icon

Štedrý večer v lietadle

jozinxy
23. dec 2025

No co dohadali sme sa na smrt doviezol som kufor plny darcekov nakupil vsetko na veceru , sampnake , pivo, vino pre hosti, Teraz cakam sam na letisku na dlhy let na Slovensko s priletom 25 rano do Viedna ladnicka prazdna a obchody zavrete.

Strana
z2
niekto2hy
24. dec 2025
@anonym_0cf4e5

@jozinxy ak si teraz ešte len na letisku v Brisbane a letíš cez Dubaj do Viedne tak dosť pochybujem, že tu budeš už ráno (navyše, v Brisbane už Stedry večer uplynul). Takze skús založiť novu temu s novou rozprávkou, prečítame si kým pôjde v TV Popoluska

@anonym_0cf4e5 Podla letoveho poriadku - cisla linky uz je v Dubaji.

jozinxy
autor
24. dec 2025
@anonym_0cf4e5

@jozinxy ak si teraz ešte len na letisku v Brisbane a letíš cez Dubaj do Viedne tak dosť pochybujem, že tu budeš už ráno (navyše, v Brisbane už Stedry večer uplynul). Takze skús založiť novu temu s novou rozprávkou, prečítame si kým pôjde v TV Popoluska

@anonym_0cf4e5
Vidim ze tak casto lietas ze mudrujes a nemas ani sajnu , let trva 20 hodin ale odratas 9 hodin casoveho rozdielu

anonym_0cf4e5
24. dec 2025
@jozinxy

@anonym_0cf4e5
Vidim ze tak casto lietas ze mudrujes a nemas ani sajnu , let trva 20 hodin ale odratas 9 hodin casoveho rozdielu

@jozinxy hlavne, že ty teatrálne preletíš cez pol sveta zakaždým, keď sa pohádaš s frajerkou 😂🤷‍♀️

jozinxy
autor
24. dec 2025
@anonym_0cf4e5

@jozinxy hlavne, že ty teatrálne preletíš cez pol sveta zakaždým, keď sa pohádaš s frajerkou 😂🤷‍♀️

@anonym_0cf4e5
No co uz narobis kazdy sme iny ja teatralne lietam a ty teatralne zavidis

anonym_0cf4e5
24. dec 2025
@jozinxy

@anonym_0cf4e5
No co uz narobis kazdy sme iny ja teatralne lietam a ty teatralne zavidis

@jozinxy ved tu aj je čo 😂😂😂😂.

pralinka25
24. dec 2025

zas sa pytam co si tymto chcel povedat. mame ta lutovat ci zavidiet ci co vlastne? nech viem. vidis keby si letel na rodne slovensko za necelych 6 hodin si z dubaja tu

jozinxy
autor
25. dec 2025
@pralinka25

zas sa pytam co si tymto chcel povedat. mame ta lutovat ci zavidiet ci co vlastne? nech viem. vidis keby si letel na rodne slovensko za necelych 6 hodin si z dubaja tu

@pralinka25
Nic nudil som sa uz sme skoro v Dubaji a este 6 hodin
Aj krb nam pustili

pralinka25
25. dec 2025
@jozinxy

@pralinka25
Nic nudil som sa uz sme skoro v Dubaji a este 6 hodin
Aj krb nam pustili

@jozinxy a ked sa nudis to si nemohol zalozit nejaku inu temu?nieco zaujimave o com sa da normalne pisat?

jozinxy
autor
25. dec 2025
@pralinka25

@jozinxy a ked sa nudis to si nemohol zalozit nejaku inu temu?nieco zaujimave o com sa da normalne pisat?

@pralinka25
Mam aj letenku spat takze za par mesiacov bude znovu hadka

andrejka2424
25. dec 2025
@pralinka25

@pralinka25 Tipnem si, že B je správne . Autor , máš to ťažké, fú, drž sa, držíme palčeky aj my.

andrejka2424
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
25. dec 2025

ja to asi nechapem. odkial kam si vlastne letel? pises ze letis na slovensko. odkial vlastne?

natalka13
25. dec 2025

Stastna to zena co sa ta zbavila👍

krasnicka
25. dec 2025
@natalka13

Stastna to zena co sa ta zbavila👍

@natalka13
Asi mas pravdu hovorila ze kupovat cierne BMW do tropov je blbost. Vcera 36 a dnes tu sneh poletuje vo Viedni.

natalka13
25. dec 2025
@krasnicka

@natalka13
Asi mas pravdu hovorila ze kupovat cierne BMW do tropov je blbost. Vcera 36 a dnes tu sneh poletuje vo Viedni.

@krasnicka keby si moj muz kupil akekolvek auto, nevyhodila by som ho.

pralinka25
25. dec 2025

este ze sa ludia mylia krasnicka jozinxy

anonym_f87bc0
27. dec 2025

@jozinxy
@jozinxy Ja lutujem, ze som si letenku niekam prec nekupila na tento týždeň.

Strana
z2