icon

Cítite sa šťastné v živote?

zuzanita1609
27. jan 2026

Ja už neviem,ako sa niekomu vyrozprávať. Každý okolo mňa si myslí,že som najšťastnejšia, najspokojnejšia, najľudnejšia. Nie som. Vo veľkom dome som od rána sama,aj keď cítim,že ma na rád (naposledy si zmyslel bábo po mojej 40tke). Celé dni naháňam prach,buď upratujem, varím,vypekam,alebo maľujem,alebo pijem. Začala som piť,baby pomôžte mi 🙏 .

Strana
z4
dora281
Autor odpoveď zmazal
zuzana76
30. jan 2026
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 ja zase vnimam pozitivne, ze sa zapaja aj starsia generacia na MK a aj chlapi, aby mal clovek pohlad z viacerych stran.

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
autor
Odpoveď bola odstránená
arianna25
2. feb 2026
@anonym_df911f

Ja som sa vydala a momentom vydaja sa muž prestal so mnou komunikovať. Máme spolu jedno dieťa, celé dni bol ticho , prišiel z práce , zapol telku a bol ticho . Bola som vo vzťahu a predsa sama, skúsila som všetko ale na všetko bolo , že však sme si už všetko povedali o čom má on so mnou komunikovať. Takže sme sa rozviedli . Po 5 rokoch som sa vydala , sme spolu 7 rokov , máme spolu dieťa , všetko bolo v pohode asi 5 rokov a teraz dva roky pije, prišiel o prácu , všetko ťahám sama a ešte aj bojujem s ex o výživné . Čaká má druhý rozvod lebo sa nechce liečiť, nechce nič len slopať. Je mi zle zo seba že som tak sprostá a neviem si nájsť normálneho muža , len samých idiotov . Jediné čo ma drží nad vodou je že mám dve zdravé deti a bývanie je moje , prácu ktorá má s odretými ušami uživí a ja som zdravá .

@anonym_df911f nie si sprostá. Nikto nevie čo bude o rok, tri, päť.

dora281
Autor odpoveď zmazal
enmery
10. feb 2026
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 Ja sa pripojím. Zastala som sa ťa xkrát. Máš 71-72, Tvoj vek ani pohlavie mi nikdy nevadili, ale pocit mstiť sa, mi už vadí.Pokiaľ viem z jednej témy, doma rozkazuješ ty a o všetkom a na sexualitu si sa nepýtal u manželky, ale že si vrzneš mino. Ak poviem A, poviem aj B.

Zhrnutie, si vo veku môjho otca a podľa mňa si robil peklo zo života žene, deťom a na staré kolená ideš bomby namiesto slov prepáč. Hanbi sa.

Nie milióny robia z človeka boháča. Ja ich reálne stretávam a skutočne životom odmakaní a vybudovaní sa takto ako ty nevyhadrujú a nesprávajú. Si len zakomplexovná nula. Škoda, že som sa Ťa vôbec niekedy zastala. Máŝ po 70 a zákerný si ako materská škôlka. Odteraz už na Teba nereagujem, choď si ponižovať ženu, ale Tvoj každý koment bude odo mňa nahlásený.

dora281
Autor odpoveď zmazal
kvetkaxxx
11. feb 2026
@enmery

@dora281 Ja sa pripojím. Zastala som sa ťa xkrát. Máš 71-72, Tvoj vek ani pohlavie mi nikdy nevadili, ale pocit mstiť sa, mi už vadí.Pokiaľ viem z jednej témy, doma rozkazuješ ty a o všetkom a na sexualitu si sa nepýtal u manželky, ale že si vrzneš mino. Ak poviem A, poviem aj B.

Zhrnutie, si vo veku môjho otca a podľa mňa si robil peklo zo života žene, deťom a na staré kolená ideš bomby namiesto slov prepáč. Hanbi sa.

Nie milióny robia z človeka boháča. Ja ich reálne stretávam a skutočne životom odmakaní a vybudovaní sa takto ako ty nevyhadrujú a nesprávajú. Si len zakomplexovná nula. Škoda, že som sa Ťa vôbec niekedy zastala. Máŝ po 70 a zákerný si ako materská škôlka. Odteraz už na Teba nereagujem, choď si ponižovať ženu, ale Tvoj každý koment bude odo mňa nahlásený.

@enmery dakujem,ze to niekto napisal. Pretoze sa neda nesuhlasit.

anonym_e7a28f
24. feb 2026

áno som konečne šťastná...aj keď mám vzťah, ktorý nefunguje...ale mám 2 synov, 2 vnúčatá, ktoré nadovšetko milujem a konečne som si zariadila život tak, aby som si ho užívala...začala som cvičiť, je to neskutočná psychoterapia pre mňa..baví ma to, vidieť, že aj postava sa celkom pekne formuje, mám menej času na hlúpe myšlienky, čas si krátim aj hľadaním zdravých receptov, čítaním článkov o zdravej výžive, proste našla som niečo, čo ma napĺňa...stretla som nových ľudí, s ktorými rozoberáme spoločný koníček...a absolutne nepijem ALKOHOL...nehovorím, že šom si príležitostne nedala, ale teraz nechcem, lebo si radšej idem zacvičiť a s alkoholom to nejde dokopy...neuzatváraj sa doma, choď medzi ľudí a rob, čo by si chcela...a samozrejme nad vodou ma držia aj kamarátky...napríklad v máji ideme 4 bývalé spolužiačky na trip do Albánska..neskutočne sa teším...a to prišli do môjho života len pred rokom a odvtedy sa každý mesiac stretávame, podporujeme, chodíme na výlety...ALKOHOL nič nerieši...

Strana
z4