Najtrápnejšie rande: Nepríjemné ticho a sklamanie
Včera som mala, baby, rande. Už strašne dlho som sama, tak som si povedala, že dobre, aspoň nejaký sex, nech sa trochu cítim ako človek. No ale toto bolo asi najdivnejšie stretnutie v mojom živote. Prišla som k autu na dohodnute miesto, on tam už sedel, povedal len ahoj... a ja tiež. Potom sme asi päť minút len sedeli a pozerali dopredu. Spýtal sa ma, aká bola cesta. Povedala som, že dobrá.. A zase ticho. Normálne úplne hrobové ticho, len stierače išli. Potom niekam zaparkoval pri poli a povedal "ideme na to?" ako keby sa pýtal, či ideme kúpiť rožky. Presunuli sme sa dozadu na sedačky a bolo tam strašne málo miesta ale čisto.. On bol celý taký opatrný, pomalý, nudný. Ja asi tiež. Povedali sme dokopy možno desať viet. Potom z ničoho nič len "ach"... O chvíľu povedal "už som"... Ja že "ja ešte nie". On povedal "ahá škoda". A bolo hotovo... Potom sme sa dolu obliekli, sadli dopredu a normálne ma odviezol domov v úplnom tichu. Pred domom povedal ..dobrú noc.. Ja tiež. A odišla som domov s pocitom, že som bola na pracovnom pohovore pre veľmi smutných ľudí.
To nebolo rande, to bola bohapusta, nudná jeba….😵💫 aký išiel, takú našiel. 🤷♀️
@bielasovicka vcera dost silno prsalo v okoli Strecna. Bola tam poriadna zleja, co som videla na videjkach. Videla som aj radar mapku, kde ukazovalo dazd. Takze tomuto verim, ze prsalo.
@malapepka ale to bolo iba take ze ani blato neostalo. len kratko a dost silno, u nas je tiez velmi sucho.
@anonym_autor Dosť slabý pokus o erotickú poviedku. Ale stále lepšie, ak by sa to malo stať naozaj.
@valria prave sa obliekam na ine stretko, ale tentokrat uz cukraren a prechadzka.
Vymyslená trolia téma. A teraz tü o Červenej čiapočke. Ak je toto pravda, tak zbohom...
@kocuris mylis sa, Ale priezvisko sa mi zacina na T.
@anonym_autor neverím, že budeš mať 50, to akože toto je vážne? Som si myslela, že si nejaká puberťačka robí srandu.
@anonym_015e87 este nie, tiahne na 50 je medzi 40 a 50 podla toho ako sa clovek citi, a ked je osamely tak sa citi skor na viac.
@malapepka ale to bolo iba take ze ani blato neostalo. len kratko a dost silno, u nas je tiez velmi sucho.
@anonym_autor zvlastne. My ti tu nastavime zrkadlo, ze si dost hlboko klesla, takto lacno sa ,,predat,, a ty reagujes na koment o pocasi 😆 evidentne sme kazda uplne na inej moralnej vlne.
Ak si vrznes aj dnes po cukrarni a prechadzke, pre mna bude iba dokaz, ze si tak zufala, ze proste sex za kazdu cenu. Lebo to nie je o vztahu. To je cisty pud. Nic viac. A nie, ako clovek sa nebudes citit. Len ako pouzita handra, ako nieci matrac.
@anonym_autor zvlastne. My ti tu nastavime zrkadlo, ze si dost hlboko klesla, takto lacno sa ,,predat,, a ty reagujes na koment o pocasi 😆 evidentne sme kazda uplne na inej moralnej vlne.
Ak si vrznes aj dnes po cukrarni a prechadzke, pre mna bude iba dokaz, ze si tak zufala, ze proste sex za kazdu cenu. Lebo to nie je o vztahu. To je cisty pud. Nic viac. A nie, ako clovek sa nebudes citit. Len ako pouzita handra, ako nieci matrac.
@malapepka Mala by sa tak cítiť, ale zrejme nebude, lebo je morálne a citovo úplne inde...
Asi silou mocou chce chytit pred 50-tkou, menopauzou posledný vlak.Tak sa ponižuje a muzom skáče do postele.Len si neuvedomuje/uz by mohla v jej veku, aj keď nie každá dospeje/ že potom ju ti muzi aj tak berú, vyuziju, odkopnu alebo ju nebudu brat vážne
Aj tak neverim, že ma toľko rokov, jedine žeby bola ozaj morálny odpad
Ja neviem ženy ale preco posledny vlak a preco troll preco by 50tnicka nemohla hľadať sex stretka.
Je to jej vec.
Neviem preco ju hanit za to.
Tu ste vsetky upratané , na poriadku, bez žiadneho jednorazového sexu v zivote zodpovedne je to smiešne.
Takže na dohodnuté "rande" si cestovala (pýtal sa ťa aká bola cesta) ale potom ťa autom viezol pred dom? 🤔
@anonym_autor mam lepsie: rande a po nom sex, mala som ale psa doma, on ze je alergik na psy, ehm tak sme nieco spolu a potom chalan komplet cerveny, flaky vsade, zjavne reakcia na ten psi epytel, tak ten isiel velmi rychlo domov, rozmyslala som, ci mu supnem medrol, alebo depedine rovno, co bol pre psa- tiez alergika v chladnicke na nudzove stavy 😀😀😀 Uz sme sa nevideli no 🤷♀️😂🙈
To nebolo rande, to bola bohapusta, nudná jeba….😵💫 aký išiel, takú našiel. 🤷♀️
@anonym_8c125e tak sa ukludnime, ano one night stand je bezna vec vo svete
Rýchlo na to radšej zabudni.Aj na neho
@anonym_8c125e tak sa ukludnime, ano one night stand je bezna vec vo svete
@kiki68 Aj v tvojej rodine? Aj sa tým chvália na sieťach? ( ...a keby aspoň one NIGHT...)
@anonym_41d3fb ked nieco nevyjde, tak sanctum clovek nechvali, ale zaroven sa nemusi obvinovat. Ci kazda cakame dva roky na nejaky zazrak?
@kiki68
Nie, niektoré aj viac ( a nie na zázrak). Nie každá sa správa ako háravá suka.