icon

Pripomienky na neúspešné vzťahy: domov plný spomienok

31. aug 2026

Vzdy si poviem, ze tentoraz to uz bude normalne, pokojne a mozno aj dlhodobe, ale nakoniec to dopadne uplne opacne. Najhorsie je, ze po kazdom vztahu mi doma nieco zostane. A nie je to len jedna zabudnuta zubna kefka. Mam doma kopu damskeho oblecenia, tricka, mikiny, svetre, pyzama, leginy, ponozky a dokonca veci, pri ktorych uz ani neviem, komu patrili. Vzdy to bolo "necham si to tu, potom si to vezmem".. no a nevzali si. V kupelni mam pomaly drogeriu. Sampony, kondicionery, kremy, laky na vlasy, farby, deodoranty, rozne hygienicke potreby a asi milion flasticiek, pri ktorych dodnes netusim, na co su. A kuchyna je dalsia kapitola. Kedysi som mal doma jednu kavu a jeden caj a bol som spokojny. Dnes mam asi desat druhov kav, cierne, zelene, ovocne a bylinkove caje, rozne sirupy, susienky a vselijake zdrave veci, ktore som si nikdy sam nekupil vsetko po zaruke. Kazda mala svoj oblubeny caj, alebo kavu a samozrejme "ved to tu nechaj, ja si to potom vezmem". Takze teraz zijem sam, ale moja domacnost vyzera, akoby tu byvalo 5 zien naraz. Niekedy mam pocit, ze som si nevybudoval domov, ale muzeum svojich nevydarenych vztahov. Kazda policka mi niekoho pripomina. Jeden sveter, jedna flasticka, jedna kava, jeden caj... a clovek si uvedomi, ze vztahy sice skoncili, ale ich male pozostatky tu zostali. Ja som pritom nikdy nechcel nic extra. Chcel som len normalny vztah, pokoj, niekoho, s kym si vecer sadnem, dame si kavu a budeme spolu fungovat. Namiesto toho mam plnu skrinu cudzieho oblecenia, kupelnu plnu kozmetiky a kuchynu plnu kav a cajov. A uz by som bol celkom rad, keby mi konecne v zivote zostala namiesto cudzieho oblecenia jedna zena, ktora by uz nemusela odist.

Strana
z2
betulinka1
Včera o 13:52

@anonym_autor normalne zober 120 litrové vrecia a vsetko ale uplne vsetko vyhod. Netried nic len hadz, odnes do kosa. Bud dôsledný, nenechaj ani jednu sošku, caj, nic. Iba tvoje nech v byte ostane. Upratovanie oslobodzuje a prinesie ti novu energiu do bytu.

anonym_ff4e26
Dnes o 04:48

Začínam mať pocit,že táto stránka sa mení na stránku zakomplexovaných, neschopných chlapov. Každý deň tu natrafím aspon na jednu podobnú tému.

Strana
z2