Priberanie v tehotenstve: Je to normálne?
Baby čaute.. dnes som bola na poradni v 35tt.. ja som sa postavila na vahu.. a skoro som odpadla za 3 tyzdne 8 kil doktorka.mi povedala ze vidi mi na nohach puchnutie aj ruky.. v tvari som neni.. takže za cele zatial skoro 19kil .. a to nepijem sladke vody necukrim čaj kavu.. ale sladkosti .. jem aj tak normalne mal to niekto takto ? Ja som až plakala keď som išla domov nikdy som chuda nebola ale toto bol premňa šok...
@miriamka1995 ahoj,ja som momentálne 37tt a to mam od začiatku uz +22 kg. Nejako si z toho nič nerobim. Tiež som sa neprejedala,nemala som žiadne zvláštne chute,sladké som síce jedla,ale nie vo veľkých množstvách. Ale môj malý tiež nie je najmenší,neboj,časom to pôjde dole,teda rátam s tym :D
@miriamka1995 hlavu hore... pokial videla lekarka opuchnute nohy, pravdepodobne velka cast toho +8 kg je voda...
Ďakujem dievčatá lebo ja som na nervy hlavne že je malý v pohode ale som tam ostala ako keby ma niekto kýblom vody oblial..
Ja si pamatam od toho tretieho dna po porode som chodila tolko cikat, ze som nechapala a to som toho nepila vela... domov som dosla s polovice vahou uz prec s porodnice...
Ja si pamatam od toho tretieho dna po porode som chodila tolko cikat, ze som nechapala a to som toho nepila vela... domov som dosla s polovice vahou uz prec s porodnice...
@anjelicek26 ja som len zostala taka že kde sa to zobralo proste ako tolke kila za taky kratky čas.. uvidime hlavne že je maly zdravy a je ok.. len človela to tak zaskoči a hlavne teda keď vždy som mala problem s vahou.. a teraz taketo skoky..tak som ozaj aj bučala aj všetko..
@anjelicek26 ja som len zostala taka že kde sa to zobralo proste ako tolke kila za taky kratky čas.. uvidime hlavne že je maly zdravy a je ok.. len človela to tak zaskoči a hlavne teda keď vždy som mala problem s vahou.. a teraz taketo skoky..tak som ozaj aj bučala aj všetko..
@miriamka1995 Po porode schudnes
Pribrala si tak, ako zeny v tehotenstve bezne priberu. Hlavu hore... sama vies, ze sa neprejedas, tak logika nepusti... je to VODA... pojde to dole... hlavne nech ste s malym ok..
Pri prvom som začala priberať až od polky tehotenstva, posledné mesiace najviac.
Bola som z tých šťastných, že takmer celú váhu som nechala v pôrodnici, šla som domov asi s 1-2 kilami naviac.
Pribrala si tak, ako zeny v tehotenstve bezne priberu. Hlavu hore... sama vies, ze sa neprejedas, tak logika nepusti... je to VODA... pojde to dole... hlavne nech ste s malym ok..
@anjelicek26 ďakujem 🙂 za podporu si zlata uz mi je trocha lepsie som sa trocha zmierila s osudom :D
Pri prvom som začala priberať až od polky tehotenstva, posledné mesiace najviac.
Bola som z tých šťastných, že takmer celú váhu som nechala v pôrodnici, šla som domov asi s 1-2 kilami naviac.
@vkatush no ja som tak normálne a teraz toto naraz tak to si mala šťastie 🙂 ozaj že je to individualne niekto pribere takto moc z druheho to spadne hneď
@vkatush no ja som tak normálne a teraz toto naraz tak to si mala šťastie 🙂 ozaj že je to individualne niekto pribere takto moc z druheho to spadne hneď
@miriamka1995 Ale ty si nedavno zalozila diskusiu, ze jes vela sladkosti a sladkeho peciva. Tak ono ked sa vela je, aj sa vela priberie. Tak vsetko normalne jedz, len na to sladke si davat pozor. Aby si nepribrala este dalsich 8 kg do porodu.
@miriamka1995
Klud, to mas zadrzanu vodu, to nie su "kila" co si pribrala. Dr uz videla opuchy, tak to je vsetko vodna vaha, to po porode vycikas. To nie je tuk, neboj.

3-4 dni po porode pojde ta vsetka voda het, neboj nic...