Vyzerám tak zle, že nemám priateľku?
Čaute, v poslednom čase dosť premýšľam že prečo mám 27 a nemám žiadnu priatelku, naozaj neviem či to je venujem sa gazdovstvu, chovám sliepky kačky atď... sedím stromy, proste ma to baví, pracujem v Rakúsku na turnusy momentalne, a ozaj som z toho smutný chyba mi nejaká duša z ktorou by som zdieľal tento svet, radosť a aj problemi... z rodinov je to tak že ma dosť nepekne podviedli, a vlastne od kedy som pred rokmi prestal úplne piť, také tie piatkové akcie, ako keby som ostal na svete sám z mojim psikom, predtým som mal samozrejme kamošov pri pivku, a aj v zahraniči hlavne, a aj som bol viac medzi ludmi ale ja teraz už ani nikam nechodím radšej si pustím seriál a zapalim dobrú travu, vlastne ani nefajčím cigarety, a pokial mam čas a nemám robotu hlavne v zime venujem sa cvičeniu, naozaj sem tam vidím mladých chlapcov všelijakých, a z priateľkami, som z toho smutný, neviem vlastne ani kde by som spoznal dievča ktoré by bavilo somnou dajme tomu chovať a chodiť na výlety... som som kto sa podobne cíti? Mam pocit že samota na ktorú som si zvykol a bol tak spokojny sa už prevrhla do osamelosti, mám psíka ktorého ľúbim, ale cítim že mi chýba niekto skym by som zdieľal tento svet, pretože aj keď mam rodičov a brata ktorého voči mne poštvali, cítim sa úplne sám.
@boris294 Bráško, poj sem, počúvaj, poj bližšie. Povieme si to na rovinu jak normálni chlapi. Tuto kačice s ich handrami a knižnicami nevedia o čom hovoria.
Všetci by sme chceli také pekné frajerky, ja viem. Len vidíš jak to je kadejaké zoznamy požiadaviek a neviem čo to ešte chce. Tak to zrobíme... dojdeš na agrokomplex ale vykašleš sa na voláke vymódené pipiny. Vystriehneš si sympatickú baculi čo predáva volačo a povedz jej jaké máš kačky. Normálne ju tam ohuruj a vypýtaj si nejaký kontakt. Bam máš frajerku.
@anonym_1bf3a8 haha, moje kačky sú top :D a tak to je koníček vieš ako ....
Darmo si budeš ospravedlňovať či hájiť fajčenie trávy, myslím, že každú slušnú ženu to odradí.
vyzeráš v pohode 🙂 normálne ale presne ako bolo napísané treba sa pekne obliecť, žiadne vyťahané tričko kľudne aj elegantne nemusí to byť drahé skúš zaru, hmko 🙂 a ísť medzi ľudí alebo aj zoznamky skús a uvidis 🙂 treba oslovovať baby
Veľa šťastia, už len to, že bývaš s rodinou by bola u mňa osobne okamžitá stopka, a fajčenie trávy ani nekomentujem, zvieratká milujem, ale predstava mať to doma a potom to zabiť do polievky tak revem každý deň čiže za mňa všetko zleee
Skôr sa u vás stretli dve veci, sklamanie z ľudí a postupné odpojenie od ľudí. To, čo opisujete, nie je len o tom, že nemáte kde stretnúť partnerku. Správne pomenovávate okamih, kedy sa z útočiska stala pasca, moment, keď sa zvedomene zvolená samota preklopila do pasívnej osamelosti. Vo vašom prbehu vidno silný a pochopiteľný vzorec, po zrade v rodine a po tom, čo ste odstrihli povrchné vzťahy cez alkohol, ste si vytvorili svet, ktorý je bezpečný, pod vašou kontrolou a predvídateľný. Zvieratá, prácu v záhrade aj cvičenie máte plne vo svojich rukách. Lenže popri tomto zdravom životnom štýle ste si postavili aj neviditeľnú hradbu. Turnusová práca, domáca izolácia a večerná tráva sú dnes vaším anestetikom. Pomáhajú vám netrpieť tým, že ste sám, no zároveň vám zaručujú, že do vášho priestoru už nikto novy nevstúpi. Chránite sa pred ďalším sklamaním tak dôsledne, až ste sa úplne odstrihli od rizika, ktoré je pri hľadaní vzťahu nevyhnutné. Žena, ktorá by s vami rada chovala sliepky a chodila na výlety, existuje. Neobjaví sa však na gauči pri seriáli. Ak chcete zmeniť výsledok, musíte vedome znížiť mieru komfortu, do ktorého ste sa zabalili. Odbúrajte večerné tmenie emócií. Tráva vám dáva falošný pocit, že večer je všetko v poriadku a samota nebolí. Táto bolesť a smútok sú však váš jediný motor na zmenu. Keď ich večer vypnete, vypínate aj svoju potrebu konať. Vytvorte fyzický priestor pre ľudí. Život medzi turnusovou prácou v zahraničí a samotou na gazdovstve je pre budovanie nového vzťahu logistická prekážka. Miestny spolok, turistika, kynológia, dobrovoľníctvo, kurz, čokoľvek, kde sa prirodzene stretávajú ľudia s podobným životom. A pokojne aj tak, že prvý cieľ nebude „nájsť si frajerku“, ale jednoducho byť dvakrát do mesiaca niekde, kde sa môže vytvoriť nový vzťah. Spracujte minulé zrady. To, čo vám spravila rodina, vás naučilo neuveriť ľuďom. Pokiaľ budete na každú potenciálnu partnerku podvedome pozerať cez optiku bývalých sklamaní, budete si od nej držať odstup, aj keď bude stáť priamo pred vami. Lenže bezpečie má jednu nepríjemnú vlastnosť, keď v ňom zostaneme príliš dlho, začne vyzerať ako spokojnosť, hoci sa pod ním môže skrývať osamelosť. A myslím, že ste to pomenovali veľmi presne, samota sa prevrátila do osamelosti. Nepotrebujete nájsť dievča, ktoré sa dokonale prispôsobí vášmu súčasnému životu. Potrebujete byť opäť medzi ľuďmi natoľko, aby ste zistili, s kým sa vám dobre žije. To je veľký rozdiel. Musíte svojmu životu vytvoriť miesta, v ktorých sa s tým človekom vôbec môže stretnúť. Ak by ste presne takto žili aj ďalších päť rokov, práca na turnusy, gazdovstvo, pes, seriály a minimum kontaktu s ľuďmi, boli by ste spokojný, alebo by ste len dúfali, že sa raz niekto náhodou objaví? Možno len momentálne žijete život, ktorý je veľmi dobrý na prežitie, ale príliš uzavretý na blízkosť.
Ako ozaj...na tú trávu nalákaš akurát tak nejakú...nechcem povedať čo....lebo mne sa taký chlap čo robí, stará sa, a vie veľmi páči...ja by som po takom hneď šla...ale...bez tej trávy...to by bola pre mňa jednoznačná stopka 🤷
mne staci tvoj pisomny prejav a je mi jasne, ze toto nie je ziadne terno..
Mňa by odradili tie gramatické chyby v texte. Keď mne príde akákoľvek správa s toľkými chybami, hneď si pomyslím, že ten na druhej strane je trochu jednoduchší a mne to vadí.
@anonym_68c2ab keby som hodnotila gramatiku tak nie som uz viac ako 30 rokov s mojim muzom, najlepsim akeho si viem predstavit.
A jednoduchsi? Tak to si na velkom omyle, uz 20 rokov sefuje cca 100 ludom vo velkej IT institucii, o historii a nabozenstvach ma prehlad ako nikto (hobby), pritom aktivny sportovec, a knihy hlta jednu za druhou.
A co som stretla naozaj fajn muzov v mojej praci, spickovi IT odbornici tak vela z nich slovenska gramatika katastrofa, ale napr.v anglickej ani jedna chyba.
Za mna sa gramatika sa vo vztahoch precenuje. Z nej nezistis aky je to clovek. Ani vzdelanie, ani intelekt ani povahu ci osobnost.
@mandzula bývam z rodinov, a ani nemám v pláne riešiť bývanie nakoľko mám v rodinnom dome urobený svoj byt, a ako píšem za domom pod horou maličké gazdovstvo.
@boris294 no chlape, ktora zena by sama dobrovolne sla byvat pod jednu strechu so svokrou. Dve gazdine na jednom dvore nikdy nerobili dobrotu. Uz pri tomto pre vacsinu zien nesvieti v hlave len kontrolka, u vacsiny sa tam rovno rozsvieti majak. A to by si nemusel ani travu fajcit ani chodit na turnusy. To su dalsie dva majaky, ktore sa rozsvietia kazdej. Byvanie na gazdovstve u svokry v dome, muz na turnuse, ktory je tak trosku aj samotar bez socialnych vazieb a este aj sem tam si slahne marisku, to je stvorkombinacia, ktoru pochybujem, ze nejaka bude ochotna akceptovat.
Ako ozaj...na tú trávu nalákaš akurát tak nejakú...nechcem povedať čo....lebo mne sa taký chlap čo robí, stará sa, a vie veľmi páči...ja by som po takom hneď šla...ale...bez tej trávy...to by bola pre mňa jednoznačná stopka 🤷
@ikuska27 ale ja predsa nikoho nelakam na marisku :D
Len pre istotu aby si výstavu AGROKOMPLEX stihol - lebo tento rok je v termíne
02.09. - 06.09.2026
https://agrokomplex.sk/narodna-vystava-hospodar...
Len pre istotu aby si výstavu AGROKOMPLEX stihol - lebo tento rok je v termíne
02.09. - 06.09.2026
https://agrokomplex.sk/narodna-vystava-hospodar...
@anonym_b2eae7 mam v plane ísť na burzu...
Kamarát to že si zakúrim raz za čas pri serialy, alebo keď idem do lesa zo psom je úplne ok, ja som založil diskusiu aby som sa porozpraval nie aby ma niekto menil, btw vieš koľko je alkoholikov a majú priateľky?😄 ...
@boris294 úprimne v dobrom ti vravím ako žena, že z tohto tvojho komentu je do veľkej miery vidieť, kde je problém. Niekto ťa konfrontoval s možným problémom a miesto toho, aby si sa trošku zamyslel, či nemá pravdu tak sa pomerne jednoduchým spôsobom začneš obhajovať. Po prvé obahjuješ ilegálnu vec. Po druhé sa snažíš tvoju chybu zľahčiť tým, že iní sú na tom ešte horšie ako ty. Totálne chorý prístup. Zmeň ho.
@boris294 no chlape, ktora zena by sama dobrovolne sla byvat pod jednu strechu so svokrou. Dve gazdine na jednom dvore nikdy nerobili dobrotu. Uz pri tomto pre vacsinu zien nesvieti v hlave len kontrolka, u vacsiny sa tam rovno rozsvieti majak. A to by si nemusel ani travu fajcit ani chodit na turnusy. To su dalsie dva majaky, ktore sa rozsvietia kazdej. Byvanie na gazdovstve u svokry v dome, muz na turnuse, ktory je tak trosku aj samotar bez socialnych vazieb a este aj sem tam si slahne marisku, to je stvorkombinacia, ktoru pochybujem, ze nejaka bude ochotna akceptovat.
@viestta :D čo je problém si kúpiť pozemok a postaviť dom na kľúč? :D
@boris294 úprimne v dobrom ti vravím ako žena, že z tohto tvojho komentu je do veľkej miery vidieť, kde je problém. Niekto ťa konfrontoval s možným problémom a miesto toho, aby si sa trošku zamyslel, či nemá pravdu tak sa pomerne jednoduchým spôsobom začneš obhajovať. Po prvé obahjuješ ilegálnu vec. Po druhé sa snažíš tvoju chybu zľahčiť tým, že iní sú na tom ešte horšie ako ty. Totálne chorý prístup. Zmeň ho.
@anonym_b86d1a áno máš pravdu, som kriminálnik a feťák, hneď zajtra sadnem na vlak a idem na prednú horu, úprimne mi tvoj komentár zmenil život k lepšiemu a od teraz už budem chodiť na hriby iba triezvy.
@mandzula ja nie, pretože som sám, načo by som to plánoval? :D
@boris294 Asi nechapes, ze ked zene povies, ze neplanujes riesit byvanie, nie je to to iste, ako ked povies, ze nie je problem kupit pozemok a postavit dom. Ale ako tak citam, co pises o tej trave, tak ju este dlho budes fajcit - sam.
Tráva aj za mňa stopka, je to nelegálne a už máš aj skreslený pohľad na život vďaka nej..
Život si prisposobil tráve, lebo v činžiaku na bákóne ju fajčiť nemožeš.
Takže tvojej partnerke ostáva vďaka tomu sa zrobiť kdesi pod horou so svokrou v patách.
Určite radšej chlapa čo si dá každý piatok do nosa..nie toto
@anonym_b86d1a áno máš pravdu, som kriminálnik a feťák, hneď zajtra sadnem na vlak a idem na prednú horu, úprimne mi tvoj komentár zmenil život k lepšiemu a od teraz už budem chodiť na hriby iba triezvy.
@boris294 okay tak ti to napíšem tak, ako to je. Napísala som ti totálne slušný a akurát kritický komentár. Ty si si došiel po radu. A miesto toho aby si sa zamyslel čo píšem tak sa urazíš ako malé decko. A preto si sám. V živote by som nechcela chlapa ktorý sa mi pri konfrontácii začne vysmievať a ironicky ma urážať. A nikdy nepríjme ženinu kritiku. Ešteže mám chlapa ktorý sa aj zamyslí nad tým, čo robí zle a či nie je pravda, čo na ňon druhí kritizujú. Asi preto je mladší od teba a má ženu. A ty nie. Lebo si naozaj kus jednoduchší jedinec, ktorý nič nerobí zle a všetci naokolo sú zlí. Začni od seba. Tak začínam vždy ja.
@boris294 si nejaky vztahovacny. Ked takto pristupujes ku kazdemu, kto sa ti opovazi protirecit nedajboze kritizovat to co robis, tak aj to moze byt dovod preco si sam. Sam bez priatelov a dokonca sam bez frajerky. Ked nie si schopny spracovat kritiku a nesuhlas, tak radsej sam aj ostan, pretoze partnersky vztah je okrem vsetkeho ineho aj o tom, ze nie vzdy sa zhodnete v nazoroch a dokonca ten druhy moze mat vyhrady voci tomu co robis a ako to robis.
@boris294 Prestaň fajčiť trávu. Na čo je to dobré?
@ankare čo ti ja viem, mimo iné na celovečernú erekciu 🤣 fakt je mi už smiešne jak tu nikto nerieši nič iné ako to že si sem tam lupnem fína a bavím sa na gazdovstve, ja asi potrebujem babu skromnú, ktorej budem stačiť taky aký som, lebo hneď ma tu každá mení, nefajčí marisku odstahuj sa, kúp si menšie tričko aby na tebe nevyselo, nauč sa písať, a ty chodis na turnusy, a chovaš kačky a sliepky a kralikov a psa z kocurom atď stym ziadnu nezbališ...😄😄

@mandzula rodina, inak to mam docela automatické....
@boris294 Byvas sam ci s tou rodinou? Inak ta trava je pre mnohe jasna stopka. Pre mna je to ta ista uroven ako alkohol.