Som divná, keď nemám priateľov?
Ahojte, neviem presne ako zacat. Ale cítim sa divne, pretože nemám ziadnych priatelov. Väčšinu času mi to neprekáža, keďže som silný introvert, ale som v očiach iných divna. Tzv. Red flag ?
Ja keď mám pravdu povedať tiež nemám nikoho. V práci pokeciam s kolegyňami ale nepovažujem ich za kamarátky, a čo mám kamošky zo základnej školy alebo z detstva, píšeme sem tam na messengeri ale nestretávam sa so žiadnou. Proste to písanie a kontakt v práci mi úplne stačí - mám manžela, syna a rodinu, zvieratá. Takže som možno tiež divná , hehe🤣
Ja keď mám pravdu povedať tiež nemám nikoho. V práci pokeciam s kolegyňami ale nepovažujem ich za kamarátky, a čo mám kamošky zo základnej školy alebo z detstva, píšeme sem tam na messengeri ale nestretávam sa so žiadnou. Proste to písanie a kontakt v práci mi úplne stačí - mám manžela, syna a rodinu, zvieratá. Takže som možno tiež divná , hehe🤣
@anonym_b90eaf ja som na tom podobne
tiež nemám, ale dá sa pri deťoch ?
Nie si divná. Aj keby si bola a niekto druhý to videl ako 🚩 tak čo ťa potom? Nechápem prečo si kopa ľudí láme hlavu na tom čo si o nich pomyslia úplne cudzí ľudia s ktorých možno väčšinu ani druhý krát neuvidia/nestretnú v živote. Mne osobne je napríklad úplne jedno čo si druhý o mne myslia a na spánku mi to neuberá ak si niekto koho som nestretol, nepoznám, nič s ním nemám myslí či som čudný, debil, alebo hocičo iné. Však život máš len jeden "vraj" tak ho ži pre seba a nie pre iných.
@anonym_autor mala som vela priatelov, akonahle sa mi zacali diat smutne veci v zivote, kazdy sa otocil chrbtom...mam zopar na jednej ruke by som spocitala...som smutna, kazdy sa len pretvaruje....FUJ
@anonym_autor pre koho to akoze ma byt rad flag? Ved ked tebe to nevadi a si s tym v pohode naco ta zaujima nazor druhych? A nemat ziadnych priatelov mi pride ako asocialne spravanie. Introvert ma svoj maly okruh najblizsich ktory nerad rozsiruje, nie ze nema nikoho z priatelov.
@anonym_autor pre koho to akoze ma byt rad flag? Ved ked tebe to nevadi a si s tym v pohode naco ta zaujima nazor druhych? A nemat ziadnych priatelov mi pride ako asocialne spravanie. Introvert ma svoj maly okruh najblizsich ktory nerad rozsiruje, nie ze nema nikoho z priatelov.
@anonym_7d5491 napríklad pre potenciálneho partnera.
@anonym_autor nikdy ziaden potencionalny partner sa ma nepytal ci a kolkych kamaratov mam
@anonym_autor tiež žiadnych nemám a tiež som považovaná za divnú. Ale keďže mne to takto vyhovuje tak to nejak nehodlám meniť
Ja som mala väčšinou jednu kamarátku a to poriadnu.Ci už v detstve alebo v dospelosti.Naco 10" kamarátov"a stoho jeden sa o teba naozaj zaujíma
Som na tom podobne, ale ja ani nevytváram a neudržiavam kamarátske/priateľské vzťahy, nebolo mi to dané do vienku.
Mal som v minulosti aj partnerský vzťah, ale ona bola tiež trochu iná a rovnako neudržiavala kamarátske vzťahy, aj keď to s ľudmi veľmi dobre vedela a vedela sa socializovať, len nechcela nových kamarátov.
Pre mňa by to nebol red flag keby potencionálna partnerka nemala kamarátov, ale viem si predstaviť, že pre veľa normálnych ľudí ktorý majú sociálne kruhy okrem rodiny to môže byť red flag lebo nemať okruh priateľov vyznieva nezdravo.
@anonym_autor
Ani ja, nikoho

Ja tiež nemám. Nemám na to ani čas ani náladu. Inak využívam voľný čas.