Ako by som ja riešil globálne otepľovanie
Ak CO2 dosiahne v atmosfére 0,1% na každý štát to bude mať iný vplyv. Pre štáty ako sú USA, Kanada, Rusko, stredná a severná Európa to bude požehnanie, lebo drasticky klesnú náklady na plyn, rapídne sa predĺži vegetačné obdobie čím sa zvýši množstvo plodín, rapídne sa znížia ceny bývania, keďže v teplých regiónoch stačí stavať stavby z ľahkých a tenkých materiálov, zatiaľ čo v studených regiónoch ako ochrana pred chladom sú nutné stavby s hrubých materiálov, čo celú stavbu predražuje. Pre Južnú Áziu, Strednú Ameriku, Južnú Európu, Afriku, Blízky východ prinesie otepľovanie viac škôd, málo úrody.
Každý štát si teda musí prepočítať ako na neho bude vplývať 0,1% CO2 v roku 2100 a tomu prispôsobiť veľkosť populácie. Tak napríklad Afrika má 1,5 miliardy ľudí, množstvo pôdy má v súčastnosti len pre 0,8 miliardy ľudí, a v roku 2100 kedy sa očakáva zníženie úrody o 40% v Afrike, by v Afrike muselo byť "len" 0,48 miliardy ľudí, aby sa každému ušlo jedlo a nikto nehladoval. Pokiaľ bude mať Afrika pôrodnosť 1 dieťa na ženu, africká populácia už v roku 2070 dosiahne populáciu "iba" 0,48 miliardy, a dokáže sa tým ešte v predstihu adaptovať na otepľovanie. Preto riešenie boja proti otepľovaniu nie je mínať stovky biliónov eur (práve to povedie k hladomorom) na prestavbu eko výroby energie, ale správna veľkosť populácie.
Do čoho teda treba investovať je sprístupnenie kondómov, antikoncepcie všetkým ľuďom, edukačná činnosť, zrovnoprávnenie práv žien. Ľudia sa teda v každom štáte budú môcť slobodne rozhodnúť, chcem mať veľa detí a hladovať, alebo chcem mať málo detí a nehladovať. Nechajme to na ľuďoch, to je demokratické, ale nútiť niekoho aby nepálil drevo, neprdel, jedol piliny, chodil do roboty na bicykli, len preto aby sa nezodpovedné krajiny zachraňovali, je nielen totalitné, ale aj nespravodlivé. Nezodpovedným krajinám s nezodpovednými občanmi musí byť jasné povedané, že zodpovedné krajiny ich nebudú zachraňovať, ak sa oni nebudú snažiť.
A treba tiež aby štáty prijali zákon, že kto chce mať dieťa nech ho má, ale nech si ho živí sám, a z vlastného mu platí zdravotné, školné, mali by sa zrušiť všetky prídavky na dieťa a dotácie štátov na dieťa. Inak sa dostaneme do situácie, že niektorí budú len robiť deti a nepracovať a iní ich budú živiť.
@minenkaa
Napísal som že každý bude mať tolko aby mu stačilo na prežitie, a na nevyhnutné veci, čiže kto pracuje bude mať adekvátne k tomu tolko aby nehladoval, bodka.
"ako sa rýchlo prispôsobis hladomoru"
Takto
@anonym_autor ako rýchlo aké zákony prijmes,prečo by si mal dostavať jedlo ak nepracuješ
Tomasko, len aby si na ten pridelovy system na potraviny a energie nedoplatil ako prvy. Z teba ziadny uzitok nie je, si neperspektivny z globalneho hladiska, takze nikto ta nemusi zivit. Ani energiami na teba plytvat nikto nebude, lebo ich nevies zmysluplne vyuzit.
@anonym_autor ako rýchlo aké zákony prijmes,prečo by si mal dostavať jedlo ak nepracuješ
@minenkaa zákony ktoré som dal do obrázku 1-8.
Nemožeš nedať jedlo hoc i nepracujúcemu ak ho máš, to by bola cielená genocída.
@anonym_autor aké veď bude hladomor ,prečo by sa nemalo ist do extrému a prečo myslis,že v takýchto časoch máš pravo na jedlo ,už som ti písala,že pre mňa nemáš cenu a staci pár takých ako som ja pri moci a ver že takých je veľa,jesť nedostaneš
@anonym_autor takže vyzierat rodičov alebo partnera aké máš ty pravo využivat svojich rodičov,prečo nepovieš mame , mama od dnes iba sed pred tv a šetrí energiu ,ja budem robiť a platiť všetko a ty si šetrí peniaze a urob s nimi čo chces
V čom si ty lepší ako tvoja mama,že máš vyuzivat plody jej prace ,koľko peňazí si invedtoval do rodičovského domu
Odpoucam vstupit so politiky. Je tam uz tolko idiotov, tak jeden sa strati a ani si to nevsimneme
@anonym_autor aké veď bude hladomor ,prečo by sa nemalo ist do extrému a prečo myslis,že v takýchto časoch máš pravo na jedlo ,už som ti písala,že pre mňa nemáš cenu a staci pár takých ako som ja pri moci a ver že takých je veľa,jesť nedostaneš
@minenkaa
To by si ale musela ale 20% naroda nechat o hlade, lebo takych co mozu pracovat a nepracuju je dobre cez 20%, ci uz tí ktorych zivia rodicia alebo partneri.
Nevyzieram, otco zarobi dost takze od nas nepozaduje aby sme chodili tiez 12 hodin za pasom. Za to ale nie sme menejcennejsi oproti ostatnym..... Nie je niekto viac cenni len preto ze sa do teba vysemeni...
@minenkaa
To by si ale musela ale 20% naroda nechat o hlade, lebo takych co mozu pracovat a nepracuju je dobre cez 20%, ci uz tí ktorych zivia rodicia alebo partneri.
Nevyzieram, otco zarobi dost takze od nas nepozaduje aby sme chodili tiez 12 hodin za pasom. Za to ale nie sme menejcennejsi oproti ostatnym..... Nie je niekto viac cenni len preto ze sa do teba vysemeni...
@anonym_autor tvoj otec robi a ty nie,prečo
@minenkaa
@anonym_autor nehanbis sa?
Takže ja koncim,človek čo sa nikdy neuživil sám a je chorý nepozná cenu času a zivota
@anonym_autor tvoj otec robi a ty nie,prečo
@minenkaa
lebo zarobi dost penazi a nie sme zavisli od toho aby som ja tiez pracoval. Ale zas robim vsetky domace prace a aj o zahradu sa staram, nemam cas ako ty len rozmyslat o tom kde sa vysemenim....
Takže ja koncim,človek čo sa nikdy neuživil sám a je chorý nepozná cenu času a zivota
@minenkaa
tebe len vadi ze nezijem zivot aky ty zijes,... preco chces druhym diktovat svoj sposob zivota ? Vadi ty ze niekto nema sex kazdy den ? Preco ti to vadi ?
Fuj, úboziak co sa necháva zivit otcom a pre tento štát nespravil ani hovno a ide tu múdrovat. Keby si chodil do prace a žil normálny život tak by ta takéto kraviny ako tu vypisujes ani len nenapadli. To z toho ze hovno robis ti tak udiera na mozog, darmozrac jeden
Tomsko, bach na vec. Ty tu presadzujes totlitne rezimy a kazdy totalitny rezim sa v prvom rade vysporiadal s neuzitocnymi jedincami. Ty si neuzitocny jedinec, z ktoreho ten tvoj dobry a rozumny stat nebude mat nic, takze velmi rychlo sa s tebou vysporiada.
Tomsko, bach na vec. Ty tu presadzujes totlitne rezimy a kazdy totalitny rezim sa v prvom rade vysporiadal s neuzitocnymi jedincami. Ty si neuzitocny jedinec, z ktoreho ten tvoj dobry a rozumny stat nebude mat nic, takze velmi rychlo sa s tebou vysporiada.
@viestta
sak ja sa nebranim, ak mi to štat prinuti, pojdem do prace.
@viestta
sak ja sa nebranim, ak mi to štat prinuti, pojdem do prace.
@anonym_autor
Aj ked nepracujem, predsa davam pozitiva aj na pracovny trh. Ak by mal oco po praci este varit, umyvat podlahu, prat, zehlit, burinu trhat, polievat, vysavat, a robit dalsie desiatky domacich prac veru nemal by dost energie aby v praci bol 10 hodin denne ale mozno len 5 hodin. Tym ze mu ja tieto veci robim, setrim jeho cas ktory on moze stravit v praci, a cim viac stravi v praci tym viac dani odvedie. Cize nepriamo vplyvam na zvysovanie pracovnej doby
Zaujimave ze nikto sa na to takto nevie pozerat, respektive nechce....
Este ti aj pamatnik dame postavit, ty si dejatel, ktory si ho zasluzi. Dokonca v nadzivotnej velkosti...🙄
@minenkaa
tebe len vadi ze nezijem zivot aky ty zijes,... preco chces druhym diktovat svoj sposob zivota ? Vadi ty ze niekto nema sex kazdy den ? Preco ti to vadi ?
@anonym_autor heej kde píšem o sex a že mi vadí ako zijes,píšem,že jedinci ako ty by počas hladomoru nemali dostať jesť ,neodpovedal si zas a znova
Este ti aj pamatnik dame postavit, ty si dejatel, ktory si ho zasluzi. Dokonca v nadzivotnej velkosti...🙄
@viestta
nechcete sa radsej s minenkou obetovat a mat so mnou sex ? Naucite ma ako na to a spravite zo mna normalneho cloveka 😂
@anonym_autor
Aj ked nepracujem, predsa davam pozitiva aj na pracovny trh. Ak by mal oco po praci este varit, umyvat podlahu, prat, zehlit, burinu trhat, polievat, vysavat, a robit dalsie desiatky domacich prac veru nemal by dost energie aby v praci bol 10 hodin denne ale mozno len 5 hodin. Tym ze mu ja tieto veci robim, setrim jeho cas ktory on moze stravit v praci, a cim viac stravi v praci tym viac dani odvedie. Cize nepriamo vplyvam na zvysovanie pracovnej doby
@anonym_autor ty moj boh,tak ty zenies iných do prace a ty nič
Keby ste robili dvaja po osem hodín je to šestnásť denne nie iba desať ako robi otec,keby ste robili obaja tak odvádzate väčšie dane ako len jeden,ty máš veľmi zlu matiku a študoval si to
@anonym_autor ty si teraz len ukázal aký si chudák nevzdelaný a ako nevieš viesť debatu
@minenkaa
S tebou sa normalna debata viest neda, jedine tak o sexe v tom si jedine odbornicka
@anonym_autor
Tomasko, aby mne neikto rozkazoval kolko jedla dostanem tak sorry nie dakujem. 🤣🤣🤣
@anonym_autor a este tvoj otec pracuje a predstav si ze su zeny kt makaju 12 hodin a ptm maju este deti takze musia okrem prace aj varit, prat, upratovat.
Moj otec makal cez 40 rokov v USS a ked prisiel domov tak polieval, sadil, kosil atd atd a mama mu uz ked mal dochodcovsky vek vravela nech ide do dochodku ale on nie.
Hanba by ma bila keby ma maju zivit rodicia. Aj my byvame 5ti. ALE ja, mama a aj sestra chodime do roboty v tom je ten rozdiel od Teba. Ty rodicov vyzieras a este taku nehrali aby som jedlo na pridel mala 😅😅🙂😅
@anonym_autor a kde ja píšem o sexe ,vedieme debatu o ochrane životného prostredia
Ja sim odborník teda v sexe a ty v čom
@minenkaa Tak asi nie som odbornik na nic, jedina na sex by som bol kebyze ma naucite 😭
@viestta
nechcete sa radsej s minenkou obetovat a mat so mnou sex ? Naucite ma ako na to a spravite zo mna normalneho cloveka 😂
@anonym_autor mne sice vo seobecnosti zalezi na dobre ludstva ako takeho, ale aby som sa obetovala az tak, aby som teba isla robit, tak to nie. Ty sa len pekne obrat na Anicku Dlanovu ako to robi kazdy opusteny uboziak
@anonym_autor mne sice vo seobecnosti zalezi na dobre ludstva ako takeho, ale aby som sa obetovala az tak, aby som teba isla robit, tak to nie. Ty sa len pekne obrat na Anicku Dlanovu ako to robi kazdy opusteny uboziak
@viestta
nemyslim si ze by som bol az tak skaredy ze by islo az o taku velku obetu 😱

@anonym_autor prečo ty máš dostavať rovnaké množstvo jedla ako ja,keď nepracujes
@minenkaa
Napísal som že každý bude mať tolko aby mu stačilo na prežitie, a na nevyhnutné veci, čiže kto pracuje bude mať adekvátne k tomu tolko aby nehladoval, bodka.
"ako sa rýchlo prispôsobis hladomoru"
Takto