icon

Čo najčastejšie závidíte ostatným ľuďom?

20. feb 2026

Ahojte. Co najcastejsie zavidite niekomu, kamoske, kamosom . Je nieco take k comu sa casto vraciate a vsimate si sama na sebe ze zavidite niekomu okolo seba co vy nemate? Majetok? stastny zivot? Lasku? Krasne telo? a Komu a preco?? .... je nieco take co by ste proste chceli a nemate? ... poprosim aby pisali iba tie ktore ozaj zavidia. Dakujem.

anonym_8b21dd
20. feb 2026

Ja zavidim zenam, ze si vedia uzivat materstvo. Nerozumiem tomu, pre mna je to nonstop utrpenie

viktoriaandrascik
20. feb 2026

V dobrom závidím keď niekto vie robiť kysnuté cesto 😕 To sa mi v živote nepodarilo

anonym_4d2869
20. feb 2026

vždy som obdivovala ľudí, ktorí už od detstva vedeli čím chcú byť v živote, napr. malé dievčatko už v škôlke vie, že chce byť lekárkou a ide za tým a aj sa ňou stane, ja dodnes neviem čo chcem v živote robiť (robím a robila som už veľa povolaní, ale stále neviem čo je pre mňa to pravé)
a ešte obdivujem ľudí, ktorí sú rozvážni a pokojní v každej situácii, napr. vojenskí piloti, teraz sme pozerali film Masters of the Air a tam boli mladí chlapci čo pilotovali bombardéry v 2. svetovej vojne, no klobúk dole pred nimi a ešte si to užívali - tak toto by som v budúcom živote chcela - vedieť od malička čím chcem byť a byť pokojný rozvážny človek, čo sa nebojí a v každej situácii vie čo má robiť a urobí to

tetapetra
20. feb 2026
@viktoriaandrascik

V dobrom závidím keď niekto vie robiť kysnuté cesto 😕 To sa mi v živote nepodarilo

@viktoriaandrascik to ťa naučím 😉
@anonym_autor závidím tým, ktorí ovládajú aspoň jeden cudzí jazyk a konfekčnú veľkosť 38

autor
20. feb 2026
@dankabetka

@anonym_autor ahoj, ja zavidim sestre sklenik 😂 , znie to divne ze? ale tolko papriky a redkovky a salatu co ona vie v nom vypestovat za sezonu...

@dankabetka no sklenik je teda ozaj jedinecna vec na zavidenie🙂 ale vsetci samozrejme chapeme ako to myslis.

anonym_d74bd3
20. feb 2026
@anonym_4d2869

vždy som obdivovala ľudí, ktorí už od detstva vedeli čím chcú byť v živote, napr. malé dievčatko už v škôlke vie, že chce byť lekárkou a ide za tým a aj sa ňou stane, ja dodnes neviem čo chcem v živote robiť (robím a robila som už veľa povolaní, ale stále neviem čo je pre mňa to pravé)
a ešte obdivujem ľudí, ktorí sú rozvážni a pokojní v každej situácii, napr. vojenskí piloti, teraz sme pozerali film Masters of the Air a tam boli mladí chlapci čo pilotovali bombardéry v 2. svetovej vojne, no klobúk dole pred nimi a ešte si to užívali - tak toto by som v budúcom živote chcela - vedieť od malička čím chcem byť a byť pokojný rozvážny človek, čo sa nebojí a v každej situácii vie čo má robiť a urobí to

@anonym_4d2869 ano presne, toto aj ja mam, ja to nenormalne obdivujem, ze si niekto ide za tym od mala a potom sa mu splni sen a jeho to potom naplna ta praca
tiez som na to ako ty, ja uz mam takmer patdesiat a stale neviem, v com by som sa nasla pracovne

ndrag
20. feb 2026

Zenam v dobrom zavidim ak su jarny farebny typ a potom aj tym, co im staci len minimum makeupu + maskaru na oci a vyzeraju pekne a upravene 🙂.

mk1111111111
20. feb 2026

Ja pevnu volu. To nemam
Inak nikomu nic, ja dozicim kazdemu. Zivot je kratky, nech si kazdy uzije, ak moze

zuzubb007
20. feb 2026

Vyrovnaný človek nemá potrebu závidieť nikomu nič, úplná zbytočnosť treba robiť radšej viac pre seba zo všetkým sa dá pracovať

autor
20. feb 2026
@ndrag

Zenam v dobrom zavidim ak su jarny farebny typ a potom aj tym, co im staci len minimum makeupu + maskaru na oci a vyzeraju pekne a upravene 🙂.

@ndrag mam kamaratku, tiahne jej na 50 rokov , nasadi si dioptrice okuliare a mohla by vyrazit do prace, pracuje ako ucitelka. ale problemom su jej vlasy, ktore kazdy vlas si zije vlastnym zivotom a smerom. a tak nie makeupom ale lakovanim a cesanim stravi kazde rano aj pol hodinu. Az kym to chuderka nedostane do stavu casto pevneho ako prilba.

autor
20. feb 2026
@zuzubb007

Vyrovnaný človek nemá potrebu závidieť nikomu nič, úplná zbytočnosť treba robiť radšej viac pre seba zo všetkým sa dá pracovať

@zuzubb007 sli sme minuly tyzden s kamoskou mestom a vidimna figurine paradnu zimnu bundu. Hned si vravim "tu musim mat" v istom zmysle to bolo tiez zavidenie, a dnes tu bundu mam doma a sa mi zda ze mohla byt mensia ☹

anos18
20. feb 2026
@jaja1979

@jaja1979 ďakujem

anonym_4d2869
20. feb 2026
@zuzubb007

@zuzubb007 ja nezávidím to čo som vyššie napísala, ale obdivujem to a veľmi ma to inšpiruje, aby som aj ja niekedy dokázala byť takáto
ale taká tá čierna závisť, čo človeka zožiera to nemám, ja ľuďom doprajem krásu aj úspech, ono každá minca má dve strany a nie je to vždy len to čo my vidíme

bavlnka92
20. feb 2026
@anonym_b83143

celozivotne závidím konfekčnú veľkosť topánok, s mojim 44 na to mám hádam právo 😀 a inak nič

@anonym_b83143 poteším ťa, môj brat zháňa 49tky 😂 netuším ale kde...

anonym_f574c6
20. feb 2026

je to relativne, na ulici zavidim vysokym muzom, ale v dialkovom autobuse ich lutujem. Na dialnici zavidim ludom velke limuziny, ale v poschodovych a v podzemnych parkoviskach ich lutujem. Zavidim ludom nove domy v satelitoch, ale v hodinovych kolonach pri dochadzani do prace ich lutujem.

anonym_f35b5d
20. feb 2026

@anonym_autor písať, že niekto nikdy nezávidí je hlúposť. Rovnako ako písať, že závisť je zlá vlastnosť. Vlastnosť? Veď to je stav mysle, aká vlastnosť 🤦‍♀️
Tí čo tvrdia, že nezávidia určite neboli v situácii, kedy sa im fakt nedarilo. Lebo môže byť človek akokoľvek prajný, keď je na dne tak ten ostaň závisti, že prečo niekto má a on nie, tam bude a je to prirodzené.
V mladosti som závidela modelkám krásne postavy, absenciu celulitídy 😁 ale všeobecne bohatstvo ako také, kedže sme peňazí moc nemali.
Teraz po 40 si občas vzdychnem, že není fér, že celý život poctivo pracujem, pomáham druhým kde sa dá a nemám peniaze na novšie auto a to moje už dožíva. A keď vidím okolo seba to množstvo mercedesov a bavorákov tak závidím. Ale nie autá ale fakt, že nemám vlohy aby som bola zubárka a zarobila si na neho tiež 🙂

mikasa_ackerman
20. feb 2026
@done

@ktobytobolpovedal myslim, ze niektore zeny nad 180 by s tebou rady menili. Vidavam ovela viac parov, kde ma zena cca 160 cm nez 180. Tie vysoke byvaju v mojom okoli vacsinou single, lebo najst muza a zaroven spriaznenu dusu s vyskou 190 - 200 cm nebyva lahke. Ty mas ovela vacsi vyber.

@done mám 185cm hneď by som menila výšku s niekym nižším haha

komplikovana
20. feb 2026

Zavidiet ani nie, ale chcela by som mat : hustejsie a nemastnejuce vlasy. Viac odvahy a dar vyrecnosti. Inak kazdemu doprajem nech ma 🌞

jana2679
20. feb 2026

Závidím v dobrom všetkým deťom aktívnych starých rodičov, moje baby to šťastie nemajú. A aj super alebo aj polosuper mamu , ktorú by som ja chcela pre seba. 😁

anonym_b83143
20. feb 2026
@bavlnka92

@anonym_b83143 poteším ťa, môj brat zháňa 49tky 😂 netuším ale kde...

@bavlnka92 aj ja ťa poteším, v Humanicu, majú až do 51😀

anonym_26bb47
20. feb 2026

@anonym_autor to čo je tu dnes za témy....sociologický prieskum? Alebo nie je o čom písať?

nikoletta1712
20. feb 2026

@anonym_autor Ženám, ktoré doslova “ žerú” všetko a nepriberajú🫢

majlo1234
20. feb 2026

Chcela by som mat peknu postavu. A nemam. Ale nezavidim. Vacsinou je za tym vela odopierania a driny. A este milion eur by som chcela anemam

anonym_704bcb
20. feb 2026

@anonym_autor Nič, načo ti je to zavidenie? Pomôže ti to v živote k niečomu? Nemôžeme byť všetci rovnako bohatí, šťastní, krásni, vždy boli rozdiely a aj budú. Závidí iba mentálne obmedzený človek

anonym_704bcb
20. feb 2026
@fadama

Každý sen tam tam závidí a kto tvrdí, že nie tak klame. Ale na mk som už zvyknuta 😂
Ja závidím tiež pár vecí 😂😂
Ale niekomu neskodim, nikoho za to nehresim 😂😂

@fadama To je teda veľký omyl. Nesud podľa seba ostatných

moonlight1210
20. feb 2026

V dobrom zavidim, ak ma niekto dobry vkus. Vie sa pekne obliect, zariadit si byt, zladit doplnky v comkolvek. Ale beriem to ako inspiraciu, co by som mohla skusit.

Kedysi som strasne tuzila po luxusnej postavicke. Pozerala som za kazdou zenou, co mala taku, aku som chcela ja a hovorila som si, ze tej je sveta zit. Da si aj vrece a na hlavu bednicku a vyzera akoby to bol posledny vykrik mody rovno zo svetovych mol.
Ale to ma uz vekom preslo.

katkazatka
20. feb 2026

Ja nezavidim. Mozno trochu tym, co mozu vela cestovat a maju s kym.

mamickalisticka
20. feb 2026

@anonym_autor pekný nos 🙃 a bilancujem, či si ho dám spraviť alebo jbmnt

maminkadeticiek
20. feb 2026

Nic.Zavist je najhnusnejsia z ludskych vlastnosti.

kofa77
20. feb 2026

Sikovne ruky, taku kreativitu, ja som totalne lava, motorika jemna naprd. Potom taky ten tah na branku, ja som lemra lina. No a z takych povrchnejsich veci rovne vlasy, alebo potom ciste afro, a par cm vysku pridat k mojim asi 171 cm, tak 5-6 cm.