icon

Oplatí sa stiahnuť Kaufland Card aplikáciu?

Dnes o 06:56

ahojte, chodievam do kauflandu len raz za cas na velky nakup. oplati sa mi ta ich appka? su tam fakt ze super zlavove kupony, alebo su to len centove polozky co mi nepomozu? uz mam v mobile milion karticiek tak ci mi to tam nebude len zavadziat. mate s tym dobre skusenosti?

anonym_dc8fe3
Dnes o 07:03

oplatí, sú aj keď chodíš len občas

renka30
Dnes o 07:20

ja som tiež dlho odolávala, ale už ju mám a za mňa sa oplatí, naposledy som mala kupon na kavu, čo kupujem bolo dole 40%, alebo vela veci si kupim, ked je zlava s kartou navyse oproti beznej zlave, pripadne byvaju rozne kupony pri nakupe nad istu hodnotu - minule bolo na pracie prasky 1+1 zadarmo a to sa podla mna oplati. Ako mozno na tom jednom nakupe ti to neurobi najaku zavratnu sumu ale ked to zratas za rok tak to uz bude viac, my robime v kauflande vikendove nakupy..

buberova
Dnes o 07:33

Jasné 🙂

sisska96
Dnes o 07:38

Jasné. Super akcie sú s cardom. Niekedy aj zadarmo pár vecí

muchotrafka298
Dnes o 07:42

Oplati ako oplati, lebo kazdy kupuje ine veci. Su tam niekedy kupony v appke, ale to nemaju vsetci rovnake na zlavy na urcite produkty (len malokedy tam maju, ked to chcem vyuzit). Ziadne obrovske zlavy ale necakaj.

anonym_f54046
Dnes o 09:04
@anonym_dc8fe3

oplatí, sú aj keď chodíš len občas

@anonym_dc8fe3
Oplati sa casto davaju taku kuponovu zmenu ktora je mimo zmien , minululy tyzden bola extra 10€ zo 100 € nakupu

slavomira236
Dnes o 09:09

Ja chodim vetsinou do kauflandu a oplatisa. Vela veci co je v akcie je s kartou este trochu lacnejsich