprava nepríde bez toho,aby si sa o to snažil.Zatial tu každému odvrknes a za všetko vinis iných.Aj tak sa dá...len k ničomu to nevedie.Vacsina z nás ti poradila vyhorenie, depresie a alkohol riešiť s pomocou odborníkov... lenže aj tam ta len nasmerujú, konať musis ty
@tomas9191 Vieš čo,fnukaj a mudruj ďalej.Ja som prakticky a nie z literatúry riešila veci ohľadom závislosti priateľa.Ano, tiež mal nevyriešené veci a snažil sa to tlmiť chlastom.Zlepsenie prišlo az vtedy, keď si závislosť priznal a bol rozhodnutý sa jej zbaviť.Dozvies sa toho dosť, len nie si ochotny priznať si, že náprava nepríde bez toho,aby si sa o to snažil.Zatial tu každému odvrknes a za všetko vinis iných.Aj tak sa dá...len k ničomu to nevedie.Vacsina z nás ti poradila vyhorenie, depresie a alkohol riešiť s pomocou odborníkov... lenže aj tam ta len nasmerujú, konať musis ty
@anonym_e40a60 zase sme pri tom ach jaj skoda slov ked clovek je zahladeny do jednej a istej veci co ma svoju hlavu
@tomas9191 POUZRI SI sukromne spravy, a diskutujuce zeny tu,co si potrebuju rypnut neber tu do uvahy.
@anonym_9b82d6 Ja si nepotrebujem rypnut,ja ho chcem zobudiť.Ked chce ľutovať,prikyvovat,tak to mu nepomôže.

zacni liecit zavislost na alkohole a depresie. Takze obrat sa na psychiatra