icon

Ženy, ste spokojné s vaším vzhľadom?

Včera o 14:40

Je to naozaj tak, že žiadna žena nie je na 100% spokojná so svojim výzorom? Boli sme na plese a pri fotostene ženy, ktoré videli fotografie, mali pripomienky: Ježiš, aké mám brucho. A tie vlasy! Bože, ale vyzerám! Myslím si, že je to trend aj sociálnych sietí, tak sa chcem spýtať, či tiež voľačo riešite, keď sa pozriete do zrkadla. Nemyslím to, že sa zanedbať, ale nehnať sa za ideálom krásy, ktorý vlastne je len mýtus. Takže otázka: Ženy, sme spokojné s výzorom?

lindous
Včera o 14:44

Nie som na 100% spokojná a hlavne na tých fotkách, keď sa proste podarí nelichotivo zachytiť moment, tak si poviem "jéééžiš toto a hento" 😅 ale komplexami by som to tiež nenazvala, ani to nijak extra pri pohľade do zrkladla neriešim... jednodcho realisticky vidím svoje chybičky, ale prijala som ich (na niektorých pracujem) a netrápim sa kvôli nim

anonym_bdb1f4
Včera o 14:46

@anonym_autor ja nie som 100% spokojna, ale komplexy nemam. To co je v mojej moci manazovat-vaha, postava, vlasy, plet- to zvladam. Ale napr mam maly predkus a nevyraznu bradu a fotka z profilu nie je lichotiva; ale to neovplyvnim a ani z toho nemam komplexy.

viestta
Včera o 14:47

To,, ze niekto nie je spokojny so svojim vzhladom este neznamena, ze ma hned komplexy. Su to dve rozne veci.

anonym_0dec10

@anonym_autor

vyzreta zena nema z nicoho komplexy.Vsetko sa meni vekom.

anonym_12c3f2

ja musim povedat, ze aktualne osm so sebou spokojna. schudla som asi 20kil, a KONECNE sa pacim samej sebe na fotkach. moje komplexy ale boli vzdy zalozene na vahe, v puberte ma este trapilo akne, to vsak preslo, vaha bola moj dlhoboy problem a to co mi fakt vadilo. vzdy na vylete ked som chcela fotku, tak som potrebovala bez srandy aby ma priatel nafotil 50krat z kazdeho uhla, a niiikdy som nebola poriadne spokojna. a teraz, jedna fotka mi staci, pozriem na seba, vyzeram chudo a som spokojna, ine nereišim. no davam tomu tak rok kym si naplno zvyknem na tento moj image a zacne ma trapit nieco ine :D

anonym_69e759
Včera o 14:52

Na fotkách som sa sama sebe nikdy nepáčila a už vôbec nie keď ich robil niekto iný. Keď som urobila selfie vedela som dat správny uhol a tak. Sú dni keď sa páčim sama sebe a cítim sa sviežo vo svojom tele a sú dni keď som zúfalá zo seba. Vraj nemám dôvod pleť mám čistú a bez vyrážok mám 52kg čiže nie som pri sebe. Je veľa vecí čo ma trápi ale zmeniť to asi nejde pokiaľ si nechcem nechať poriadne prevetrať peňaženku a privodiť si nejaké zdravotné problémy. Trápia ma malé prsia už od puberty ale plastiku nechcem je to zásah nemusí sa to podariť a nie je to jednorázová záležitosť. Hocičo sa skomplikuje a sú to náklady navyše. Nemám na výber veľa oblečenia som nízka všetky nohavice sú mi dlhé tričká s výstrihom len jemným plavky mi nesedia podľa predstáv tak z 10 možno len 1. Sukne na mne nevyzerajú dobre lebo nemám dlhé nohy. Niekedy prepadám zufalstvu. Ale čo už ak si ma nejaký muž má všimnúť musí vidieť moje vnútro a nie zovňajšok. Som čistá starám sa o seba vlasy vždy umyté tvar vždy upravená šaty čisté a voňavé. To musí stačiť

biba_18
Včera o 15:06

nemám komplexy aj keď nie som dokonalá, ani subjektívne, nie že objektívne…

domkakvet
Včera o 15:12

@anonym_autor nemam komplexy, aj ked viem, co by mohlo byt lepsie a co by sa dalo zmenit.

anonym_0f7c8d
Včera o 15:51

Nie som veru, mam 1 cast, ktora ma máta. A preto sa aj nerada fotim. Ale to ma asi kazda zena nieco, s cim nie je na 100%ok. A nemusia to byt socialne siete, pozriem do zrkadla a vidim.
Nemusia to byt hned komplexy, len nie 100% spokojnost, alebo mala nespokojnost. 😁

doriiis
Včera o 15:59

To, že viem, že mám pár kg navyše a že som nefotogenicka ešte neznamená, že mám komplexy. Nemám. Je mi absolútne jedno, či je nejaká krajšia, lepšia, bohatšia, úspešnejšia.

bomba36
Včera o 16:16

Keď niekto počúva celý život ako ho zhadzujú za jeho vzhľad, najmä v rodine a je to veľmi smutné, tak potom aj v dospelosti si to dokola začne opakovať, už to raz má v sebe.

reanda
Včera o 16:17

urcite existuju aj vynimky a najdu sa aj zeny, co su na 100% spokojne so svojim vzhladom 😀 .. ale inak myslim, ze je ovela viac tych, co na sebe vnimaju nieco ako nedokonalost.. co ale, ako uz bolo vyssie spomenute, neznamena, ze musia mat nutne z toho komplexy.. osobne si ale myslim, ze je velmi vela zien (a celkovo ludi), ktore tie komplexy maju.. a nielen zo vzhladu.. v dnesnej dobe, ked sa na ten vzhlad a 'image', na to, ako clovek posobi, na to 'pozlatko' tak velmi dba, je ozaj narocne zostat sam sebou, aj ked nesplnas kriteria 'primeranosti' .. ludia sa boja odmietnutia, neprijatia, tazkosti.. tak sa radsej snazia zapacit a zapadnut .. vsak si staci precitat aj tuna zopar tem, ako su vnimani ludia, co si dovolia byt v niecom nedokonali, alebo nebodaj 'na sebe nepracovat' 😀 .. taky ma byt rad, ze je rad a nepocitat velmi s tym, ze o neho niekto vobec zakopne, ci uz zamestnavatel, klienti, partner, priatelia.. no tak vacsina sa proste snazi vyhoviet poziadavkam okolia 🙂

simsalabim
Včera o 16:19

Ja som to nikdy nejako neriesila 🤷‍♀️ Mam, co mi priroda nadelila a s tym zijem. Celkove sa nezatazujem tym, co nie je v mojej moci zmenit.

zabka79
Včera o 17:03

@anonym_autor podla mna bezne zeny sa boja byt sebavedome a spokojne. Tak isto ak niekto povie " dnes ti to sekne" pride odpoved ako " no urcite", ale pribrala som" a podobne....predsa robime co mozme s obmedzenym casom, peniazmi a podmienkami 😚

renab
Včera o 18:45

Na ziadnej fotke nevyzeram dobre a roky to uz neriesim. Naco, ine to nebude.

ivangeline
Včera o 19:02

Ja som naopak spokojnejšia so sebou, i keď nemám super postavu. Ono to ide zvnútra von. Aj vek hra rolu, zrelosť..

nikoletta1712
Včera o 22:59

@anonym_autor Ja momentálne mám komplexy z postavy, lebo musím schudnúť 5 kg, ale inak som so sebou spokojná, mám sa rada…

anonym_b99e37
Dnes o 04:35

@anonym_autor vždy sa dá vyzerať lepšie a vždy sa nájde krajšia ako ty 😁