Uraziť sa kvôli odhadu veku na Facebooku?
Stala sa mi asi najtrápnejšia facebooková vec… aspoň za mňa. Dlhé roky mám celkom dosť sledovateľov a priateľov a jedna konkrétna žena ma sleduje úplne od začiatku. Vždy mi všetko lajkuje, komentuje, proste milá interakcia. Pred sviatkami mi napísala niečo pekné k sviatkom. Všetko v pohode, milé. Ale potom ma "pochválila", že my mladí ľudia si už nevážime tradície.… napísané síce jemne, ale pointa jasná. Tak mi to nedalo a pýtam sa, koľko si myslí, že mám rokov podla fotografií... Odpoveďvraj mám cca 28 rokov.. A hneď otázka späť , že ja mám hádať jej vek podľa profilovky. Tak hovorím 48–50… s dodatkom, že asi tak ako ja. No… a milá pani sa zrazu odmlčala. A dnes pozerám, po 10 rokoch sledovania block .. Takže zrejme citlivé miesto a čaká že jej všetci budú vravieť ako vyzerá mlado?. Ale úprimne , fakt kvôli tomu? Čo vy na to, zažili ste niečo podobné? ešte doplním, že ona reálne má 49 rokov. a 48
@anonym_6586f3 ved aj ja mam 168cm / 50kg. Aj sportujrem. Postavu mam lepsiu ako mnohe 20 rocne. Ale, vek nepusti. Aj v gyme to vidis, 48 rocne telo nie je nikdy take, ako 20 rocne tiez vysportovane. O tvari ani nehovorim, tam nepomoze nic.
@anonym_b0d90d je to aj o genetike. Ja mám 48 a nechvalim sa naozaj teraz, ale telo mám úplne rovnaké ako v 20tke. Celý život športujem. Celkovo mi tipujú o 10 rokov menej...
ja by som hrozne chcela vidieť fotky žien čo si v 48čke myslia že vyzerajú na 28 😅

@isis234 ale, ved vieme, kazdy vidi to, co chce 🧐 ja sa tiez vidim krasna v zrkadle, problem v zrkadle nastane po zalozeni tych okuliarov 🙈 tak viem, ze aj ostatni ma vidia ako krasavicu, teda, ti tiez bez okuliarov, alebo z 2m vzdialenosti 🤣
@mk1111111111 gény robia svoje