Skryté komentáre od blokovaných používateľov. Prečo ich vidím?
Nemôžem spať a tak čitam diskusie. V pár diskusiách mi ukazuje medzi komentármi( anonym, alebo pseudomeno) skrytý komentár od zablokovaného použivateĺa. Viem, že tu boli šumy okolo blokovania. Mne to prišlo úsmevné, keď mi niečo nevyhovuje scrolujem ďalej a nevstupujem do diskusií ktoré ma nezaujímajú. Blokovať tiež som nikoho neblokovala, ani by som to nerobila, nie som 3 ročné ofučané dieťa. Neviem o tom, že by ma niekto zablokoval. Prečo mi to ukazuje? Napriklad foto z diskusie, kde som ani nediskutovala. Dik za odpovede.
Nuz a dovod, preco to tak je : Konik sa rozhodol, ze blokovanie bude vzajomne, teda ak sa ty znepacis nejakej osobe, voci ktorej nemas vyhrady, ale ona ta blokne, neuvidis ziadne jej prispevky.
Ak chces len citat, chod tam cez private browsing mod (vo Firefoxe). Ako neprihlasenej ti to ukaze vsetko.
@patrike ja nepátram kto je zablokovaný používateľ v diskusii. Nepotrebujem to vedieť k životu. Len nerozumiem prečo mi to tak ukazuje, keď som nikdy nikoho neblokla.
Nuz a dovod, preco to tak je : Konik sa rozhodol, ze blokovanie bude vzajomne, teda ak sa ty znepacis nejakej osobe, voci ktorej nemas vyhrady, ale ona ta blokne, neuvidis ziadne jej prispevky.
@patrike chápem to správne, že mňa niekto blokol a ten dotyčný prispel so diskusie a ja ho akože nemám vidieť?
@anonym_autor ak si si niekedy v minulosti niekoho oznacila ako “nezobrazuj mi prispevky od tohto uzivatela”, tak teraz ho mas v blokovanych. Alebo niekto zablokoval teba - kto to je zistis, ked si precitas diskusiu ako neprihlasena 😂 soudruzi z ndr nekde udelali chybu 😂
@anonym_autor ak si si niekedy v minulosti niekoho oznacila ako “nezobrazuj mi prispevky od tohto uzivatela”, tak teraz ho mas v blokovanych. Alebo niekto zablokoval teba - kto to je zistis, ked si precitas diskusiu ako neprihlasena 😂 soudruzi z ndr nekde udelali chybu 😂
@sissy27 to je aká trapošina, to určite nebudem pátrať. Nech si ľudia blokujú ak nedokážu zniesť iný názor. To už aká materská škôlka tento koník.
@anonym_autor Spravne. Ale cez private mod ho uvidis alebo ak sa odhlasis.
@patrike ďakujem za odpovede. Nebudem pátrať kto ma blokol.
@sissy27 to je aká trapošina, to určite nebudem pátrať. Nech si ľudia blokujú ak nedokážu zniesť iný názor. To už aká materská škôlka tento koník.
@anonym_autor napise niekto, kto sa hanbi napisat nieco pod svojim nickom 😅 naozaj nie je na mieste, aby si zrovna ty sudila, ze sa niekto iny chova ako v materskej skolke 😅
@anonym_autor napise niekto, kto sa hanbi napisat nieco pod svojim nickom 😅 naozaj nie je na mieste, aby si zrovna ty sudila, ze sa niekto iny chova ako v materskej skolke 😅
@sissy27 ja píšem pod anonymom, lebo tu je samý hejt, aj keď sa opýtaš na kvalitný šampón 😃
@anonym_autor To ti akoze vadi hejtovanie tvojho nicku ? Co je na tom ? Ja som tu mal obdivovatelku, ktora sa mi vyhrazala nasilim a anonym rezim som nikdy nezapol.
@patrike vyhrážanie násilím? 🙄To je sila. Áno, píšem pod anonymom, lebo je to tak asi lepšie. Netreba za tým hľadať nič hlboké.
@patrike vyhrážanie násilím? 🙄To je sila. Áno, píšem pod anonymom, lebo je to tak asi lepšie. Netreba za tým hľadať nič hlboké.
@anonym_autor je to anonym, cize nezistis, kto je za tym presla som si diskusiu, anonym. Tu pan prehana, nikto sa mu neyhrazal, len je naozaj v kazdej diskusii, miesa sa do vsetkeho, aj tam, kde nema co povedat, tak uz ludom lezie na nervy.
@anonym_autor To ti akoze vadi hejtovanie tvojho nicku ? Co je na tom ? Ja som tu mal obdivovatelku, ktora sa mi vyhrazala nasilim a anonym rezim som nikdy nezapol.
@patrike Vidíš, hoci s tebou väčšinou nesúhlasím, toto by som ti nikdy nespravil. Akože nasilie kvôli inému názoru? To už kde sme? Ani ja si nikoho neblokujem. Príde mi to také detinské nebyť schopný zniesť iný názor. Ak je niekto tak triggered, že si ma musí zablokovať, tak je to jeho/ jej problém.
@patrike Vidíš, hoci s tebou väčšinou nesúhlasím, toto by som ti nikdy nespravil. Akože nasilie kvôli inému názoru? To už kde sme? Ani ja si nikoho neblokujem. Príde mi to také detinské nebyť schopný zniesť iný názor. Ak je niekto tak triggered, že si ma musí zablokovať, tak je to jeho/ jej problém.
@pr85 nikto sa mu nevyhrážal, ak je niekto debil, tak musí znášať aj to, že ho ľudia nebudú mať radi. Rovnako ako teba tu 95% ľudí nemá rado a napriek tomu tu si a provokuješ ich zbytočne. Lebo to triggeruje teba bro.
@anonym_autor je to anonym, cize nezistis, kto je za tym presla som si diskusiu, anonym. Tu pan prehana, nikto sa mu neyhrazal, len je naozaj v kazdej diskusii, miesa sa do vsetkeho, aj tam, kde nema co povedat, tak uz ludom lezie na nervy.
@anonym_f4259c aj keby bol v každej diskusii , jeho vec
Ale prečo ho ty znevazujes?
@anonym_f4259c aj keby bol v každej diskusii , jeho vec
Ale prečo ho ty znevazujes?
@anonym_8832cd ja ho neznevažujem, mne je úplne ukradnutý, len objasňujem situáciu. Že ak sa niekto nejako správa, tak musí očakávať reakciu. Nič iné.
@pr85 nikto sa mu nevyhrážal, ak je niekto debil, tak musí znášať aj to, že ho ľudia nebudú mať radi. Rovnako ako teba tu 95% ľudí nemá rado a napriek tomu tu si a provokuješ ich zbytočne. Lebo to triggeruje teba bro.
Zas dievcence sa ukazuju, že maju patent na pravdu
A nadávky z krčmy lebo inak sa nevedia vyjadrovať
Treba na sebe troška popracovať lebo je to len znak toho, že práve teba ľudia nemajú radi
@anonym_f4259c
@sissy27 ja píšem pod anonymom, lebo tu je samý hejt, aj keď sa opýtaš na kvalitný šampón 😃
@anonym_autor to je uplne odveci argument, ved ten hejt by si dostala uplne rovnako pod svojim nickom ako aj pod anonym 😃ci akoze ked je to adresovane anonymu a nie nicku, tak ta to boli menej, lebo to uz je len tvoje dalsie alter ego a nie ty ?
Su tu aj take nezrelé zufalky, čo maju bloknute 20-30 nickov.Asi ziju konikom.Ale v realite by som ich nechcela stretnut.Ja som nikoho neblokla, preskocim a čítam dalej
@pr85 Presne to veľa vypoveda o tom, čo blokuje.Vyzrety človek preskočí a hotovo
Tak ako neblokujem v reale, ani tu
Ja mam bloknutych ludi, ktori mi v zivote asi vela nedaju kedze si idu svoje ako nick nepodarok a pod..Naco citat a preskakovat ich litanie
mňa si nikto neblokol, no to sa čudujem, hehe čakala som pol strany blokovanych komentarov. a nikde nič..ako je to možne? kde soudruzi z NDR udelali chybu?
@anonym_autor ja som chcela vediet kto ma zablokoval a to nejaky nick ktory absolutne netusim ze existuje 😃

Ak chces len citat, chod tam cez private browsing mod (vo Firefoxe). Ako neprihlasenej ti to ukaze vsetko.