Prečo známi nedokážu oceniť úspechy iných?
Ahojte. Zaujimalo by ma, ci aj vy sa stretavate vo svojom okoli s niecim podobnym alebo ste si nieco take zazili.
Mam pocit, ze ludia vacsinou akoby nevedeli/nechceli ocenit uspechy niekoho ineho vo svojom okoli. Neviem, ci je to zavist, alebo co je za tym. Ale ja ked mam vo svojom okoli cloveka, ktory sam nieco vybudoval, otvoril si vlastnu prevadzku, ma vlastne koncerty atd.. ja toho cloveka pridem podporit. Aj ked je to napriklad spoluziacka, ktoru som nevidela 10r. Ale vzdy, ked dostanem pozvanku na taky koncert/vystavu/otvorenie prevadzky, vzdy idem. Lebo to povazujem za obdivuhodne, ked niekto nieco dokaze.
To sa vsak neda povedat, ze by tomu bolo aj opacne. Som vytvarnicka, mavam obcas vystavy a na vernisaz mi vzdy dojde minimum znamych a niekolko nasobne viac cudzich ludi. Rovnako tak som pred rokom otvorila kaviaren. A kto prisiel z mojich znamych na otvaracku? Okrem rodiny a jedneho byvaleho kolegu nik. Za to cudzi ludia samozrejme prisli. A to nie je o tom, ze zrovna vtedy nemali cas. Oni neprisli ani jak je rok dlhy. Ozaj netusim, ci je v tom zavist, alebo su ludia ozaj tak velmi sebestredni, ze ich nezaujima nic ine, len oni sami? Obcas sa nad tym tak zamyslim a je mi to luto, ze ludia v mojom okoli su ignorantski, zatial co cudzi ludia vedia ocenit, co som vytvorila.
@anonym_autor no na zaciatku sa mi zdali tie nazory uplne v pohode, otocilo sa to az po tvojich utocnych odpovediach.Ale je to samozrejme tvoja vec, odpoved som sa aj tak nedozvedela 🙂
@anonym_f7c7c0 schvalne som si pozrela moje prve odpovede a nie su vobec utocne. Ale v konecnom dosledku maj nazor aky chces. Mam oci a vidim, kde kto ako reagoval pasivno-agresivne a podla toho dostali aj odpovede.
A nehovoriac o tom, ze sa ku mne dostalo, zevraj nejaka urazena zena, ktoru som blokla za jej osocujuce vyjadrenia, zalozila novu diskusiu o mne, v ktorej ma cielene urazala a sikanovala, kedze nezniesla, ze nebudem pocuvat jej vylevy. Admini tu temu samozrejme zmazali. Takze je to pekna ukazka toho, kto sa ako sprava a aky je clovek. Ja mozem mat svedomie ciste. Nenecham sa nikym zhadzovat v tejto diskusii ci pocuvat nejake vymyslene fabulacie. Nie som niekoho odpadkovy kos, aby som to znasala
@anonym_f7c7c0 schvalne som si pozrela moje prve odpovede a nie su vobec utocne. Ale v konecnom dosledku maj nazor aky chces. Mam oci a vidim, kde kto ako reagoval pasivno-agresivne a podla toho dostali aj odpovede.
A nehovoriac o tom, ze sa ku mne dostalo, zevraj nejaka urazena zena, ktoru som blokla za jej osocujuce vyjadrenia, zalozila novu diskusiu o mne, v ktorej ma cielene urazala a sikanovala, kedze nezniesla, ze nebudem pocuvat jej vylevy. Admini tu temu samozrejme zmazali. Takze je to pekna ukazka toho, kto sa ako sprava a aky je clovek. Ja mozem mat svedomie ciste. Nenecham sa nikym zhadzovat v tejto diskusii ci pocuvat nejake vymyslene fabulacie. Nie som niekoho odpadkovy kos, aby som to znasala
@anonym_autor vyhybas sa odpovedi, ale tak jasne ze nemusis odpovedat ak nechces. Nechajme to tak teda, kazda mame na to iny pohlad.
@anonym_autor vyhybas sa odpovedi, ale tak jasne ze nemusis odpovedat ak nechces. Nechajme to tak teda, kazda mame na to iny pohlad.
@anonym_f7c7c0 tak si precitaj diskusiu, nebudem sa opakovat. Uz som pisala, ze tema je uzavreta.
@anonym_f7c7c0 tak si precitaj diskusiu, nebudem sa opakovat. Uz som pisala, ze tema je uzavreta.
@anonym_autor nie neodpovedala si ale pisem ze nevadi, nemusis je to tvoja vec
@anonym_autor nie neodpovedala si ale pisem ze nevadi, nemusis je to tvoja vec
@anonym_f7c7c0 odpovedala - precitaj si diskusiu
@anonym_f7c7c0 odpovedala - precitaj si diskusiu
Nebudem sa hadat neviem preco ma presviedcas ved o nic nejde
@anonym_autor
Nebudem sa hadat neviem preco ma presviedcas ved o nic nejde
@anonym_autor
@anonym_f7c7c0 lebo klames, ze si odpoved nedostala. Odpoved je v tejto diskusii, treba si citat, nebudem sa opakovat po treti krat
@anonym_f7c7c0 lebo klames, ze si odpoved nedostala. Odpoved je v tejto diskusii, treba si citat, nebudem sa opakovat po treti krat
Prestan ma obvinovat, klames ty, aj v Tom ze ty si nezacala byt v diskusii utocna. Ty si prva obvinila jedna prispievatelku ze je sebestredna, do vtedy to bola v pohode diskusia.
@anonym_autor
Prestan ma obvinovat, klames ty, aj v Tom ze ty si nezacala byt v diskusii utocna. Ty si prva obvinila jedna prispievatelku ze je sebestredna, do vtedy to bola v pohode diskusia.
@anonym_autor
@anonym_f7c7c0 🤣🤣 moja zlata. Ty si zacala klamat, ako kazdeho osocujem - sama si uznala,ze si klamala. Dalej si klamala, ze som nedala odpoved na tvoju otazku - stvrty krat ti pisem, ze ta odpoved v tejto diskusii je, len si treba citat. Dalej si klamala, zw som bola prva utocna. To je len tvoj osobny dojem. Ked cloveka nazvem v kontexte, ze je sebestredny, je to konfrontacne, nie utocne. A neoduvaj sa ako mala za to, ze nevies prijat fakty. Zbytocne tu okolo teraz plujes.
@anonym_f7c7c0 🤣🤣 moja zlata. Ty si zacala klamat, ako kazdeho osocujem - sama si uznala,ze si klamala. Dalej si klamala, ze som nedala odpoved na tvoju otazku - stvrty krat ti pisem, ze ta odpoved v tejto diskusii je, len si treba citat. Dalej si klamala, zw som bola prva utocna. To je len tvoj osobny dojem. Ked cloveka nazvem v kontexte, ze je sebestredny, je to konfrontacne, nie utocne. A neoduvaj sa ako mala za to, ze nevies prijat fakty. Zbytocne tu okolo teraz plujes.
@anonym_autor no a tu máš znova odpoved, prečo ti nik z tvojich známych nechodí do kaviarne. Iba cudzí ľudia. Aj ti cudzí asi len dovtedy kým ta nespoznajú. Si veľmi toxická.
@anonym_autor boha baba kde ty berieš tu energiu ,byt takto tupá
@anonym_autor Sarah si to ty? 🙂🍀
@anonym_autor Sarah si to ty? 🙂🍀
@anonym_c86988 si ju spoznala??

@anonym_f7c7c0 nie, ja som reagovala uplne rovnakym stylom, ako komentovali dane osoby. Preco mam tolerovat pasivno-agresivne spravanie a utoky na moju osobu? Preco mam tolerovat, ked si tu niektori vymyslali pribehy vo svojich hlavach o ludoch v mijom okoli? Bavme sa, diskutujme, ale na faktickej urovni. Znevazovat moje uspechy, znevazovat mna ako osobu, to si nenecham.
A ti, ktori reagovali normalne, tak som normalne reagovala aj ja a taktiez niektorym som sa podakovala za nazor. A mozme to takto aj uzavriet.
@anonym_autor no na zaciatku sa mi zdali tie nazory uplne v pohode, otocilo sa to az po tvojich utocnych odpovediach.Ale je to samozrejme tvoja vec, odpoved som sa aj tak nedozvedela 🙂