icon

Prečo žijú niektorí ľudia v hlbokom lese?

Včera o 15:32

Nedávno mi vybehol účet jednej ženy ktorá žije s mužom a s 2 deťmi do 3r niekde hlboko v lese na Gemeri nejakých 40 km od civilizácie všetko jedlo si tam vyrábajú sami ten muž evidentne asi má nejaký home office .
Ona chodila v nejakých látkach poobliekana, samozrejme veľká moralistka o kojení atď. to nebudem ani komentovať
Porod samozrejme doma v lese ale na poslednu chvilu smer nemocnica lebo by umrela aj s deckom … a dalej klasika deti nepoznaju NIC SLADKE jedia len ich domacky vyrobenu stravu, do roka nedostali nic len materske mlieko ani prikrm … jedia veci ktore sami vypestuju rozumej ziadne obchody. Ale teraz pri najväčší šok že ak k nim niekto plánuje prísť na návštevu musia si doniesť vlastné jedlo pretože oni neuznávajú pohostenie ľudí. Nepiju kavu ani caje.
Preco takych psychopatov pustame toto pustat do eteru ako nieco normalne ? Ved to je normalne pravek

Strana
z3
anonym_724551
Včera o 15:43

Mne osobne pride dost psycho sledovat alebo jednorazovo prezriet profil, fotky, nazory niekoho kto sa mi nepaci, a potom o nom zalozit anonymnu temu. Mna ked niekto nezaujme tak neriesim, nesledujem a ty si ich podla popisu musela riadne prelustrovat, ked vies take detaily. Ale odpoved na otazku neviem, ci je to normalne nevidela som ten profil, nepoznam tu zenu a z tychto par riadkov ockakavas, ze kazdy ti bude pritakavat ako je to nenormalne? Ako mozno tu najdes "jednoduchsich" uzivatelov, ktorym tychto par slov bude stacit ale ja sa medzi nich neradim.

anonym_55dcdd
Včera o 15:51

@anonym_autor Z toho, co si napisala, krici iba zavist, ze ona kojila a ty nie.

Videla som tiez kratke video. V nom poukazovali na to, ze ludia su uz tak zmagoreni propagandou produktov, za ktore treba platit, ze kolu, silikony,, farbenie si vlasov jedovatymi farbami, tetovania, vakciny, pichanie si jedu do tvare, umele nechty, umele mlieko... povazuju za nieco prirodzene, ale varenie bylinkoveho caju, to je alternativa, ktoru treba zakazat.
Autorka, si plateny troll, ktory chce vyvolat vasne? Alebo si uz iba pomylena?

anonym_68b09f
Včera o 16:11

@anonym_autor čoraz viac a viac ľudí sa sťahuje do lesov, kupujú a stavajú zruby ďalej od chorej civilizácie, pestujú svoju úrodu, chovajú zvieratá... aby nemuseli jesť otrávené jedlo zo supermarketov... Ja im fandím a sledujem pár takých ľudí (z Ukrajiny, Švédska, Chorvátska..) páči sa mi ich štýl života.. Nie sú to psychopati, ale normálni ľudia, viac psychopatov som si všimla tu na MK.

anonym_3380b4
Včera o 16:12

🍿🥤🪑 nech sa paci sadnite si, prisiel troll 😃

anonym_e7588d
Včera o 16:19

@anonym_autor V pohode,pre mna su vacsi psychopati psickari,co propaguju len utulky a chovne stanice a uz su psy pomaly vsade,v spravach,reklamach,restikach a ocuravaju vsetko.To, co ty pises mi nevadi,ked tym nikoho neobtazuju,zato psickari svojimi čoklami uz zacinaju obtazovat.

anonym_319dcb
Včera o 16:23
@anonym_e7588d

@anonym_autor V pohode,pre mna su vacsi psychopati psickari,co propaguju len utulky a chovne stanice a uz su psy pomaly vsade,v spravach,reklamach,restikach a ocuravaju vsetko.To, co ty pises mi nevadi,ked tym nikoho neobtazuju,zato psickari svojimi čoklami uz zacinaju obtazovat.

@anonym_e7588d 😁👍👍👍

anonym_28f41d
Včera o 16:24
@anonym_55dcdd

Videla som tiez kratke video. V nom poukazovali na to, ze ludia su uz tak zmagoreni propagandou produktov, za ktore treba platit, ze kolu, silikony,, farbenie si vlasov jedovatymi farbami, tetovania, vakciny, pichanie si jedu do tvare, umele nechty, umele mlieko... povazuju za nieco prirodzene, ale varenie bylinkoveho caju, to je alternativa, ktoru treba zakazat.

@anonym_55dcdd v živote som nikde nepočula ani necitala že treba zakázať varenie bylinkovejo čaji

anonym_e584dc
Včera o 16:27

@anonym_autor Inakosť mi neprekáža.Preco by mi mal prekážať niekto,kto nie je otrokom konzumu?

anonym_4c005b
Včera o 16:31

@anonym_autor viem o koho ide, sledujem ich. S mnohými vecami sa zhodujem, s mnohými nie, tie proste filtrujem. Z čoho usudzuješ, že sú psychopati a má im byť zakázané prezentovať ich život? Úprimne, poďme o tom diskutovať, keď si začala.

marca12
Včera o 16:33

@anonym_autor Preco psychopati? Ublizuju niekomu tym ako ziju? Je to ich vec. Skor im zavidim ten pokoj,ktory maju daleko od civilizacie.

minenkaa
Včera o 16:39

@anonym_autor psychpati a to prečo,veď nikoho neotravujú so svojim životom
Psychopat je niekto čo na ukojenie svojich potrieb využíva a ubližuje iným
V čom je ich zivot zvláštny?

anonym_854f7f
Včera o 16:49

To su dneska temy fakt.. asi ozaj vikendove trollovanie… aby to tu zilo… ja zvraciam z takychto prizemnych a primitivnych diskusii.

darina77
Včera o 16:51

@anonym_autor však takto žili nasi stari rodicia, nevidím na tom nič zlé. Ma to svoje čaro

marca12
Včera o 17:05
@anonym_854f7f

To su dneska temy fakt.. asi ozaj vikendove trollovanie… aby to tu zilo… ja zvraciam z takychto prizemnych a primitivnych diskusii.

@anonym_854f7f mozno ludom udieraju tie horucavy na mozog 🤣

barborab1411
Včera o 17:05

@anonym_autor aký vplyv má ich existencia na vás život?žiaden....čiže....nechajte ich žiť

bloger
Včera o 17:21

@anonym_autor A prečo by mali byť psychopati? Nikomu neubližujú a žijú si svoj život. Možno by si to mal či mala skúsiť aj ty.

mirkava
Včera o 17:36

@anonym_autor je to ich voľba, za mňa dosť uletené. Nežila by som takto, potrebujem ľudí, komunikovať a rodičov. Neviem či oni majú ešte rodičov, ale ja by som bez nich nevydržala.
Trošku ľutujem tie deti, ich voľba to nie je. Celkom by ma zaujímalo ako vyriešia školu.

anonym_33a68c
Včera o 17:41

@anonym_autor jedovaté jedlo zo supermarketov. 👀

anonym_938859
Včera o 17:59
@darina77

@anonym_autor však takto žili nasi stari rodicia, nevidím na tom nič zlé. Ma to svoje čaro

@darina77 naši starí rodičia? ty máš koľko rokov?

stanka_k
Včera o 17:59

@anonym_autor mne je smiešne, že to niekto považuje za koniec sveta. Celé Slovensko má pár km... A radšej život podľa seba, ako podľa cudzieho človeka... 🤷😉

anonym_8d6c5d
Včera o 18:07
@anonym_e7588d

@anonym_e7588d ty si chorá. To bude iba algoritmom, nič viac. Nesleduj psov a budeš v pohode srať a spávať 💖

autor
Včera o 18:09
@anonym_55dcdd

@anonym_55dcdd ty si čo za žumpu? Odkiaľ máš tú drzost niečo také vypustiť z úst? Predstáv si ked uz velmi chces vediet - kojila som 2,5r.
Ale napríklad moja švagriná nemohla.
Len či nahodou ty si nemohla a tato tvoja odpoved je vykvet mozgu kde ti asi zašlo mlieko. Ale ty mas miesto mozgu zo slivky kostku hrdinka.

autor
Včera o 18:11
@mirkava

@anonym_autor je to ich voľba, za mňa dosť uletené. Nežila by som takto, potrebujem ľudí, komunikovať a rodičov. Neviem či oni majú ešte rodičov, ale ja by som bez nich nevydržala.
Trošku ľutujem tie deti, ich voľba to nie je. Celkom by ma zaujímalo ako vyriešia školu.

@mirkava presne to že tie deti ako vyrastú … chudata budu izolovane od sveta ako tarzani… bohuzial mali propagovane prispevky a vybehli mi…. Najprv som si myslela ze len nejak na dedine chatu maju ale nie….v podstate úplne izolované deti… tam to oni všetko rozprávajú školu budú riešiť tak že ich budú učiť z domu

anonym_8d6e15
Včera o 18:44
@anonym_28f41d

@anonym_55dcdd v živote som nikde nepočula ani necitala že treba zakázať varenie bylinkovejo čaji

@anonym_28f41d ale iste si už počula o tom, že na bylinkovim čaji už nemôžu byť uvedené účinky na zdravie. O čo tu komu ide?

anonym_e7588d
Včera o 18:56
@anonym_8d6c5d

@anonym_e7588d ty si chorá. To bude iba algoritmom, nič viac. Nesleduj psov a budeš v pohode srať a spávať 💖

@anonym_8d6c5d trafena hus zagagala?Srat moze tak tvoj pes.

anonym_8d6e15
Včera o 19:02
@anonym_autor

@anonym_55dcdd ty si čo za žumpu? Odkiaľ máš tú drzost niečo také vypustiť z úst? Predstáv si ked uz velmi chces vediet - kojila som 2,5r.
Ale napríklad moja švagriná nemohla.
Len či nahodou ty si nemohla a tato tvoja odpoved je vykvet mozgu kde ti asi zašlo mlieko. Ale ty mas miesto mozgu zo slivky kostku hrdinka.

@anonym_autor ty si sa tiež vyjadrila pohŕdavo o žene z tvojho príspevku...že moralistka o kojeni...to je čo prosím ťa? Propagovať a vyzdvihovať dojčenie je vždy super. Kojenie je prirodzená strava pre malé decko, nie UM. A malo by sa to neustále vtľkať do hláv hlavne mladej generacii. Bábiky v hrackarstve s flašou, reklamy na UM všade....toto je podľa mňa chorá propaganda. A k tomu kopec mýtov, ktoré sa stále prenášajú od staršej generácie. Ja čo som sa na počúvala sprostostí o slabom mlieku, keď bol môj 3 mesačný v lete takmer každú hodinu na prse...viem si predstaviť, koľko mamičiek je na základe týchto dristov zneistenych a s dojčením skončia.

anonym_8632be
Včera o 19:16

Mne je jedno ako si kto žije, ja by som takto žiť niekde v lese nechcel. Ja som dosť komerčný typ, teda potrebujem mesto (s všetkými službami a možnostami), peniaze, cestovanie atd. Ale chápem, že na MK je dosť všelijakých biomatiek raw-eko-vegan a neviem čo, tie budu pozitívne reagovať aj na takéto "anomálie"

anonym_28f41d
Včera o 19:17
@anonym_8d6e15

@anonym_28f41d ale iste si už počula o tom, že na bylinkovim čaji už nemôžu byť uvedené účinky na zdravie. O čo tu komu ide?

@anonym_8d6e15 neprekrúcaj. Ja píšem že som nikde nepočula a necitala, že je zakázané variť caje

anonym_8e54a7
Včera o 19:19
@anonym_4c005b

@anonym_autor viem o koho ide, sledujem ich. S mnohými vecami sa zhodujem, s mnohými nie, tie proste filtrujem. Z čoho usudzuješ, že sú psychopati a má im byť zakázané prezentovať ich život? Úprimne, poďme o tom diskutovať, keď si začala.

@anonym_4c005b vieš napísať prosím názov profilu, o ktorom autorka píše? 😊

anonym_4c005b
Včera o 19:22
@anonym_8e54a7

@anonym_4c005b vieš napísať prosím názov profilu, o ktorom autorka píše? 😊

@anonym_8e54a7 sme_rodinka. Na instagrame.

Strana
z3