icon

Snažili by ste sa s ním skontaktovať?

Dnes o 13:47

V roku 2019 som sa spoznala cez pokec s mužom, mimo moje bydlisko, delilo nás asi 300 km. On za mnou cestoval . S ním som zažila za 9m toľko, koľko za roky predtým nie. Cestovali sme, milovali sme sa, užívali sme si, jednoducho s ním som sa cítila bezpečne. Ale on mal svoje podnikanie tam, mal tam svoje zázemie a ja som mala doma rodičov. Presťahovať som sa kvôli nim nemohla. Do toho prišiel Covid, všetky lockdowny a po 9m som náš vzťah ukončila. O rok na to mi zomrela mama. Napísala som mu správu, bolo mu to ľúto, mamu poznal, poslal mi nádherný veniec. V tom istom čase som sa dala dokopy so svojim ex. Bola som veľmi zranená, tak veľmi som potrebovala niekoho pri sebe, tak veľmi som porebovala blízkosť a ex mi ju poskytol. Tento priateľ z diaľky mi napísal, že by sa rád so mnou stretol, keď bude u nás. Napísala som mu, že mám priateľa, že som sa vrátila ku ex, že by to asi nebolo vhodné. On veľmi hrdý napísal, že už ma nikdy nebude kontaktovať, žiadnym spôsobom. Odvtedy uplynulo 6r. Mne zomrel otec, a ostala som sama. S mojím ex to nevyšlo, už to jednoducho nešlo zlepiť. Tomuto mužovi som písala smsku na staré číslo, ktoré som mala, písala som mu email, nereagoval, nekomunikuje. Ak by mal záujem, asi by odpísal. Myslím na neho čoraz častejšie, ako sa má. Často dúfam, že ho niekde stretnem, kdekoľvek a uvidím ho. Ubehlo 6r, zmenili sme sa obaja, zostarli sme. Prihlásila som sa opäť na pokec a tajne dúfam, že by som ho tam stretla. On nemá žiadne sociálne siete, nie je nikde vystopovateľný. Nechali by ste to tak?

Strana
z3
anonym_8978bb
Dnes o 15:25
@anonym_autor

@anonym_8978bb on bol vtedy v zahraničí, po našom rozchode odišiel mimo. Je sám sebe pánom a tým pádom nemusel chodiť do práce. Inak silný rusolfil medzi nami :D. To je ďalšia vec, čo máme odlišnú. On počúva ruské pesničky a má nastavenú navigáciu po rusky. teda mal. Ale to bolo celé pred tým konfliktom. Ako je na tom teraz to neviem.

@anonym_autor Dakujem, obraz som si urobila. Mam jasno😏

muchotrafka298
Dnes o 15:29
@anonym_autor

@muchotrafka298 kedy som niekoho podvádzala? Koho som klamala? Len sa pýtajm.

@anonym_autor citaj s porozumenim. Moj ex si tiez myslel, ako budeme kamarati do smrti, budeme v kontakte, stretavat sa a pisat si. Neviem na co. A to je to iste aj u teba. na co sa mu natiskas, ked nema zaujem? Tymto mi toho mojho exa pripominas, tiez mal pocit, ze sa treba montovat aj po rozchode druhemu do zivota.

autor
Dnes o 15:30
@muchotrafka298

@anonym_autor citaj s porozumenim. Moj ex si tiez myslel, ako budeme kamarati do smrti, budeme v kontakte, stretavat sa a pisat si. Neviem na co. A to je to iste aj u teba. na co sa mu natiskas, ked nema zaujem? Tymto mi toho mojho exa pripominas, tiez mal pocit, ze sa treba montovat aj po rozchode druhemu do zivota.

@muchotrafka298 ako sa mu natiskam? Ze som mu napisala jednu spravu od poslednej komunikacie za 4r?

muchotrafka298
Dnes o 15:33
@anonym_autor

@muchotrafka298 ako sa mu natiskam? Ze som mu napisala jednu spravu od poslednej komunikacie za 4r?

@anonym_autor pises tu, ze mas zaujem o stretnutie,ze chces pocut jeho cestovatelske zazitky. On nechce, tak to uz konecne pochop. Keby mal zaujem o stretavanie s tebou, tak vie, kde ta najde aj skontaktuje. Ty sa v kuse tocis v kruhu.....ex, potom rozchod, chcem tohoto mat v zivote naspat. On Ti jasne napisal, ze ta nebude kontaktovat. Comu na tejto vete nerozumies? Tak ho nekontaktuj ani ty.

anonym_f94451
Dnes o 15:37

@anonym_autor napíš mu, že v poslednom čase naňho často myslíš, na spoločné zážitky... niečo v podobnom znení a uvidíš či sa ozve, ak nie budeš mať aspoň dobrý pocit, že si sa snažila skontaktovať.

autor
Dnes o 15:37
@muchotrafka298

@anonym_autor pises tu, ze mas zaujem o stretnutie,ze chces pocut jeho cestovatelske zazitky. On nechce, tak to uz konecne pochop. Keby mal zaujem o stretavanie s tebou, tak vie, kde ta najde aj skontaktuje. Ty sa v kuse tocis v kruhu.....ex, potom rozchod, chcem tohoto mat v zivote naspat. On Ti jasne napisal, ze ta nebude kontaktovat. Comu na tejto vete nerozumies? Tak ho nekontaktuj ani ty.

@muchotrafka298 ako vies, ze on nechce? V roku 2022 chcel ist na kavu. napisala som mu, ze velmi rada, ale ze som spat po roku od nasho rozchodu so svojim ex. Aby mal tu informaciu, ze kavu si vieme dat. Na co on odpisal, ze nech som stastna a ze uz ma nikdy nebude kontaktovat. To bol nas posledny kontakt. Potom v roku 2025 som mu poslalala vsetko naj k vianocam a otazku ako sa ma mamina a sestra. That´all. Za cele roky som ho nijako nekontaktovala, nepisala, neriesila. V case po nasom rozchode to bol on, kto si zistil, kde som na lieceni s chrbticou a chodil tam za mnou, on mi posielal kvety domov, on parkoval pred mojim blokom a ked som vysla na balkon tak odisiel rychlo. On si pozeral moje videa na nete a posielal mi linky, kde nasiel rozhovor so mnou... len tak medzi nami...

autor
Dnes o 15:40
@anonym_f94451

@anonym_autor napíš mu, že v poslednom čase naňho často myslíš, na spoločné zážitky... niečo v podobnom znení a uvidíš či sa ozve, ak nie budeš mať aspoň dobrý pocit, že si sa snažila skontaktovať.

@anonym_f94451 neurobím to. Napísala som minulý rok, dosť možné, že na zlé číslo, ale už to neriešim. našla som jedno aktuálne video s ním, kde som dala dole komentár, možno si ho prečíta, bude vedieť, že som to ja. Ak bude chcieť ozve sa, ak nebude neriešim nič. Život ide ďalej.

muchotrafka298
Dnes o 15:43
@anonym_autor

@muchotrafka298 ako vies, ze on nechce? V roku 2022 chcel ist na kavu. napisala som mu, ze velmi rada, ale ze som spat po roku od nasho rozchodu so svojim ex. Aby mal tu informaciu, ze kavu si vieme dat. Na co on odpisal, ze nech som stastna a ze uz ma nikdy nebude kontaktovat. To bol nas posledny kontakt. Potom v roku 2025 som mu poslalala vsetko naj k vianocam a otazku ako sa ma mamina a sestra. That´all. Za cele roky som ho nijako nekontaktovala, nepisala, neriesila. V case po nasom rozchode to bol on, kto si zistil, kde som na lieceni s chrbticou a chodil tam za mnou, on mi posielal kvety domov, on parkoval pred mojim blokom a ked som vysla na balkon tak odisiel rychlo. On si pozeral moje videa na nete a posielal mi linky, kde nasiel rozhovor so mnou... len tak medzi nami...

@anonym_autor rob si co chces a ako chces. Ked nevidis, ze on zaujem nema, to ze mal po rozchode, tak ta chcel ziskat naspat. Snazil sa so vsetkych sil. Od roku 2025 uz nejaky cas uplynul, tak sa uz na neho neviaz. Spomienkovy optimizmus je svina.Podla toho co si sem popisala, tak by som o takeho chlapa ani nezavadila a ziadna normalna baba tiez. Sama tym bajkam o zlom cisle neveris.

patrike
Dnes o 15:46

Pozri, su zivotne krizovatky, kde si vyberas a nemozes mat vsetko. Ty si si vybrala opatrovanie rodicov a prisla si o chlapa, aby si nebola sama, tak si to nejako polepila dokopy s byvalym. Teraz zase ten isty scenar, opat skusas byvaleho.
To opatrovanie rodicov bola chyba, najma dementny pacient nepozna vlastnu rodinu a mozes ho dat pokojne do ustavu, on to nevnima.
Mas zvlastny vkus na chlapov, nejaky antiruskar a antivaxer, to je ozaj vyhra.
Ak tomu rozumiem, rodicia uz zomreli a nikde nikto, osamelost. Poradim macky alebo psika, nebudes prva ani posledna, ktora takto skonci, nerob dalsiemu muzovi zle.

anonym_e63f9f
Dnes o 15:47

@anonym_autor ja by som sa mu ozvala, napisala ako sa veci maju, ze sa u mna vela zmenilo a rada by som ho videla. Jasne narovinu, ziadne hadanky, domyslania.
Ak by sa ani potom neozval tak by som to nechala tak.
Budes vediet na com si a nebude ta stale trapi co ak...

autor
Dnes o 15:49
@patrike

Pozri, su zivotne krizovatky, kde si vyberas a nemozes mat vsetko. Ty si si vybrala opatrovanie rodicov a prisla si o chlapa, aby si nebola sama, tak si to nejako polepila dokopy s byvalym. Teraz zase ten isty scenar, opat skusas byvaleho.
To opatrovanie rodicov bola chyba, najma dementny pacient nepozna vlastnu rodinu a mozes ho dat pokojne do ustavu, on to nevnima.
Ak tomu rozumiem, rodicia uz zomreli a nikde nikto, osamelost. Poradim macky alebo psika, nebudes prva ani posledna, ktora takto skonci, nerob dalsiemu muzovi zle.

@patrike áno máš pravdu, rodičia zomreli, s ex sme to dali dokopy kvôli aj dieťatu, ale syn je už dospelý, vyletel z hniezda. Po roku od rozchodu nie som sama, povedzme, že mám vo svojom okolí FWb, ale nie je to ono a jednoducho cítim, že chcem viac. nehovorím, že tohto chlapa. Ale zaspomínam si na neho, veľmi rada. A áno, v sexe nám to fungovalo perfektne 😍.

anonym_f94451
Dnes o 15:53
@anonym_autor

@anonym_f94451 neurobím to. Napísala som minulý rok, dosť možné, že na zlé číslo, ale už to neriešim. našla som jedno aktuálne video s ním, kde som dala dole komentár, možno si ho prečíta, bude vedieť, že som to ja. Ak bude chcieť ozve sa, ak nebude neriešim nič. Život ide ďalej.

@anonym_autor tak sa tráp a dúfaj ďalej, správaš sa ako nevyzretá pubertiačka.

anonym_e63f9f
Dnes o 16:02
@patrike

@patrike ty musis byt riadna "vyhra" v zivote s takymito nazormi.. opatrovanie rodicov chyba.. strcit do ustavu sak aj tak nic nevnimaju.. a ked autorka uprednostnila ich doopatrovanie tak uz ma byt do konca zivota sama a nerobit dalsiemu chlapovi zle?? Wtf?

catherin4
Dnes o 16:04

Ja som po 10 rokoch kontaktovala byvaleho, lebo som nanho nevedela zabudnut. On odpisal, bol sam a coskoro sme sa dali opat dokopy. Sme spolu doteraz.

patrike
Dnes o 16:09
@anonym_autor

@patrike áno máš pravdu, rodičia zomreli, s ex sme to dali dokopy kvôli aj dieťatu, ale syn je už dospelý, vyletel z hniezda. Po roku od rozchodu nie som sama, povedzme, že mám vo svojom okolí FWb, ale nie je to ono a jednoducho cítim, že chcem viac. nehovorím, že tohto chlapa. Ale zaspomínam si na neho, veľmi rada. A áno, v sexe nám to fungovalo perfektne 😍.

@anonym_autor Sama si za to mozes, ako to mas. Teraz z teba lezie ako z chlpatej deky, ze ta ktosi nezavazne obraba, ale ty chces pana uzasneho bez ruska, lebo ma uzasneho vtaka. Kolko mas rokov ? 16 ?

zuzubb007
Dnes o 16:18

Všetko sú to výhovorky, čo píšeš, keby si ho skutočne milovala nevrátiš sa k žiadnemu bývalému, tlieskam mu konečne jeden uvedomelý chlap čo nenechá zo sebou zametať, ty sa sustred radšej na niečo iné, myslím, že už ti to priamejšie dať najavo nemohol, u mňa by taký človek tiež skončil čo si spravila ty

anonym_7ccac3
Dnes o 16:50
@anonym_autor

@anonym_autor takze ako som napisala na zaciatku, dalsi chlap je len zaplata na predchadzajucu nevydareny vztah. Teraz mas nejakeho, s ktorym vies, ze to nefunguje, tak si namyslas, ze s panom Dokonalym bez ruska to bude fungovat. Ked to nebude s panom Dokonalym fungovat budes hladat nejaku dalsiu zaplatu na svoje sklamanie z toho, ze si premarnila zivot s nespravnymi chlapmi. No premarnila si. Co uz? Uz to nezmenis, uz len sa s tym nejako vysporiadat.

anonym_8978bb
Dnes o 16:55

Neviem, v akom vesmire by mi chybal rusofil a antivaxer a bohvie co este, radsej nevediet viac. Dufam, ze takto zufala nikdy nebudem.

autor
Dnes o 17:04
@anonym_7ccac3

@anonym_autor takze ako som napisala na zaciatku, dalsi chlap je len zaplata na predchadzajucu nevydareny vztah. Teraz mas nejakeho, s ktorym vies, ze to nefunguje, tak si namyslas, ze s panom Dokonalym bez ruska to bude fungovat. Ked to nebude s panom Dokonalym fungovat budes hladat nejaku dalsiu zaplatu na svoje sklamanie z toho, ze si premarnila zivot s nespravnymi chlapmi. No premarnila si. Co uz? Uz to nezmenis, uz len sa s tym nejako vysporiadat.

@anonym_7ccac3 ja si nenamyslam, ze to s nim bude fungovat, vobec nie. Ako som pisala, je dost pravdepodobne, ze nase zivoty tak ako vtedy, tak ani teraz nebudu kompatibilne. Ale zazili sme spolu pekne casy a spominam na to. Daval mi pocitit tu volnost, ktoru by som teraz potrebovala ako sol.

anonym_7ccac3
Dnes o 17:13
@anonym_autor

@anonym_7ccac3 ja si nenamyslam, ze to s nim bude fungovat, vobec nie. Ako som pisala, je dost pravdepodobne, ze nase zivoty tak ako vtedy, tak ani teraz nebudu kompatibilne. Ale zazili sme spolu pekne casy a spominam na to. Daval mi pocitit tu volnost, ktoru by som teraz potrebovala ako sol.

@anonym_autor ale tvoju volnost a slobodu ti nikto nemusi nechavat pocitit. Tvoja volnost a sloboda zacina v tvojej hlave. Tak pracuj na tom aby si sa necitila zviazana ale aby si bola volna. Na toto fakt nepotrebujes nikoho. Uz vobec nie byvaleho, ktory o teba uz roky nema zaujem. Chces slobodu a volnost? Ukonci svoj aktualny nefunkcne nevztah s tym, nadychni sa a vykroc slobode a volnosti v ustrety. Kazda cesta zacina prvym krokom a dospela zena predsa nepotrebuje niekoho, kto by ju za rucicku k slobode a volnosti doviedol. Ak ano, tak niekde v matrixe nastala chyba.

anonym_5c01b9
Dnes o 17:29

Ty si to ukončila keď on chcel je normálne že sa ti viac neozval. Ak máš záujem a chceš sa stretnúť tak by si mala zabojovať. Asi to bude chcieť viac ako jednu sms správu.

marca12
Dnes o 17:33

@anonym_autor Mna by riadne nastval chlap,ktory uprednostnil rodicov a ex a ked teraz,ked nema nikoho zrazu som mu aj ja dobra. Vsetko sa da vyriesit,ak je tam laska.

hylary
Dnes o 17:54
@anonym_autor

@anonym_autor nie nemala si žiadne záväzky.. mala si jedine - právo na vlastný život... rodicia svoj život prežili a ty si mala nárok zit ten svoj a neurobila si to.. obetovala si sa a uplne zbytocne, tak teraz musis niesť nasledky

anonym_bb9a36
Dnes o 17:57

V prvom rade ukoncit FWB lebo práve tento nefunkcny”kontakt” ta privádza na myšlienky k bývalému.
Si nešťastná a preto si si spomenula na bývalého, žeby to mohlo fungovat, čosi ja nemyslím.
Nebude to žiadne terno-50 ročný stary mladenec, bezdetný, u maminky v dome, wild,Rusofil, antiruskar, a asi neschopný záväzkov keď toľké roky žil sám. So starym mládencom ktorý je zvyknuty už na svoj zivot, robiť si čo chce a slobodu, bude ťažké aby sa prispôsoboval a robil kompromisy
Neviem ale normálna zena by o také niečo nezakopla a ty o nom snívaš?
Ukonci ten nezmyselný kontakt a ani tohoto druheho nekontaktuj
Mrhas casom s neperspektivnymi muzmi, čím budes staršia bude ťažšie najst normálneho muza
Hladaj si nového muza a minulosť nechaj minulosťou, z toho už nič nebude
Držím palce

autor
Dnes o 17:57
@hylary

@anonym_autor nie nemala si žiadne záväzky.. mala si jedine - právo na vlastný život... rodicia svoj život prežili a ty si mala nárok zit ten svoj a neurobila si to.. obetovala si sa a uplne zbytocne, tak teraz musis niesť nasledky

@hylary ja som svoj život mala a mala som ho pekný. Ale ku nemu by som sa na statol za mesto neodsťahovala ani náhodou Syn tu mal školu, svojich kamarátov. Keby to bolo ešte raz, urobím to isté. Moji rodičia po mojom synovi znamenali všetko na svete.

autor
Dnes o 17:59
@anonym_bb9a36

V prvom rade ukoncit FWB lebo práve tento nefunkcny”kontakt” ta privádza na myšlienky k bývalému.
Si nešťastná a preto si si spomenula na bývalého, žeby to mohlo fungovat, čosi ja nemyslím.
Nebude to žiadne terno-50 ročný stary mladenec, bezdetný, u maminky v dome, wild,Rusofil, antiruskar, a asi neschopný záväzkov keď toľké roky žil sám. So starym mládencom ktorý je zvyknuty už na svoj zivot, robiť si čo chce a slobodu, bude ťažké aby sa prispôsoboval a robil kompromisy
Mrhas casom s neperspektivnymi muzmi, čím budes staršia bude ťažšie najst normálneho muza
Držím palce

@anonym_bb9a36 ťažké to presne bolo aj vtedy, už vtedy bol ako skala a nepohlo s ním nič. jednoducho som to tak necítila. On sa mohol zbaliť a prísť za mnou. Ale on by mamu neopustil. A ja som mala opustiť chorých rodičov, zobrať syna na strednej a relokovať sa k nemu? Do domu ku mame? Do domu jeho mamy....

anonym_7ccac3
Dnes o 18:43
@anonym_bb9a36

Držím palce

@anonym_bb9a36 ked si ho tak pekne opisala, zhrnula vsetky jeho plusy marne sa snazim pochopit ako sa pri takom chlapovi mohla nejaka zena citit slobodna. Ale nemusim chapat vsetko.

anonym_8978bb
Dnes o 18:48
@anonym_7ccac3

@anonym_bb9a36 ked si ho tak pekne opisala, zhrnula vsetky jeho plusy marne sa snazim pochopit ako sa pri takom chlapovi mohla nejaka zena citit slobodna. Ale nemusim chapat vsetko.

@anonym_7ccac3 Ze. Ja stale marne rozmyslam, co je na nom take uzasne. Este aj u mamy byva, uplne topka. Asi nam nieco unika🙄😏

anonym_ef95e5
Dnes o 18:50

Ja si myslím že to nie je láska, ale spomienkový optimizmus. Ano, spomínaš na to pekne, boli ste mladší, užívali si jeden druhého, všetko bolo super. Na to zle sa zabudlo.
Za mna, chlap ktorý v 50tke žije s mamou hmm…chcel si od teba pozicat peniaze na podnikanie hmmm, zvláštna nátura k tomu a nebol ochotný tu kúpiť lieky kvôli rusku.…toto je ta realita.

viestta
Dnes o 18:53
@anonym_8978bb

@anonym_7ccac3 Ze. Ja stale marne rozmyslam, co je na nom take uzasne. Este aj u mamy byva, uplne topka. Asi nam nieco unika🙄😏

@anonym_8978bb tak, tak. Zrejme prudky zachvat spomienkoveho optimizmu

Strana
z3