Najtrápnejšie rande: Nepríjemné ticho a sklamanie
Včera som mala, baby, rande. Už strašne dlho som sama, tak som si povedala, že dobre, aspoň nejaký sex, nech sa trochu cítim ako človek. No ale toto bolo asi najdivnejšie stretnutie v mojom živote. Prišla som k autu na dohodnute miesto, on tam už sedel, povedal len ahoj... a ja tiež. Potom sme asi päť minút len sedeli a pozerali dopredu. Spýtal sa ma, aká bola cesta. Povedala som, že dobrá.. A zase ticho. Normálne úplne hrobové ticho, len stierače išli. Potom niekam zaparkoval pri poli a povedal "ideme na to?" ako keby sa pýtal, či ideme kúpiť rožky. Presunuli sme sa dozadu na sedačky a bolo tam strašne málo miesta ale čisto.. On bol celý taký opatrný, pomalý, nudný. Ja asi tiež. Povedali sme dokopy možno desať viet. Potom z ničoho nič len "ach"... O chvíľu povedal "už som"... Ja že "ja ešte nie". On povedal "ahá škoda". A bolo hotovo... Potom sme sa dolu obliekli, sadli dopredu a normálne ma odviezol domov v úplnom tichu. Pred domom povedal ..dobrú noc.. Ja tiež. A odišla som domov s pocitom, že som bola na pracovnom pohovore pre veľmi smutných ľudí.
@anonym_autor koľko máš rokov? Svoje telo by si mala brať ako chrám. Ak sa chceš urobiť, radšej si to sprav sama. Takto si niekomu urobila k*rvu zadarmo.
fu, to akokeby mal zdarma prostitutku, aspon nejake rande na kave ste mohli pred tym par dni dat, chlapec vyhral
@bomba36 tuším nie.
@anonym_autor "tusis" ze nemal ochranu? Neverim...si z osady, alebo? po mesiaci by si sa mala objednat na testy na pohlavne choroby
@anonym_8e2740 ale mal ozaj pekne upravene auto, cisté a ziaden zapach z vnutra.
@anonym_autor ty sa iba zabávaš, však?
fu, to akokeby mal zdarma prostitutku, aspon nejake rande na kave ste mohli pred tym par dni dat, chlapec vyhral
@anonym_74abd8 akokeby? 😅
A ty sa nebojíš, že niečo od cudzieho muza chytíš?Nevazis si vôbec zdravie v tvojom veku.Kvoli 5 minútam môžeš mat doživotne následky. Stojí ti to zato?On možno takýmto životným štýlom žije, ktovie koľké už mal v aute.Mas 50 rokov a takto ľahkovážne sa s niekým stretneš, o tvojej morálke pomlcim
Hanbila by som sa sama pred sebou
Dievčatá toto je len obyčajny bullshit čo vyprodukoval chatgpt. Prosím vás veď už fakt neverte všetkému a vážte si trošku svoj čas a nemajte potrebu reagovať na každý primitívny príspevok. Celkovo tieto intímne sexuálne témy na mamičkovskom fóre moc nechápem. Nechápem ani zakladateľom a ani prispievajúcim.
@anonym_autor vidim ze na pokeci sa este uraduje😅...
Spravila si mu iba matrac namiesto Ančy dlaňovky, ponizila si sa.
Samozrejme ze toto je trolling, ty ani nevies co je to sex😎
akoze mozem byt akokolvek dlho sama a bez sexu-ale takto sa ponizit a padnut na same dno sa mi snad nikdy nestane..a naozaj dufam,ze je to len blby vtip a nie realita...
Chcela si sa citit ako clovek a vysla si z toho ako kur.va 🥺 prepac... spravila si mu zivu Ancu. Vaz si trosku samu seba. Byt sam neznamena, ze budes mat sex s hocikym. A stavim sa, ze si uz nepopisete. Na co? On si uz vajcia vytriasol, ucel splneny.
Coho by som sa teraz bala viac ako ponizenia, su pohlavne choroby. Jedna z najbeznejsich je syfilis a HPV virus, z ktoreho vznika rakovina. Stalo ti to za to? Urcite sa objednaj na testy. A pouc sa zo vcerajsieho stretnutia. Schvalne nepisem rande, lebo rande vyzera inak.
Kurna, to kde prsalo? To nie je fer, u nas nie a je brutalne sucho.
@mandzula tiež ma toto hneď napadlo, keď písala ze išli stierače 🤣
@mandzula tiež ma toto hneď napadlo, keď písala ze išli stierače 🤣
@bielasovicka vcera dost silno prsalo v okoli Strecna. Bola tam poriadna zleja, co som videla na videjkach. Videla som aj radar mapku, kde ukazovalo dazd. Takze tomuto verim, ze prsalo.
@bielasovicka vcera dost silno prsalo v okoli Strecna. Bola tam poriadna zleja, co som videla na videjkach. Videla som aj radar mapku, kde ukazovalo dazd. Takze tomuto verim, ze prsalo.
@malapepka no pekne, a ja čakám na dážď ako na spasenie 😂
@anonym_autor Dosť slabý pokus o erotickú poviedku. Ale stále lepšie, ak by sa to malo stať naozaj.
@anonym_74abd8 šibe ti? Prostitútka si aspon zarobí, ale tato chudera mu dala zadara a este k tomu v aute, kde aspon nesmrdelo?? Baby, ja uz sa vaaazne nedivim, ze nas chlapi maju za sliepky, ked toto čudo reprezentuje ženský rod. Horsie ako ta prostitútka.
Prvá diskusia čo som dnes otvorila na Koni a hádam už aj môžem na dnes ísť, toto len tak nič neprebije 😆
Vymyslená trolia téma. A teraz tü o Červenej čiapočke. Ak je toto pravda, tak zbohom...
Inak.Uz vie kde byvas,tak snáď vies co je chlapík zač,ze?
Troll. Ze sa tu vobec nad tym zavzdusnujete...
@parvinka0001 v mojom veku a stave asi tazko.
@anonym_autor neverím, že budeš mať 50, to akože toto je vážne? Som si myslela, že si nejaká puberťačka robí srandu.
@anonym_74abd8 šibe ti? Prostitútka si aspon zarobí, ale tato chudera mu dala zadara a este k tomu v aute, kde aspon nesmrdelo?? Baby, ja uz sa vaaazne nedivim, ze nas chlapi maju za sliepky, ked toto čudo reprezentuje ženský rod. Horsie ako ta prostitútka.
@anonym_e7aebf mne nesibe, sibe zene ktora da hocijakemu neznamenu chudakovi na prvom stretnuti v aute, nazvala som to jasne prostitutka teda pod prostitutka, lebo to bolo zadarmo
Dnes sa trochu ochladilo a možno bola rada, že má konečne niečo teplé v sebe.🙄

Kurna, to kde prsalo? To nie je fer, u nas nie a je brutalne sucho.
@mandzula aj tu to bolo iba velmi kratko.