Napísala som šiestim ženám a pýtala sa na jedného chlapa. Ide o stalking?
Je stalking keď som 6tim ženám písala a pýtala sa na jedného chlapa ?
Písala som dievčatám novým ktoré pridal , viem že ma raz klamal a chcela som zistiť viac . Tie ženy neotvarali ani správy až na jednu ktorá mi napísala mam dost rokov aby som riešila fejk učty , ja jej na to odpisem dobre len som ti chcela povedať davaj si pozor . Pretože ten chlap ma opakovane klamal . Žijem v Rakúsku a fejk účet bol spravený v Rakúsku pozrel odkial je ten účet a hned vedel že som to ja . Ja zatlkam že to neni som ja , že a kto iný ? Nemá to byť kto iný . Že to nahlási na policiu lenže ja som medzitým ten účet zmazala uplne a z tych 6 žien len jedna sa mi ozvala ktorej som napisala nech si dava pozor a hned ked videla to zmazala som to . Zaleží mi na tom mužovi ale všetky dokazy čo som mala som vymazala . Povedala som že aj mne pisala ta žena , chcel screenshot tak som zmenila čas na telefone a napisala že je to starý screenshot ale datum bol na stredu ,nove spravy ta žena zmazala , že prečo som mu to hned neposlala ?? Ine ženy mu to poslali a ja som podla neho bola najnormalnejsia . Že to ide dat na policiu viem že je to len zastrašovanie ale ma to trápi , viem že teraz o neho prídem ale čo on spravil ako klamal… Možno je to takto aj lepšie. Najprv mi napisal viem ze si to ty a bojim sa o tvoje psychicke zdravie , viem ze som to prehnala ale teraz od hanby klamem ze by som nikdy to nespravila . Mysli si ze to bola nejaka šibnutá pubertiačka ,vela krat ked som sa pytala o niekomu na koho som sa naviazala ja som skoncila najhorsia aj ked som zistila zaujimame veci , ale kazda zena to vzdy poslala tomu chlapovi na koho som sa pytala . Čo by ste robili vy ? Ja som bola v šoku včera .
Ako chalan už určite oĺutoval a upozorňovať by bolo treba skôr na teba, lebo s takou narušenou osobou nikto nevydrží a už tvoje správy sú desivé, psycho riadne.
@anonym_autor To je úplne zbytočne vypisovať ženám, s ktorými priateľ má komunikáciu, z toho môžu byť len zbytočné problémy. Keď vidíš aký je, že v podstate klame, tak treba s ním zrušiť všetky kontakty a nájsť si iného. S kým si on dopisuje to je vec jeho výberu.
Moja otázka znie: Prečo by som riešila niekoho, kto už dlhšiu dobu patrí do mojej minulosti? Netreba sa v nej hrabať. Zjavne to ty v sebe nemáš ešte uzavreté, ak sa ti nedarí, asi by si mala reálne vyhľadať pomoc.
@anonym_autor berieš teda lieky? Berieš aj antipsychotiká? Lebo už hore ti bolo povedané, že je to HPO. Depresia a panická porucha sa neprejavuje takýmto psycho správaním.
@anonym_d55b92 nie neberiem to bol moj kamarat psychoterapeut ktory mi to povedal ale takto som to nikdy nepovedala mojmu psychiatrovi
@anonym_autor berieš teda lieky? Berieš aj antipsychotiká? Lebo už hore ti bolo povedané, že je to HPO. Depresia a panická porucha sa neprejavuje takýmto psycho správaním.
@anonym_d55b92 u nas v rodine nikto nemal psychicke problemy ani stary rodicia , neviem preco mna to chyta 😞 Cim som starsia je horsie
Vies snad sama, ze toto nie je ok. Takto sa spravaju naruseni ludia. Prosim ta, liec sa a ber poctivo lieky. Radsej sa ani s nikym nepustaj do vztahu, ani nelez nikomu do postele, kym to nedostanes pod kontrolu.
@anonym_d55b92 nie neberiem to bol moj kamarat psychoterapeut ktory mi to povedal ale takto som to nikdy nepovedala mojmu psychiatrovi
@anonym_autor určite mu to povedz, nech môžeš dostať vhodnú liečbu... pred lekárom sa naozaj hanbiť nemusíš.... tu nie je riešenie hľadať si iného, ty toto budeš zažívať s každým, najskôr sa musíš dať sama poriadne dokopy
Problém je to, že ani on sa nespráva správne ale ani ty
Je v poriadku vedieť, že to čo on robí nieje vhodné dobré správne ale nie sú v poriadku ani tvoje reakcie
Je iracionálne si myslieť, že jeho zmenis alebo tie ženy zachránis alebo že sa ti tým uľaví, keď mu budeš robiť zle
A keďže máš psychicke problémy je nutné to prebrať s psycho
Lebo zbytočne seba vystavujes negatívnym situáciám a reakciam a nech ti pomôže s tým niečo robiť
Lebo žiť tak, že budeš uháňať chlapov za krivdy..
Zapamataj si jednu vec, človek nieje lepší tým, že trpí
To znamená, že aj keď ti bolo ublížené nieje-že môžeš,, všetko,,
@anonym_autor si chorá
Ty múdra, toto všetko si si mala o ňom zistiť skôr, než si mu roztiahla nohy.
Kľudne sa na mňa hnevajte, ale títo psychiatrickí pacienti patria na uzatvorené oddelenia, dať im lieky, zvieraciu kazajku a nevypustiť ich do smrti. Svet by bol aspoň trochu viac bezpečnejším miesto. Veď ona nevie, čo robí, neuvedomuje si svoje správanie, ohrozuje iných a pokojne môže časom niekoho aj zabiť.
Kľudne sa na mňa hnevajte, ale títo psychiatrickí pacienti patria na uzatvorené oddelenia, dať im lieky, zvieraciu kazajku a nevypustiť ich do smrti. Svet by bol aspoň trochu viac bezpečnejším miesto. Veď ona nevie, čo robí, neuvedomuje si svoje správanie, ohrozuje iných a pokojne môže časom niekoho aj zabiť.
@anonym_747fd6 ? Ja si až moc dobre uvedomujem svoje správanie , viem že som spravila chybu , chcela som len tie ženy varovat aby neskoncili ako ja lebo potom je tazsie sa od neho odmotat , ale viem ze to bolo zle . Vymazala som si dokazy zmazala fejk ucty a je mi lahsie . Trvalo to 15 dni ale to bolo tak že v jeden den som napisala 3 ženam ci ho poznaju a o par dni dalsim 3
@lindous namotal ma na sladke reči , ako ma len mna a vidim že si pridáva nové ženy . A to bolí . Citim sa tak hlupo a trápne 😞
@anonym_autor iba hlupane sa o takého tĺka pobijú
nájdi si muža ktorý bude mať oči len pre teba a nebude vypisovať iným ženám
@anonym_747fd6 ? Ja si až moc dobre uvedomujem svoje správanie , viem že som spravila chybu , chcela som len tie ženy varovat aby neskoncili ako ja lebo potom je tazsie sa od neho odmotat , ale viem ze to bolo zle . Vymazala som si dokazy zmazala fejk ucty a je mi lahsie . Trvalo to 15 dni ale to bolo tak že v jeden den som napisala 3 ženam ci ho poznaju a o par dni dalsim 3
@anonym_autor Niečo ti poradím
Nikdy nepis druhým zenam aj keby si maka priamo dôkazy, že ta s nimi podvadza.Je to ta najvacsia ubohost ktoru niektore zakomplexované stihacky robia.Uz viac sa ponížiť nedá.Len sa budu na tebe zabavat.
Koľko máš rokov?
@anonym_autor Niečo ti poradím
Nikdy nepis druhým zenam aj keby si maka priamo dôkazy, že ta s nimi podvadza.Je to ta najvacsia ubohost ktoru niektore zakomplexované stihacky robia.Uz viac sa ponížiť nedá.Len sa budu na tebe zabavat.
Koľko máš rokov?
@anonym_eb0654 Pravda , len čo je najhoršie vždy naletím na také typy . 27 som mala teraz
@anonym_autor Gdo? ch ským?
😨
@lindous namotal ma na sladke reči , ako ma len mna a vidim že si pridáva nové ženy . A to bolí . Citim sa tak hlupo a trápne 😞
@anonym_autor
@anonym_autor och,maj sa trochu rada, normálne z teba cítiť, aká si jednoduchá a zúfalá, radšej si rozmyslí s kým pôjdeš do postele a trochu spoznaj toho chlapa a až tak sexuj,keď sa hneď naviazeš
@anonym_eb0654 Pravda , len čo je najhoršie vždy naletím na také typy . 27 som mala teraz
@anonym_autor Zhoršuje sa to preto, že si neliečená, HPO je peklo. Choď k psychiatrovi a buď k nemu úprimná, on Ťa nenahlási na polícii, ale bude presne vedieť nastaviť liečbu. Ak je dodržiavaná, HPO aj všetky stavy s tým spojené ako tvoja depresia a panické stavy, sa okolo 30tky ustália a vedú celkom normálny život. Je to iba v tvojoch rukách.
@anonym_autor Zhoršuje sa to preto, že si neliečená, HPO je peklo. Choď k psychiatrovi a buď k nemu úprimná, on Ťa nenahlási na polícii, ale bude presne vedieť nastaviť liečbu. Ak je dodržiavaná, HPO aj všetky stavy s tým spojené ako tvoja depresia a panické stavy, sa okolo 30tky ustália a vedú celkom normálny život. Je to iba v tvojoch rukách.
@enmery Nemá ma prečo nahlásiť , hovorím to trvalo 15 dní z toho som 7 dokopy dievcatam napísala a len jednej som napísala aby si dala pozor . Inac on mi pisal kazdy treti den alebo ja jemu . Netlacila som na neho,nevyhrazala som sa . Normalne sme si pisali. O to nejde ja viem že potrebujem pomoc ale rodina ma už teraz odcudzuje čo mam tie panicke stavy a depresie , v živote som pracovala len chvilku nikde nevydržím dlho.
@enmery ale ked som sa rochadzala vzdy som to velmi silne prezivala nemohla som nic robit,plakala velmi som emotivna za vsetko placem,kazda malickost ma rozplace . Kazdemu chcem dokazat ze som dobrá . Zato ten kamarat psychoterapeut mi povedal toto vyzera uplne na hranicnu poruchu osobnosti border line vsetky znaky
@enmery ale ked som sa rochadzala vzdy som to velmi silne prezivala nemohla som nic robit,plakala velmi som emotivna za vsetko placem,kazda malickost ma rozplace . Kazdemu chcem dokazat ze som dobrá . Zato ten kamarat psychoterapeut mi povedal toto vyzera uplne na hranicnu poruchu osobnosti border line vsetky znaky
@anonym_autor Toto rieši s psychiatrom, tam je pomoc. Inak sa nič nezmení, chááápeš?
@anonym_autor no to dufam, ze sa tak citis.. prestan obtazovat ludi. Teba moze zaujimat cokolvek, ale namas ziadny dovod, pravo ani nic s takymito vecami obtazovat inych. Vyries si to v sebe a pomoc hladaj teda u psychiatra, skor ako sa do vacsich problemov dostanes. Normalne sa clovek ovladne a sam si povie, ci je az taky trapny a zufaly, ze bude kontaktovat inych ludia a "varovat" ich... u teba tato stopka nie je.
Možno by ti ten psychiater pomohol a nediv sa, ak ťa partner nechá. Čo vymyslíš na budúce z chorej žiarlivosti?
@anonym_d55b92 u nas v rodine nikto nemal psychicke problemy ani stary rodicia , neviem preco mna to chyta 😞 Cim som starsia je horsie
@anonym_autor a prečo sa neliečiš?toto je ukážková začínajúca psychóza
@enmery Nemá ma prečo nahlásiť , hovorím to trvalo 15 dní z toho som 7 dokopy dievcatam napísala a len jednej som napísala aby si dala pozor . Inac on mi pisal kazdy treti den alebo ja jemu . Netlacila som na neho,nevyhrazala som sa . Normalne sme si pisali. O to nejde ja viem že potrebujem pomoc ale rodina ma už teraz odcudzuje čo mam tie panicke stavy a depresie , v živote som pracovala len chvilku nikde nevydržím dlho.
@anonym_autor samozrejme že ťa má prečo nahlásiť ...veď si ho ociernovala pred inými ženami a ničila si jeho charakter,tam nieje prečin meraný podľa toho koľko dní to trvá....otoč si tú situáciu ako by si sa na jeho mieste cítila ty?(Ak si nejakej empatie vôbec schopná )
@anonym_autor si mladá psychiku si daj do poriadku. Hraničná porucha osobnosti? Aj keby to bola pravda on ti nemá také diagnózy hovoriť. Si emocionálne citlivá a máš veľký strach z opustenia. Skús zamerať pozornosť viac na svoju pohodu a iné užitočné aktivity. Cvič sa proti úzkosti..

Ja som v šoku z tvojho príspevku . Nechaj toho chlapa tak. A áno je to stalking.
@mmia96 prestala som stým , uvedomila som si chybu len ma zaujimalo ci spava s inymi