icon

Snažili by ste sa s ním skontaktovať?

Dnes o 13:47

V roku 2019 som sa spoznala cez pokec s mužom, mimo moje bydlisko, delilo nás asi 300 km. On za mnou cestoval . S ním som zažila za 9m toľko, koľko za roky predtým nie. Cestovali sme, milovali sme sa, užívali sme si, jednoducho s ním som sa cítila bezpečne. Ale on mal svoje podnikanie tam, mal tam svoje zázemie a ja som mala doma rodičov. Presťahovať som sa kvôli nim nemohla. Do toho prišiel Covid, všetky lockdowny a po 9m som náš vzťah ukončila. O rok na to mi zomrela mama. Napísala som mu správu, bolo mu to ľúto, mamu poznal, poslal mi nádherný veniec. V tom istom čase som sa dala dokopy so svojim ex. Bola som veľmi zranená, tak veľmi som potrebovala niekoho pri sebe, tak veľmi som porebovala blízkosť a ex mi ju poskytol. Tento priateľ z diaľky mi napísal, že by sa rád so mnou stretol, keď bude u nás. Napísala som mu, že mám priateľa, že som sa vrátila ku ex, že by to asi nebolo vhodné. On veľmi hrdý napísal, že už ma nikdy nebude kontaktovať, žiadnym spôsobom. Odvtedy uplynulo 6r. Mne zomrel otec, a ostala som sama. S mojím ex to nevyšlo, už to jednoducho nešlo zlepiť. Tomuto mužovi som písala smsku na staré číslo, ktoré som mala, písala som mu email, nereagoval, nekomunikuje. Ak by mal záujem, asi by odpísal. Myslím na neho čoraz častejšie, ako sa má. Často dúfam, že ho niekde stretnem, kdekoľvek a uvidím ho. Ubehlo 6r, zmenili sme sa obaja, zostarli sme. Prihlásila som sa opäť na pokec a tajne dúfam, že by som ho tam stretla. On nemá žiadne sociálne siete, nie je nikde vystopovateľný. Nechali by ste to tak?

Strana
z4
anonym_72d5f9
Dnes o 19:41

Asi ho nechaj ho na pokoji. Po 6r? A po "rozchode" typu "vratila som sa k ex"? (Na ktoreho si pravdepodobne pred tymto frajerom aj pindala). A s tym, ze Ty sa asi len "nudis", kedze aj tak mas momentalne nejakeho nabijaca akoze benefits 😁

Keby si s mojim muzom randila pred 6 rokmi, zbytocne by si mu teraz vypisovala len preto, ze si osamela. To nemyslim v zlom. Ale za tych 6 rokov sme presli od zoznamenia, svadby, k 3 detom. Ak ten frajer bol dobry chlap (podla Tvojho opisu asi ano), uz davno je niekde inde. Nechaj ho zit. 🙃

anonym_196aa7
Dnes o 20:06

@anonym_autor každý je vystopovatelny

anonym_594ecb
Dnes o 20:37

Bude mať nejakú poruchu ten chlap. Má svoje zásady, ktoré neporuší ani za nič. Poznala som človeka, ktorý takto komplikoval život svojmu okoliu. Napr. budík musel mať vždy na 4.00. Aj na dovolenke, cez víkend. Lebo "slušný človek sa musí naraňajkovať do 6.00, inak nemá nárok". Veci mal pobalené sáčkoch, neobliekol si nič zelené (aj keby jeden gombík bol zelený), nevzal do rúk igelitku, lebo už by nebol chlap.... Keď raz povedal, že niekoho nechce vidieť, prerušil všetky kontakty (postupne so všetkými ľuďmi). Veľmi zvláštny človek. Cestoval min. 3x do roka. Nikto s ním už nechcel chodiť. Určite psych.diagnóza.
Na tvojom mieste ho už nekontaktujem. Neverím, že by si si tým neskomplikovala život. Urob hrubú čiaru, nevracaj sa k tomu, čo bolo, ak by si s ním bola 24/7 365 dní v roku, trhala by si si vlasy. Som o tom presvedčená. Zo spomienok sa žiť nedá, nájdi si niekoho, s kým si budeš rozumieť, alebo chvíľu buď sama (máš syna) a usporiadaj si myšlienky a svoj život. Čo má prísť, príde.😉

zmrzlinka8
Dnes o 20:55
@anonym_autor

@patrike ešte raz nemohla som. On vedel, do čoho ide. Vravela som mu, že nie som na vzťahy na diaľku a že som fixovaná na svoje mesto. Do toho išiel s tým, že to vie. Časom chcel, aby som sa odsťahovala, našla si prácu u nich a dokonca mu požičala peniaze na podnikanie. Povedala som, že toto nie. Do toho prišiel covid a on je rebel.. Nedokázal mi ani pomôcť, keď som bola chorá. Bola som vážne chorá, on bol pri mne a bolo treba ísť do lekárne, vybrať mi lieky, ja som nevládala. On mi ich nevybral, lebo si odmietol nasadiť rúško, čo bolo proti jeho presvedčeniu. Bez rúška ho nepustili a on si ho odmietol nasadiť. Takže ja som v obrovských bolestiach, s teplotou 39 sadla do auta a išla si vybrať lieky sama. Vtedy som vedela, že naše cesty ten covid definitívne rozdelil. Nasledovalo ešte pár veľmi zváštnych okamihov, ktoré ma v tom čase utvrdili, že toto nemá ďalej cenu. Nemohli sme byť plnohodnotne spolu.

@anonym_autor mne stačí, ze chcel, aby si mu požičala peniaze na podnikanie a ze nebol ochotný si to rúško nasadiť a vybrať ti lieky, ked mas 39 horúčku. Tu by som sa zastavila a uz ho nikdy nekontaktovala, aj láska by ma prešla. Ten chlap za veľa nestojí a vôbec nestoji za to, aby si roky nanho myslela.

anonym_dab946
Dnes o 20:58
@anonym_autor

@muchotrafka298 ako vies, ze on nechce? V roku 2022 chcel ist na kavu. napisala som mu, ze velmi rada, ale ze som spat po roku od nasho rozchodu so svojim ex. Aby mal tu informaciu, ze kavu si vieme dat. Na co on odpisal, ze nech som stastna a ze uz ma nikdy nebude kontaktovat. To bol nas posledny kontakt. Potom v roku 2025 som mu poslalala vsetko naj k vianocam a otazku ako sa ma mamina a sestra. That´all. Za cele roky som ho nijako nekontaktovala, nepisala, neriesila. V case po nasom rozchode to bol on, kto si zistil, kde som na lieceni s chrbticou a chodil tam za mnou, on mi posielal kvety domov, on parkoval pred mojim blokom a ked som vysla na balkon tak odisiel rychlo. On si pozeral moje videa na nete a posielal mi linky, kde nasiel rozhovor so mnou... len tak medzi nami...

@anonym_autor on mal záujem o teba aj po rozchode, ale utrpelo jeho ego, keď zistil, že ty si uprednostnila ex. Ak je taký zásadový ako píšeš, tak sa ti už asi naozaj, nechce ozvať.

windblue
Dnes o 22:04

Precitaj si po sebe všetko čo si o nom napisala, neznie to vôbec ako super výhra v živote taky chlap. Prestaň sa ponižovat tým ze sa ho nasilu snazis kontaktovat, bud o to nestojí alebo chce byť za frajera co si stojí za slovom ze sa mu nemáš ozývať. Skus radšej normálnu zoznamku, pohni sa dalej aj bez neho, snaž sa život si aj užiť, nie len na niečo stale čakať. Odporúčam inak Boo, jediná zoznamka kde mi nevypisovali uchylaci a dá sa tam aj normálne pokecat nie len za účelom randenia.

anonym_dab946
Dnes o 22:29

@anonym_autor teraz to ale visí vo vzduchu, tie nepriame správy. On možno váha. Normálne sa mu ozvi, aby sa zas neozval on, keď ty už budeš mať, iný vzťah. Určite sa radšej ozvi, nech si si na istom.

anonym_d50c70
Dnes o 22:49
@anonym_autor

@anonym_237260 nie čo si, nebudem mu volať. On číslo na mňa má. Vie kde bývam. Má odo mňa správu z min. roku. Ak by chcel, ozval by sa.

@anonym_autor Má od teba správu z minulého roku? Waaaau a ide z toho do kolien, že? Koľko rokov máš? Myslím, že 17😝

Strana
z4