Chýbajúca reakcia na žiadosti o zľavu na Vinted?
Zdravim, stava sa vam, ze ak ste ziadali na Vinted o zlavu, tak neprisla ziadna reakcia ani len zamietnutie? Pripadne ak to tak robite, ze nereagujete, preco to robite?
ak bol uzivatel uz parkrat online, pravdepodobne nema chut sa dohadovat
Keď predávam čisto novú vec za 3€ a niekto mi pošle ponuku za 1.70€ tak to odmietnem a ani nech mi nepise. Za 1.70€ to mám akože zabaliť a ešte aj odniesť do balikoboxu? To radšej hodím do bedne na charitu alebo do smetného koša
Keď predávam čisto novú vec za 3€ a niekto mi pošle ponuku za 1.70€ tak to odmietnem a ani nech mi nepise. Za 1.70€ to mám akože zabaliť a ešte aj odniesť do balikoboxu? To radšej hodím do bedne na charitu alebo do smetného koša
@anonym_970615 pani predáva používanú kabelku, bez dlhého ramienka za 35 eur. Ja som jej navrhla 29 eur, aby som mala do 35 eur aj s ochranou kupujúceho a poštou. Ona ani neodpísala. Napísala som je následne, že asi zľava pre ňou nie je akceptovateľná, že budem rada, ak ju zamietne prípadne dá iný návrh. Už sa neozvala.
@anonym_970615 pani predáva používanú kabelku, bez dlhého ramienka za 35 eur. Ja som jej navrhla 29 eur, aby som mala do 35 eur aj s ochranou kupujúceho a poštou. Ona ani neodpísala. Napísala som je následne, že asi zľava pre ňou nie je akceptovateľná, že budem rada, ak ju zamietne prípadne dá iný návrh. Už sa neozvala.
@anonym_12ffe3 Nieco taketo mam na mysli aj ja a nerozumiem tomu.
@anonym_12ffe3 Nieco taketo mam na mysli aj ja a nerozumiem tomu.
@anonym_autor lebo kebyze mam za nu dat iba 35eur osobne z ruky do ruky, zoberiem ju. Ale vzhladom na stav, na chybajuce komponenty mi to prislo vela. Tak som navrhla zlavu. Ak je vysoka, nech kludne zamietne. Inak novu by som si objednala z USA za 100 eur. Len ju nedorucuju do EU na SVK.
Keď mi príde stupídna ponuka, tak na to nereagujem. Alebo keď sa už doťahujeme a ja som prišla na svoj limit (buď to už aj tak predávam za smiešnu cenu, alebo som už ponúkla kupujúcemu zľavu, že je vôbec na pováženie či sa mi oplatí to baliť a ísť to poslať), tak jednoducho prestávam reagovať a mažem konverzáciu.
Rovnako aj tu.... Ak mi niekto napíše na 5€ vec či môže byť poštovné v cene, tak rovno mažem. Jednoducho si nezaslúžia ani odpoveď. Cena je taká, aká je. Ak ti to príde veľa, tak to jednoducho nekúp.
Tiež som mala momenty že mi ponúkli cenu, ja som ju akceptovala a potom ponúkli nižšiu :D Oki, dovi. Alebo mi ponúknu menej ako polovicu a keď to neakceptujem, tak mi ponúknu to isté, ale dopíšu k tomu "prosím pekne 🙏🙏🙏☹☹:"
Ic preč.
@anonym_12ffe3 aj mne prišla minule podobná ponuka. Len ja ponúkam nové tenisky s visačkou, ktoré sme nestihli vymeniť za väčšie, za polovičnú cenu. Na krabici vidieť, že stáli 35€, ponúkam za 17 a pani mi napísala ponuku na 12, spolu so správou, aby sa jej to oplatilo s ochranou a poštovným. Akože sorry. Niektoré ponuky sú naozaj trochu cez čiaru. Čo z toho mám ja? do pol hodiny sa predali za 17€. Takže áno, pri takýchto ponukách nereagujem, pretože sa mi stáva, že som ponuku zamietnem a kupujúca skúša zas a zas a zas. Nebudem sa handrkovať ako na trhu.
@anonym_autor aj ja tak robim, lebo niektori su drzi ako plostice. Nove nenosene rifle co som kupila za 25 euro som ponukala za 13 euro. Dala mi ponuku ze 8 euro. Prijala som, dotycna nekupila ale na druhy den mi dala ponuku 5,99. Nereagovala som, nech si trhne nohou.
@anonym_autor lebo kebyze mam za nu dat iba 35eur osobne z ruky do ruky, zoberiem ju. Ale vzhladom na stav, na chybajuce komponenty mi to prislo vela. Tak som navrhla zlavu. Ak je vysoka, nech kludne zamietne. Inak novu by som si objednala z USA za 100 eur. Len ju nedorucuju do EU na SVK.
@anonym_12ffe3 a akože čo sa stane keď nezamietne? len ju ignoruje?
@anonym_12ffe3 a akože čo sa stane keď nezamietne? len ju ignoruje?
@biba_18 neviem, čo by sa stalo, keby odpisala. Ved by mi napisala bud protiponuku alebo zamietnutie ceny a ja by som reagovala. Mohla mat predany kusok. Nema..
Mne sa zas stáva, ze prijmem navrhovanú cenu a záujemca to aj tak nekúpi ani sa viac neozve 🤷♀️
Mne sa zas stáva, ze prijmem navrhovanú cenu a záujemca to aj tak nekúpi ani sa viac neozve 🤷♀️
@andy37 no presne, toto iste
@andy37 ano, toto sa stava aj mne... a celkom casto, takze vzdy dost uvazujem ci cenu prijat (zabijam cas) alebo nie

ak je ponuka kupujuceho doslova ze hlupa tak radsej nereagujem, lebo sa mi stalo ze som od toho isteho cloveka dostala niekolko ponuk a boli doslova sproste... uz presne neviem o co sa jednalo, ale poviem priklad, 30E a da ti ponuku 12... nech ide do riti s takou ponukou. Pochopim ak sa niekto spyta ci sa s cenou da nieco robit, alebo priamo napise o 1-2 E lacnejsiu cenu, ale nie ze sproste pod polovicu ..