icon

Kopírovanie identity v práci

19. jan 2026

Ajojte. Stretli ste sa niekedy s týmto? Že by bol vami niekto tak “posadnutý” že by sa začal rovnako obliekať, rovnaku vonavku používať, rovnaký účes, rovnaké voľnočasové aktivity vykonávať a potom to prezentovať, že vlastne ta osoba(originál) opakuje všetko po tej druhej osobe(kopirke)? Ako ste to riešili ak áno. Prostredie kopírovania sa odohráva v práci, takze nedá sa tej osobe vyhnúť, ani ignorovať ten fakt, že v práci je jedna osoba, ktorá chodi identicky oblečená ako vy a prezentuje, že ja opakujem. A nie prácu nebudem kvôli tomu menít, vyhovuje mi pracovny čas a výplata, kvôli deťom v škôlke. Nechcem riskovat hľadať niečo nové a ani nemám dôvod, ja nič zle nerobim

Strana
z4
heidi4
Včera o 14:46
@anonym_a65a2c

@heidi4 Nie,už sa nejak nestretávame.Naposledy sme boli vonku na snehu cez vian.prázdniny kvôli deťom,ale inak nebola u mňa niekoľko týždňov a ani si nepíšeme.Už s ňou kamarátstvo nevyhľadávam.Po tom ako som s ňou hodila reč a ako sa zachovala a tvrdila mi do oči,že všetky veci má,lebo ich už dlho chcela a že ju nezaujíma čo mám ja 😅 tak som vtedy zmenila celkový pohľad na ňu.Dokonca aj na auto mi dala primitívnu odpoveď..Inak,som sa jej opýtala,že či by jej to nebolo trápne chodiť na rovnakom aute s rovnakou farbou.Vtedy som usúdila,že to dievča je úplne mimo..A dokonca po tejto nešťastnej debate v tom pokračuje ďalej-kúpila maminke psíka,lebo maminka už dlho psíka chcela..😂😂 A verím tomu,že pozerala tu rasu,čo my mozno kúpime,len keď videla ceny,tak ma smolu..Keď dokázala pozerať rovnaké auto,tak to bolo aj so psom tak.Ale pohlavie a farba sedí.Vravela som jej,že by sme teraz brali fenečku,lebo psíka sme už mali dávnejšie,tak maminke kúpila fenečku. 🙂 Náhoda?Náhody u týchto ľudí neexistujú..
A nie,kamarátstvo už medzi nami nebude.Človek nikdy nevie kde by to až prerástlo a už toto je extrém.

@anonym_a65a2c fuj. Riadna pizda 🤢🤢🤢 drz sa.
Ale obdivujem ta, ze kvoli detom das to stretko s nou. Ja by som nie. 😅🤞🏻

anonym_a65a2c
Včera o 16:29
@heidi4

@anonym_a65a2c fuj. Riadna pizda 🤢🤢🤢 drz sa.
Ale obdivujem ta, ze kvoli detom das to stretko s nou. Ja by som nie. 😅🤞🏻

@heidi4 Je to zložitejšie ako sa zdá.Boli sme super kamarátky pokial sa mi v tomto smere neotvorili oči.Ja nedokážem na ňu nejako veľmi nadávať a ani nemám veľký hnev,ale je to človek,pri ktorom už nedokážem byť sama sebou a ani tu osobu nedokážem už pozvať domov.Kamarástvo skončilo,len sa to nedá ukončiť zo dňa na deň,aby sme sa už vôbec nevideli.Mala som ju rada,je to ťažke takto niekoho odstrániť zo svojho života.Ale cesty späť niet,z mojej strany je tam už veľká nedôvera vo všetkom..🫣
A ak si to budú čítať ľudia,ktorým niečo také vŕta v hlave,tak nech to neignorujú..Ona to robila od začiatku ako sme sa spoznali a časom sa to len stupňovalo.

Strana
z4