Opustila som neverníka. Vyhrala som a som hrdá.
Ahojte, chcem sa trochu vyrozpravat. Pred pol rokom som spoznala jedneho chlapa. Uplnou nahodou mi napisal na Facebooku a pozval ma na rande. Na druhy den sme sa stretli a poviem vam, bol to presne ten typ chlapa, pri ktorom "rande" znamena, ze namiesto toho, aby ste si sadli a porozpravali sa, rovno skoncite v posteli. No a samozrejme, stalo sa to aj mne. Zacali sme sa teda stretavat skoro kazdy druhy den. Zo zaciatku to bolo fajn, ale postupne zacal byt neskutocne otravny. Neustale mi vypisoval, pytal sa, ci nase rande plati, ci urcite pridem, kedy pridem... stale potreboval uistenie. Ja som pritom velakrat prisposobovala vsetko svojej rodine a dcere, takze nie vzdy sa mi dalo prist podla jeho predstav. Napriek tomu sme to nejaky cas takto tahali a dokonca som sa k nemu aj nastahovala spolu s dcerou. Myslela som si, ze uz teda viem, s kym zijem a co od neho mozem cakat. Msiac dozadu boli sme u kamaratky a z jeho mobilu sme jej chceli nieco poslat. Pri tom sa v mobile objavili nejake skryte priecinky, ktore bezne nebolo vidiet. Zo zvedavosti sme do nich pozreli... a tam boli videa inej nahej sexujucej zeny. A nie jedno. Bolo ich vela. Boli natocene v jeho spalni a podla datumov islo o viacero roznych dni. Najhorsie na tom bolo, ze som si tie datumy velmi dobre pamatala. Boli to presne dni, ked som u neho este nebyvala a ked som ja zrusila nase rande, pretoze som chcela byt radsej so svojou rodinou. A prave v tie dni mal on doma evidentne uplne iny program. Asi si viete predstavit, co vo mne v tej chvili bolo. Vsetko sa vo mne otocilo. Nahnevana, sklamana a hlavne znechutena som narobila poriadok, zbalila seba aj dceru a odisli sme. A dnes? Dnes som na seba hrda. Som rada, ze som vtedy neprehliadla to, co som videla, a ze som mala dost rozumu a sily povedat DOSŤ. Dala som mu kopacky ja, ja som mu ich dala, a nie on mne no a odisla som od neho. Niekedy clovek az spatne pochopi, ze niektore "nahody" sa stanu prave preto, aby nam otvorili oci. A toto bola presne jedna z nich, ale ja som vyhrala.

@tiezjedna asi brala tabletky, tak kondom je zbytočný
@anonym_e3f6c0 kondóm je zbytočný?? No dnes som už čítala všetko...