icon

Cítite sa šťastné v živote?

zuzanita1609
Včera o 13:23

Ja už neviem,ako sa niekomu vyrozprávať. Každý okolo mňa si myslí,že som najšťastnejšia, najspokojnejšia, najľudnejšia. Nie som. Vo veľkom dome som od rána sama,aj keď cítim,že ma na rád (naposledy si zmyslel bábo po mojej 40tke). Celé dni naháňam prach,buď upratujem, varím,vypekam,alebo maľujem,alebo pijem. Začala som piť,baby pomôžte mi 🙏 .

Strana
z3
anonym_b25b37
Včera o 22:43

momentalne nie, prisla som o pracu, nasledne som zistila, ze ma muz podvadza online na zoznamkach, po tom vsetkom mam problemy s tlakom a rozne zdravotne problemy, zit citim ako zataz

anonym_cf1905
Včera o 23:12

Nie som stastna. Rozvadzam sa a je kopec velkych problemov, ktore musim za pochodu riesit. Ale mam dobru pracu, mam zdrave sikovne dieta, rodicia este ziju a nemaju ziadne vazne diagnozy, mam psika, par kamaratiek… bude lepsie, tesim sa na dovolenku, davam si kratkodobe ciele. Nepijem.

anonym_36651c
Včera o 23:46

Mala som ťažký rozvod a keď mi mal začať nový život začala som piť.
Nie potajomky a sama, ale skor tak spoločensky, ex zmanipuloval dieťa 13 ročné a ťahal ho bývať s ním, aby ma potrestal.
A ja som chcela celému svetu dokázať, že mi to nevadí, veď sa možem flákať.
Cesta do pekla, opuchnutý, strhaný xicht a nikomu som nič nedokázala.
Na žene skor či neskor ten alkohol bude vidno, bez alkoholu som bola smutná, nervózna.
Nepijem, pochopila som, že je to úplne nanič a cesta do pekla.
Urob si dobrý čaj, smoothie, mohito bez alkoholu, dodá to viac pohody aj na druhý deň💗

Strana
z3