Pripomienky na neúspešné vzťahy: domov plný spomienok
Vzdy si poviem, ze tentoraz to uz bude normalne, pokojne a mozno aj dlhodobe, ale nakoniec to dopadne uplne opacne. Najhorsie je, ze po kazdom vztahu mi doma nieco zostane. A nie je to len jedna zabudnuta zubna kefka. Mam doma kopu damskeho oblecenia, tricka, mikiny, svetre, pyzama, leginy, ponozky a dokonca veci, pri ktorych uz ani neviem, komu patrili. Vzdy to bolo "necham si to tu, potom si to vezmem".. no a nevzali si. V kupelni mam pomaly drogeriu. Sampony, kondicionery, kremy, laky na vlasy, farby, deodoranty, rozne hygienicke potreby a asi milion flasticiek, pri ktorych dodnes netusim, na co su. A kuchyna je dalsia kapitola. Kedysi som mal doma jednu kavu a jeden caj a bol som spokojny. Dnes mam asi desat druhov kav, cierne, zelene, ovocne a bylinkove caje, rozne sirupy, susienky a vselijake zdrave veci, ktore som si nikdy sam nekupil vsetko po zaruke. Kazda mala svoj oblubeny caj, alebo kavu a samozrejme "ved to tu nechaj, ja si to potom vezmem". Takze teraz zijem sam, ale moja domacnost vyzera, akoby tu byvalo 5 zien naraz. Niekedy mam pocit, ze som si nevybudoval domov, ale muzeum svojich nevydarenych vztahov. Kazda policka mi niekoho pripomina. Jeden sveter, jedna flasticka, jedna kava, jeden caj... a clovek si uvedomi, ze vztahy sice skoncili, ale ich male pozostatky tu zostali. Ja som pritom nikdy nechcel nic extra. Chcel som len normalny vztah, pokoj, niekoho, s kym si vecer sadnem, dame si kavu a budeme spolu fungovat. Namiesto toho mam plnu skrinu cudzieho oblecenia, kupelnu plnu kozmetiky a kuchynu plnu kav a cajov. A uz by som bol celkom rad, keby mi konecne v zivote zostala namiesto cudzieho oblecenia jedna zena, ktora by uz nemusela odist.
Začínam mať pocit,že táto stránka sa mení na stránku zakomplexovaných, neschopných chlapov. Každý deň tu natrafím aspon na jednu podobnú tému.

@anonym_autor normalne zober 120 litrové vrecia a vsetko ale uplne vsetko vyhod. Netried nic len hadz, odnes do kosa. Bud dôsledný, nenechaj ani jednu sošku, caj, nic. Iba tvoje nech v byte ostane. Upratovanie oslobodzuje a prinesie ti novu energiu do bytu.