icon

Oklamala som svojho muža

15. jan 2026

Prosím o názor.

Strana
z5
anonym_480278
15. jan 2026

Autorka veď mu poprezeraj telefón notebook možno zistíš že na tom private už dávno bol

angelix
Autor odpoveď zmazal
anonym_d7f510
15. jan 2026

@anonym_autor nečítam celú diskusiu, môj názor je, že jedinú chybu si spravila, že si si zobrala žiarlivého idiota čo ťa nikam nepustí ani ťa neberie von do spoločnosti...
Neverí ti preto, lebo ťa podviedol, hovorí sa " podľa seba súdim teba " súdim podľa toho, že ťa nazval pi... nemá k tebe žiaden rešpekt ani úctu a s kľudným svedomím ťa podvedie. Už dopredu si robil alibi, ak žena nemá chuť nevera sa tým dá ospravedlniť
Dokonca ťa chápem, že si ho oklamala, že ideš na večierok, lebo vieš, že by ťa nikam nepustil, žiješ ako v klietke. Nič si nevyčítaj, ak chce odísť, povedz mu, že ok aspoň budeš mať voľné vikendy, keď bude s deťmi a môžeš chodiť častejšie von 🙂
Prestaň si sypať popol na hlavu, keby si mala normálneho muža tak mu nemusíš klamať.

anonym_9ded2c
15. jan 2026

Nečítala som všetko, len ma prekvapuje, prečo potrebuje ísť manželka a matka troch malých deti na diskotéku s kolegom (ženatým?). Ak mám potrebu tanca a spoločnosti vôbec, idem s manželom a nejakými ďalšimi ĺuďmi ako páry. Tak verní manželia predsa chodia. Už tvoja kamoška podvádzala, ak bola s milencom. Otázni sú tí dvaja chlapi. Možno tiež ženatí. Môže ti to byť jedno, aĺe neverím tvojej verzii.

alexka89
16. jan 2026

A to ste mali aké sviatky po tomto všetkom?!

anonym_ec1fd8
16. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_46884d manžel je introvert, asi by nešiel

@anonym_autor Manžel by možno nešiel, ale možno by súhlasil s tým, že pôjdete Vy s kolegyňou a kolegom

anonym_6d1c34
16. jan 2026

No ja to vidím tak, že milá autorka má milenca, s ktorým išla na diskotéku, manžel na to prišiel a teraz dúfa, že si prečíta aj tuto diskusiu, kde si sype popol na hlavu za všetko aj za to, že sa “zem točí” a dufa, že jej to uverí a všetko sa vráti do zabehaných koľaji.

Mne z tých príspevkov kričí jediné - vinná, vinná, vinná.

Ak ju manžel “nepúšťa” nikde, tak je tiež vadný a ešte si s takým debilom rovno spraví 3 deti, lebo predtým bol úplne normálny, to až po 3. dieťati ju prestal “púšťať” (fakt ako keby bola nejaký pes vo voliére).
Títo sa museli veľmi dlho hľadať 🤪

Strana
z5