Už ma nepotrebujete
Celé roky sem chodím radiť, pomáhať, zdieľať svoje skúsenosti, ponúknuť vám odpovede na všetky vaše otázky alebo svoj názor na vaše problémy, a zrazu... Každý deň tu narážam na diskusie, kde nevidím členov, napriek tomu, že som nikoho neblokovala. Tých členov je stále viac a viac. A ak sa aj do nejakej diskusie zapojím, autor diskusie ma z nej vylúči, aby som nemohla ďalej písať svoje rady a názory. Viete, aké to je pre mňa? Viete si predstaviť, aký tlak je to na psychiku a akú nechuť to vo mne vyvoláva ďalej vám radiť a pomáhať s vašimi problémami, keď vidím, že toľko z vás ma zablokovalo a moju radu nechce?
alebo ze by to pisal samotny google a boji sa AI konkurencie ? 😝
Všetci vieme kto je autor, všakže. The one and only duo. 😂
@anonym_cb469b Nepísala to ona. Viesta by sa neľutovala. Mimochodom, ona tu nič zlé neurobila. Nechápem tento tvoj dosť trápny humor.
Ja mam viestu rada.
@anonym_autor a to je pre teba MK tak zivotne dolezity, ze citis psychicky tlak? 🤔 tak toto je uz na zamyslenie. Prepac, ale to nemas v realnom zivote dolezitejsie veci, co by ti sposobovali ten tlak?
to vážne berieš tak tragicky? zaoberáš sa takou hlúpos´tou že kto si ťa zablokoval? ja ani neviem kde to mám hľadať. Tiež som ešte nikoho neblokla. Prečo aj .
Zi aj trochu mimo MK, lebo takto sa opustit kvoli tomu, co tu popisujes, nie je ok
Nie je to ta jbnr ci ako sa vola, co davala same ai odpovede? Tu jedinu mam aj ja bloknutu 😅
@anonym_autor keď je to zmysel tvojho života, tak si jednoducho založ nový profil alebo komentuj ako anonym. Aký problém?
Ak si to ty viesta tak mne určite chýbať nebudeš ani tvoje trápne nevyžiadané poznámky. Rádoby inteligentná,sčítania,múdra. No vo svojej najfundamentalnejšej podstate úplne jednoduchá…
Nevieme kto si. Neber si veci osobne. Niekomu vyhovies. Inemu nie. To je zivot.
Kazdopadne ak pomoct chces-tak jednoducho pomozes. Ak nie tak je to vypocitavost.
Ja si myslim ze je to dokonala pani eva.
@anonym_autor ak sem dávaš odpovede AI, nečuduj sa. Postupne nám mnohým tie dokonalé romány budú vadiť. A inak - spejeme k tomu, že nikto nikoho na nič nebude potrebovať.
Skôr to vidím na heleninamama. Chýba jej dopamín.
Ja si myslim ze je to dokonala pani eva.
@anonym_66a7d7 tiez si myslim,ze to bude eva.
@anonym_autor neblazni a chod si vyvetrat hlavu,vonku je este pekne,posledne teple dni,tak si ich uzivaj plnymi duskami.
Ak si to ty viesta tak mne určite chýbať nebudeš ani tvoje trápne nevyžiadané poznámky. Rádoby inteligentná,sčítania,múdra. No vo svojej najfundamentalnejšej podstate úplne jednoduchá…
@anonym_b70239 mne tiez babka viessta chybat nebude, ale toto nie je ona
@anonym_cb469b a kto je autor,ja teda netuším
@anonym_cb469b Nepísala to ona. Viesta by sa neľutovala. Mimochodom, ona tu nič zlé neurobila. Nechápem tento tvoj dosť trápny humor.
@anonym_9a9176 ... Teraz ktorá? Mama či dcéra? 😀
a psychiater čo na to hovorí?
Nie je to ta jbnr ci ako sa vola, co davala same ai odpovede? Tu jedinu mam aj ja bloknutu 😅
@dadis to je tiez moj tip.
asi si jedna z tych dobrych poradkyn😂 kto zije diskusiami na internete mal by sa liecit.
Skôr to vidím na heleninamama. Chýba jej dopamín.
@anonym_9a9176 nemyslím si
@anonym_b70239 mne tiez babka viessta chybat nebude, ale toto nie je ona
@anonym_09c06c toto určite nie je ona
@anonym_b70239 neverím,že to písala ona.Ak áno,tak potom je to irónia
@anonym_9a9176 Presne tak. Viesta by sa neľutovala, ale mohla to byť jej mama.
Netuším , kto si, ale nie, že ťa tu nepotrebujú. Nikto tu nikoho nepotrebuje a nikoho rady nie sú také vzácne, že by ich niekto bytostne potreboval. Neber to tak tragicky. Každá jedna, keď sa rozhodne, že odíde z koňa, nič sa nedeje.

a co tak vypnut net a ist von za realnymi ludmi ...? alebo nebrat to tak osobne a viac sa venovat sebe a rodine? ono tie tvoje rady az take vyziadane neboli a ani ucinne ked si ta blokuju