icon

Strach a úzkosť z blížiaceho sa leta

14. feb 2026

Neviem to ani opísať prečo to vlastne mám ale neskutočne ma stresuje to že sa blíži leto. Ja viem že ešte ani jar nezačala ale vždy keď konci zima tak ma chytí taký smútok že bude leto. Mám to tak každý rok no tento rok mám z toho vyslovene úzkosť. Neviem čo mám robiť ani prečo konkrétne to takto silno pociťujem. Nemám rada horko a neznasam ostre slnko a keď je všade veľa ľudí a vpodstate nemôžem nič robiť pretože je všade extrémne horko. Niečo na Tom má neskutočne stresuje a neviem čo. Máte to ešte niekto takto? Vždy sme že veľa ľudí práveže miluje leto a nenávidí zimu

Strana
z2
majlo1234
15. feb 2026

Kup si slnecnik do ruky, nech sa vies schovat pred priamym slnkom, ktore ti vadi. Funguju aj barsjake mini ventilatory, spreje s vodou na tvar. Prezlec sa v praci. A hlavne, horuce leto=spomalit, nikam sa nwnahlit ked netreba, a prijat to, ze clovek sa furt vari a poti. Vela pit.
To pomaha mne

anonym_b74518
16. feb 2026

@anonym_autor tiež mám radšej, jar, jeseň, zima. Leto všade všetci spotení, do mhd nevkrocim lebo smrad ako v .... v lete by som sa najradšej z kože vyzliekla. Neznášam to hnusné teplo, dusno, chýba mi vtedy svieži ostrý vzduch. Úzkosti z toho síce nemám, ale uznávam že je to otras. Môj syn je našťastie rovnaký a tak chodievame namiesto letné hnusné válanie sa na pláži na dovolenky v zime. Napr. V decembri 10 dní New York, teraz chceme Tokio, alebo Laponsko...a každý rok v zime si to užijeme. Dúfam, že leto rýchlo ubehne

anonym_b74518
16. feb 2026
@martinka13

To vážne existuje niekto, kto nemá rád leto? Fascinujúce...

@martinka13 ako vidíš je nás viac. A mám kopu ľudí aj v okolí s ktorými tŕpneme že sa blíži obdobie nedýchateľného vzduchu a hnusných horúčav. Upokojuje ma len plánovanie zimnej dovolenky, lyžovania, hôr, a spoznávanie krajín v chladnejších mesiacoch 😀

annanoriska
16. feb 2026

Tak ja to mám naopak, milujem leto a neznášam keď sa začína jeseň, začnem normálne mámvať depku. Najradšej mám keď začína jar a môžem zhodiť to hrozné ťažké oblečenie. A slnko mi dodáva energiu - teraz totálne trpím.

zuzubb007
16. feb 2026

Ja odratávam dni do leta 😜, milujem, zato jeseň absolútne nemusim

anonym_0e87ce
Včera o 21:31

Pripájam sa k tým ktorí nenávidia leto. Tiež mám z toho úzkosti. Ja som šťastná teraz a milujem jeseň. Toto obdobie je pre mňa upokojujuce. Na lete neznášam tú prehajpovanost ľudí, aj tak potom len každý hundre že je horko. Nemôžem vonku dýchať, dusím sa doslova. Ja to mám aj spojené s tým že sa nemôžem pekne obliecť, keďže mám veľa kíl a zároveň mám úzkosti z odhalenia tela.

Strana
z2