Tesco Clubcard ceny: Stojí aplikácia za to?
Baby dajte tip, oplatí sa mi sťahovať tú Tesco appku kvôli Clubcard cenám? Minule som tam videla plienky a prací prášok o 5 eur lacnejšie len s kartou. Nie je to len taký odrb, že tie bežné ceny predtým umelo zvýšili? Fakt sa tam dá reálne ušetriť pri týždňovom nákupe pre rodinu, alebo ma len chcú sledovať čo kupujem?
Ja mám pocit, že zo všetkých aplikáciu ma clubcard najlepšie zľavy. Využívam najčastejšie.
@anonym_autor tak je to na tebe, ci tam pôjdeš nakúpiť a zaplatíš bez tej karty 100e, alebo s kartou 80e.
Ak tam nechodíš tak ti kartu logicky netreba.
Však si porovnaj ceny s kartou aj bez karty v iných obchodoch a budeš vedieť či ušetríš.
@anonym_autor samozrejme, ze sa to oplati a tie ceny bez karty su normalne, niektore polozky su opakovane lacnejsie na kartu, napriklad horalka peanut butter stoji normalne 75 centov, s kartickou 45 centov, vlozky always stoja normalne okolo 5 eur, s kartickou okolo 4, presne ceny si ja v hlave nedrzim, a mas viac takychto veci.
Nam pride,ze Lidl isiel s cenami dole.Teda min.mlieko,chlieb aj rozky su tam najlacnejsie zo vsetkych retazcov.
ano oplatí sa to každá zľava je fajn, napríklad zbieraš body a ptm dostaneš kupon a kupony sú tiež fajn
ja som raz platila 120€ a po uplatneni všetkého čo sa dalo tak 85€
ved miesto ti to nezaberie, appka v mobile je fajn
Vyuzivam, plus mam v appke kupony na mieru. Podla mna tie ceny su naozaj zlavnene. Nedavno som napriklad kupovala sirup Relax, v Bille (nahodou som tam isla specialne kvoli jednej veci a myslela som, ze kupim vsetko na zozname, ale rozmyslela som si to) bola cena nad 4€ a v Tescu s Club kartou 2,60? tusim, presne si nepamatam.
áno, býva to lacnejšie ako inde, možno lidl ide nižšie s cenou, ale bohužial sa nechytá na množstvo tovaru, možnosť skenera, prehľadnejšej appky, lepších samoobslužných pokladní na tesco :D my keď si máme vybrať, tak veľké nákupy robíme v tescu, menšie v bille, ale to len preto, lebo je najbližšie, ináč by som tam nechodila :D a na skener sme si už tak zvykli, že naposledy, keď nešli a sme si predstavili, že to budeme musieť normálne blokovať, tak nás aj prešla chuť nakupovať a hneď sme toho menej kúpili
Ja poviem tolko - nech uz ta zlava je ci nie - za kazdy nakup sa mi zbieraju body, ktore su raz za stvrtrok premenene na peniaze - vo forme kuponov, ktore pouzijem na zaplatenie za nakup. Napr. za 9/25-1/26 sa mi nazbieralo nakupmi 4462 bodov, co je 44,62 EUR, ktorymi mozem zaplatit dalsi nakup. Za nic, len za to, ze nacitam kod.
Okrem zliav na tovare, v aplikacii byvaju zlavy na tovar, ktory kupujes castejsie, obcas je kampan, kde nakupom zbieras nalepky (v aplikacii automaticky) a pri istom pocte si ich vies zamenit za zlavovy kupon - napr. minuly tyzden som nakupila za 160 eur, pouzila 20% kod a platila som cca 130 EUR.
Co sa tyka cien - nemyslim si, ze by som v niektorom obchode dokazala nakupit lacnejsie. To co je v jednom v akcii je v druhom drahsie a naopak. A chodit do troch obchodov sa mi naozaj nechce. A nehovorim ani o sortimente - mne Lidl ponukanym tovarom vobec nevyhovuje, mne tam vela veci chyba.
Tesco clubcard využívam naozaj najviac zo všetkých vernostných kartičiek, ktoré mám... úplne čisto teoreticky, aj keby bola cena bez kartičky navýšená, keď už v tom Tescu som a potrebujem tú vec kúpiť (mám ho blízko a vyhovuje mi ponukou), tak samozrejme, že je lepšie to kúpiť za menej ako za viac...
Ja používam Tesco Clubcard, aplikáciu nie, aj tam sú nejaké rozdiely.
@ibrunova Cez klasickú kartičku, keď je kampaň nezbieraš body, ktoré môžeš použiť na zľavy, za každých 15€ máš jednu nálepku, za 5 nálepiek 5% zľava, 10 nálepiek 10% zľava až do 20% zľavy. Kvôli tomu som stiahla aplikáciu aj môjmu 75 ročnému otcovi.
Za mna tesco aplikacia je najlepsia. Zbieras body ktore menis na peniaze. Podla nakupov ti vygeneruje kupony. Ja sice najviac chodim do kauflandu,ale ich apka je na prd. Vacsina kuponov je to,co nekupujem vobec. Bodov tam mam 5000skoro a co z nich?! Aj tie biedne kupony este aktivujes za body. Za mna o nicom
Stiahnes to, alebo ulozis kartu do Karma za 2 min. Ked pojdes do tesca, oskenujes. Mozes na tom iba ziskat. Samozrejme by si mala vediet, kolko stoji bezne ten tovar aj inde, ktory kupujes, kym ho kupis v "akcii" s club card, ci to nie je odrb. Ze najskor cenu zvysia a akcia je potom bezna cena.

Však si porovnaj tú zlacnenú cenu s cenami v iných reťazcoch a budeš vidieť, či sa ti oplatí.