icon

Nie som v ničom dobrá a zlyhávam vo všetkých smeroch

23. apr 2026

Ja neviem. Som zena pred styridsiatkou, mam 2 deti a mam take blbe obdobie - Mam pocit, ze nic neviem, v nicom nie som dobra, vsetko robim nejako nasilu a polovicato. Ja nie som pre zivot.
Domacnost zvladam len tak-tak. Trochu upracem, navarim, ale musim sa k tomu nutit a nebavi ma to. Mohli by sme mat aj cistejsie. Vypekat a vymyslat blbosti ma nebavi.
Mam par kil navyse, kazdy den si hovorim, ze by som mala zacat cvicit ale nechce sa mi.
Obavam sa navratu do prace po RD, lebo sa bojim, ci to budem zvladat. Ved ja nic neviem poriadne, nemam ziadne extra talenty, a to, co som vedela, som rokmi s detmi zabudla.
Kamosiek mam malo, tie vztahy uz ochladli a s novymi ludmi nejako neviem nadväzovat vztahy.
Mam pocit, ze neviem nic, ze som neschopna, ze nie som pre zivot. Ku vsetkemu mi chyba motivacia, neviem sa nakopnut, pri kazdej cinnosti si poviem, ze na to nemam cas alebo, ze som uz stara na to alebo ze som mala uz davno zacat a teraz je neskoro.
Fakt uz neviem kto som. Len neschopna netalnetovana styridsiatnicka.

Strana
z2
fairyy
25. apr 2026

mavam take stavy... ale nasla som si sposob ako z nich von cez veci, ktore ma naozaj bavia aj ked v nich nie som dokonala... vzdy ma to ppstupne vytiahne ...a kazda vec co ma nebavi sa snazim ju nejak zariadit aby sa stala bez toho aby som ju ja musela vykonat....vrat sa do prace medzi ludi a ver ze baba vedla teba sa tiez vratila niekedy z rodicaku 🙂, to co neznasas kup na to stroj alebo zaplat cloveka...chces schudnut a nechce sa ti cvicit zacni len stravou ... a ziskas cas pre seba , az budes spokojnejsia so sebou a s tym co robis mozes robit vacsie kroky ako cvicit ci varit atd

anonym_3f440f
8. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_8bd53a Dakujem, si mila. Nad psychologom uvazujem aj ja, ale tazko je najst niekoho, kto mi fakt sadne. Raz davno som u jedneho bola, ktory bol super, ale uz to nerobi. Ostatni psychosi, na ktorych som odvtedy natrafila, boli o nicom.

@anonym_autor Ja som bola tiez 5,5, ak beriem do uvahy aj PN predtym, zacala som opat robit ako 40rocna, ale sla som do podobnej praxe ako predtym. Mala som sa co ucit, lebo nova napln prace, len sposob taky, aky som poznala.

Ono ak to mad ale ty takto, isto treba psychologa a hlavne, jed nastupis, nech sa aj muz zapoji. Moj mal stale vela roboty, tak sa zmenili akurat to, ze som mala o ,8-9 hodin menej na deti a domacnost. Ale nejak sme to dali, veatane mojho ucenia sa do prace..

Hlavne nebud na seba taka prisna!
Ani ja nemam nejake specialne nadania, ale to nevadi, ak sa vies aj ty naucit, co treba, je to fajn.

Drzim paste, nech si to vyriesis

Strana
z2